Kızlar actıgım konulardan tanıyanlar vardır..
benim eşimin ailesinin mal varlıgı yok dügünümüzü kendimiz yaptık yarı yarıya perde halı dügün salonu vs tüm masraflar eşimle babam öleşti fotografcı parasını bile. babam sagolsun bize destek cıktı.9 aylık evliyiz henüz
benim babam müteahhit durumumuz iyi. eşimle benimde aylık gelirimiz 5,500. şimdi diyeceksiniz bize ne bundan..
İlk evlenirken ev alalım dedik babama ama kredi borcumuz var her ay 2000 lira kira ve krediye gidiyor kv de para veriyoruz ve eşimin rahmetli babasının borclarını ödüyoruz. neyse..
o zaman babam dedi ki takılarınıza dokunmayın begendiginiz proje olursa evi istedigin gibi odalarını ayarlarsın oyle alırsınız.
şimdi gecen hafta bi arsa aldık projesini cok begendim dublex ve normal 3+1 daireler var. babama ben bu evi istiyorum seneye kadar anca biter dedim 7 tane yapmamız gereken bina var anca 1 seneye baslanır.. 10000 gbi bi kredi borcumuz kalır onu nakit parayla öder ev kredisi cekeriz dedim. o da proje bi belli olsn begendiginizi alın hatta bi tane daha var ona da bakın dedi..
neyse gel gelelim bu ev mevzusu ciddiye binince bizde dedik ki maliyetine bize dublex ver madem ki..10 yıl borc ödeyecegiz.. şimdi de hiç ev konusunu acmıyor ve ben babamla birlikte calısıyorum eşimde inşaat muhendisi ama o memur.. projeleri 3 boyutlu calısmaları falanda ben ciziyorum.
eşimin yanında dediki babam; ev alıp almayacaklarına ben karar veririm!
Tabi, eşim bozuldu o kim oluyorda böyle konusuyor gibilerinden..
kasıntı hareketleri var babamın eşime karsı.
sevmiyo diyemem seviyor ama güvensiz..
Cunku bu zamana kadar aileye giren damatlar calısmadı para yedi..para için evlendiler..eşimde buna bozuluyor. biz tanıstıgımızda babanın bu kadar mal varlıgı yoktu ki ben seninle para icin evleneyiim diyor ki haklı..
Eşimde hissediyor bunu. Annem cok cok iyidir asla bisey demez hatta para almadan ver evi falan diyor ama amcamla babam ortak..
Nasıl davranmalıyım babama? bir daha ev konusunu acmalı mıyım?
birde biz max 150000 e ver evi diyoruz ama maliyeti bile bunu aşıyor arsa payı vs..
Şunu da ekleyeyim; babam her ay halama 2 3 bin lira yardım yapıyor. halamla eşi çalışmasına ragmen biraz yüzsüzler faturayı ödemez elektrik kesilir babamı arar gece 12 de falan. babamın eşime tavrı tamamen halamın kocası yüzünden.
Abisinin ogluna yani yegenine kredi cekti babam. yani bunları baskalarına yaparken evladına yapmayınca sinir oluyorum!!