- Konu Sahibi Monsterrmilk
Ailem izin vermez anca tayin isteme zamanım gelince gideceğimSana tek tavsiyem boşanır boşanmaz ayrı eve çık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailem izin vermez anca tayin isteme zamanım gelince gideceğimSana tek tavsiyem boşanır boşanmaz ayrı eve çık.
Evladin masraflarini tabi ki anne baba karsilayacak, komsu mu karşılayacak... bunu dile getirmek bile tuhaf.Bir evlat olarak daha ne yapilir bilmiyorum ben artık. Çok bunaldım iki lafından biri hemen evlendin bi faydanı görmedik (2yıl çalıştım ve ilk yıl aldığımın hemen hemen çoğunu onlara gönderdim ikinci yılda düğün için biriktirdim). Diyor tamam babam çok emeği var Allah razı olsun ama sürekli bana seni okuttuk emeğimiz var üzerinde diyor. dersaneye göndermedi derece yaparak burslu okudum. Üniversite de yazları fabrikalarda çalıştım. Kendim çalıştım kendim okudum ya sinir oluyorum her gelen misafire o kadar okut bi faydasını görme diyor.
Boşanma davası açtım zaten çok zor anlar yaşıyorum adamın derdi para açıyor ağzını para kapatıyor para . Evliyken bir araba almıştık altınlarımı vermiştim üzerine oniki bini de babam çekmişti ( onun kredisinin faiz i az diye o çekti biz ona ödüyorduk sonra boşanma sürecine girince o borcun hepsini istedi benden,gittim kredi çektim verdim ona ) şimdi gelen misafirlere bana araba aldırttı ben ödüyorum parasını diyor çıldırıyorum artık saygısızlık olmasın diye susuyorum. Üstüne boşanacağım kişinin ailesi de biz aldık arabayı bekarkenki arabasının(evlenmek için sattım o arabayı) borcunu da biz ödedik bize iki araba aldırttı o kız diyormuş. Ya nasıl insanlar bunlar anlamıyorum kendi maaşım var herşeyi kendim yaptım düğünü de kendim yaptım arabayı da kendim aldım. Ben hiçbirşey yapmamışım herşeyimi bu insanlar yapmışlar.
Bunu bi anlatabilsek ben yine kardeşime göre iyiyim o özel yurtlarda kaldı hiç dilinden düşmüyor.Evladin masraflarini tabi ki anne baba karsilayacak, komsu mu karşılayacak... bunu dile getirmek bile tuhaf.
Ne bicim anne babalar var ya.
Dogurduysan bakacaksin okutacaksin
Hemen karsiligini beklemek niye?
Onlar kendilerini kurtarsinlar bize muhtac olmadan yasasinlar diyeceklerine bize faydasi olmadi bilmem ne?
Dogurmasaydin o zaman.
Bosver canim yapma
Kardesine de kredi cekme sakin
Yardimin olur tabii illa ama buyuk borclara girme
O da calissin kendi kredisini kendi cekip evlensin bir zahmet
İzin almak zorunda değilsin. Evliyken onlardan mı izin alıyordun. Sen kocaman kadınsın. Kendi kararlarini verebilmelisin.Ailem izin vermez anca tayin isteme zamanım gelince gideceğim
Benim babamın okumama zerre katkisi olmadi hatta kostek oldu okutmak istemedi okumak istiyorum diye cok buyuk sıkıntılar yasattiBir evlat olarak daha ne yapilir bilmiyorum ben artık. Çok bunaldım iki lafından biri hemen evlendin bi faydanı görmedik (2yıl çalıştım ve ilk yıl aldığımın hemen hemen çoğunu onlara gönderdim ikinci yılda düğün için biriktirdim). Diyor tamam babam çok emeği var Allah razı olsun ama sürekli bana seni okuttuk emeğimiz var üzerinde diyor. dersaneye göndermedi derece yaparak burslu okudum. Üniversite de yazları fabrikalarda çalıştım. Kendim çalıştım kendim okudum ya sinir oluyorum her gelen misafire o kadar okut bi faydasını görme diyor.
Boşanma davası açtım zaten çok zor anlar yaşıyorum adamın derdi para açıyor ağzını para kapatıyor para . Evliyken bir araba almıştık altınlarımı vermiştim üzerine oniki bini de babam çekmişti ( onun kredisinin faiz i az diye o çekti biz ona ödüyorduk sonra boşanma sürecine girince o borcun hepsini istedi benden,gittim kredi çektim verdim ona ) şimdi gelen misafirlere bana araba aldırttı ben ödüyorum parasını diyor çıldırıyorum artık saygısızlık olmasın diye susuyorum. Üstüne boşanacağım kişinin ailesi de biz aldık arabayı bekarkenki arabasının(evlenmek için sattım o arabayı) borcunu da biz ödedik bize iki araba aldırttı o kız diyormuş. Ya nasıl insanlar bunlar anlamıyorum kendi maaşım var herşeyi kendim yaptım düğünü de kendim yaptım arabayı da kendim aldım. Ben hiçbirşey yapmamışım herşeyimi bu insanlar yapmışlar.
Benim babamın okumama zerre katkisi olmadi hatta kostek oldu okutmak istemedi okumak istiyorum diye cok buyuk sıkıntılar yasatti
Sonra gecenlerde bi para lazim oldu 15 yasimdaki kardesime demis ki ablan her ay su kadar para verecek istedigi oara benim maastan 250 lira eksik dddim peki benim ne kadar maas aldigimi biliyormus dediki biliyormus bir kac aydir calisiyormusum biriktirseymisim
Maaslesef ki gunumuz ulkesinde bu manzaralar cok var cocugu sigorta gibi buyutmusler babam az biraz emek vermis biri olsa yine bu kadar uzulmezdim ama ben o okulu bitiripte ise girinceye kadar ne hale geldim bi ben bilirim bir Allah
Uzun lafin kisasi sıkmayin caninizi uzmeyin kendinizi 10 katini bile yapmus olsaniz gozune gelmeyecekti
Bu mümkün değil ya bulunduğum ilçede de adım çıkartırlar zaten kendi başına evde kalıyor ne yapıyor da kalıyor neden ailesinden çıktı diyeİzin almak zorunda değilsin. Evliyken onlardan mı izin alıyordun. Sen kocaman kadınsın. Kendi kararlarini verebilmelisin.
Aynen öyleler.Sizin suçunuz yok bence, etrafınızdaki insanlar bencil