Babamın hastalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Bende 4 evre akciğer kanser hastasıyım. Tavsiye üzerine ınstağram'dan Dr. Mustafa Yücel hocayla görüştüm durumumu anlattım. Önerdiği İNVİSAUR kürünü bugün gönderecek. Instagram'da sayfasına göz attım hasta ve hasta yakınlarının olumlu yorumlarını okudum dinledim bende başlıyayım neden olmasın ki dedim hiç değilse dayanılmaz ağrılarımdan Allah'ın izniyle kurtulur günde 4+4 ağrı kesici ilaçları içmekten kurtulurum.
Geçmiş olsun nasılsınız? ilaç etkileşimi nasıl oldu

Komşumun annesi de pankreas kanseriydi. İki aya ölür demişler eşi hemen yeni birini bulmaya çalışmış. Kadın 10 yıl yaşadı o hastalıkla. Eşi ölmedin ki evleneyim diyordu hatta.
Yani demem o ki onların üç altı ay demesi sadece tahmin.
Yinede elinizden geldiğince bol bol vakit geçirin. Rabbim hayırlı afiyetli uzun ömürler versin
Allahım tüm hastalara şifa versin kemoterapi almış mıydı yoksa süreci bekleyerek mi geçirdi

allah rahmet etsin kanserle savaşmakta zor bende rahim ağzı kanseri tedavi oldum 3 ay geçmedi böbrek üstü nüks etmiş. kemoterapi bir kez yaramadıysa diğerde başka kanserlere çevirdiğini görüyorum ve artık kemo almak istemiyorum. sizde fikrinizi paylaşır mısınız
Merhaba çok geçmiş olsun.
Annemin durumu değişikti literatürde de tek idi.Çok araştırılmıştı.
Annemde metastaz olmadı hepsi ayrı ayrı kanser türüydü.
Sadece en son mide kanseri 4. evrede metastazları olmuş zaten yayılmıştı 4. Evreydi
Lütfen moralinizi yüksek tutun çevremde o kadar çok kişi kanseri yendi ki.
Sizde yeneceksiniz.
Doktorunuzla görüşün o al derse alın bence.
Çünkü bu çok hassas bir konu.

allah rahmet etsin kanserle savaşmakta zor bende rahim ağzı kanseri tedavi oldum 3 ay geçmedi böbrek üstü nüks etmiş. kemoterapi bir kez yaramadıysa diğerde başka kanserlere çevirdiğini görüyorum ve artık kemo almak istemiyorum. sizde fikrinizi paylaşır mısınız
Lütfen böyle düşünmeyin. Ben de kanser teşhisi aldım. Ailemde de çok kanser var. Sosyal medyadan da çok kanser hastası takip ediyorum. Bazen ilk verilenler işe yaramayabiliyor ancak sonradan verilenler çok iyi etki ediyor. O kadar farklı ilaçlar tedaviler çıktı ki! Bu Düşüncelerinizi ve tüm sorularınızla doktorunuzla konuşun mutlaka. Size dürüstçe konuşabileceğini her şeye hazır olduğunuzu söyleyin. Tek başınıza kulaktan dolma bilgilerle karar vermeyin. Geçmiş olsun. Sevgiler

Lütfen böyle düşünmeyin. Ben de kanser teşhisi aldım. Ailemde de çok kanser var. Sosyal medyadan da çok kanser hastası takip ediyorum. Bazen ilk verilenler işe yaramayabiliyor ancak sonradan verilenler çok iyi etki ediyor. O kadar farklı ilaçlar tedaviler çıktı ki! Bu Düşüncelerinizi ve tüm sorularınızla doktorunuzla konuşun mutlaka. Size dürüstçe konuşabileceğini her şeye hazır olduğunuzu söyleyin. Tek başınıza kulaktan dolma bilgilerle karar vermeyin. Geçmiş olsun. Sevgiler
Çok teşekkür ederim. inşallah sizde sağlığınıza kavuşursunuz. malesef başka bir yöntem yok anladığım kadarıyla. Kemoterapi aşırı derecede yan etkisi olan başka bölgeye mutlaka hasar veren bir yöntem.

Kayınvalideme 5 sene önce teşhis konulduğunda doktor en fazla 9 ay Yaşar dedi. Ameliyat bile yapılamayacak yerdeydi portakal kadar bir kanser kitlesiydi. 5 senedir kendi evinin işini yapıyor torun bakıyor ayda bir iğne oluyor. Allahtan Ümit kesilmez inş acısız geçirsin ömrünü babanız. Benim babam başla bir sorundan 28 günde teşhis konmadan vefat etti. Öyle çok acı çekti ki biz bile dayanamıyorduk.
İyi günler kayinvalidenkz kaxinci evre ne kanseriydi hangi doktora gittiniz

İyi günler kayinvalidenkz kaxinci evre ne kanseriydi hangi doktora gittiniz
3-4 arası tam ikisi de değil. Kocaeli tıpta Esma hocaya gidiyor. Dün görüştük doktorların bazısı ameliyat önermeye çalıştı ama girişimsel radyoloji doktoru gerek yok gayet iyi seyri dedi

konunuzu ilk açıldığı günden itibaren anasayfaya düştükçe okudum ara ara..
siz konuyu açtığınızda benim babam entübeydi.
3 gün sonrada öldü.
birde berlin in konusunu ağlaya ağlaya okurdum hem gördükçe sinirlerim bozulur hemde kendime engel olamaz okurdum.
o günden bugüne başka arkadaşlardan babalarını kaybetmiş.
hepimizin başı sağolsun.
huzurla uyusunlar inşallah.
Mesajınızı şimdi gördüm…
Birbirimizle dertleştik hep beraber burda aynı acıyı paylaşanlar birbirlerini daha iyi anlarlar…
Huzurla uyusunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X