- 20 Ocak 2021
- 1.304
- 1.254
- 27
-
- Konu Sahibi bilmiyorum333
Allah babanızı ıslah etsin içine merhamet koysunKızlar lütfen yargılamayın ama babamın bize karşı hiçbir emeği yok anneme de sadece acı çektiriyor artık psikolojim bozuldu abim büyük kaza geçirdi 3 ay yoğun bakımda kaldı entube oldu 2 kez ama gelmedi sadece annem vardı baba ve baba tarafı kimse beni evine istemedi ve hiçbir suçumuz yok annem kanser hastasiydi babam gülerek dalga geçiyordu nolur yargilamayin istediğim şey sürülmesi acı çeksin iki yakası bir araya gelmesin büyük bir hastalık geçirsin bu arada abim kurtuldu yaşıyor
Sizce çok şey mi istiyorum
Acını ve nefretini çok iyi anlıyorum. Bu ahların ondan çıkacağına emin olabilirsin. İlahi adalet geç gelir belki ama elbet gelir, hiçbiri bu dünyada bile yanına kalmaz. Ondan uzaklaşmanın bir yolu varsa deneyin, iş bulun, ev ayırın, annenizle boşatın kendi çözümünüzü üretin sonra ilahi adaletin tecellisini seyredin. Kolayca can veremiyor böyleleri şüpheniz olmasın ama beklerken de boş durmayın kurtulma yolu arayınKızlar lütfen yargılamayın ama babamın bize karşı hiçbir emeği yok anneme de sadece acı çektiriyor artık psikolojim bozuldu abim büyük kaza geçirdi 3 ay yoğun bakımda kaldı entube oldu 2 kez ama gelmedi sadece annem vardı baba ve baba tarafı kimse beni evine istemedi ve hiçbir suçumuz yok annem kanser hastasiydi babam gülerek dalga geçiyordu nolur yargilamayin istediğim şey sürülmesi acı çeksin iki yakası bir araya gelmesin büyük bir hastalık geçirsin bu arada abim kurtuldu yaşıyor
Duygularını anlamak çok zor olmasa gerek. İçinden intikam almak istiyorsun ama bence çözüm bu olmamalı. Kendi hayatını kurar ondan uzak durursun. Şuan olmasa ilerde olur ama başkası sana kötülük yaptı diye asla onun kötülüğünü isteme. Sen insani duygularını ve vicdanını korumaya bak. Senin insanlara yapacağın iyiliği yahut kötülüğü, isanların sana olan davranışıyla belirleme. Düzelmez dediğin herşey düzelir. Düzelmese sen yoluna bakarsın zor değil.Kızlar lütfen yargılamayın ama babamın bize karşı hiçbir emeği yok anneme de sadece acı çektiriyor artık psikolojim bozuldu abim büyük kaza geçirdi 3 ay yoğun bakımda kaldı entube oldu 2 kez ama gelmedi sadece annem vardı baba ve baba tarafı kimse beni evine istemedi ve hiçbir suçumuz yok annem kanser hastasiydi babam gülerek dalga geçiyordu nolur yargilamayin istediğim şey sürülmesi acı çeksin iki yakası bir araya gelmesin büyük bir hastalık geçirsin bu arada abim kurtuldu yaşıyor
Teşekkürler kendisiyle yaşamıyoruzAcını ve nefretini çok iyi anlıyorum. Bu ahların ondan çıkacağına emin olabilirsin. İlahi adalet geç gelir belki ama elbet gelir, hiçbiri bu dünyada bile yanına kalmaz. Ondan uzaklaşmanın bir yolu varsa deneyin, iş bulun, ev ayırın, annenizle boşatın kendi çözümünüzü üretin sonra ilahi adaletin tecellisini seyredin. Kolayca can veremiyor böyleleri şüpheniz olmasın ama beklerken de boş durmayın kurtulma yolu arayın
Çok haklısınız içimdeki ofke o kadar çok ki durduramıyorum ama deneyeceğim allahıma sığınıyorumKK da bir üye vardı konu açmıştı hatta konusu güvenligi için silinmisti yönetici tarafindan
Ara ara durumlara yaziyor çokta seviyorum aslinda kendisini ve çok üzulmustum onun içinde
Kocasi o kadar kötü biriydi ki toplu beddua edildi nerdeyse kocasina burada
Adam aylar sonra oldürüldü ( eceli geldi tabi beddua da buna sebepmiydi bilmiyorum )
Ama o hanımın annesi cok hasta oldu sonrasinda ve oğlu çok büyük problemler aştı kadinin başına
Yani demem o ki bir dert bitiyor digeri başlıyor
O yüzden Allah'a havale edin
Mahkemeleri halen sürüyor yinede insanı etkiliyor öyle sayıyoruz kesinliklee adamin sizinle bir isi yokmus. ayni evde de yasamiyorsunuz heralde. ölmüş kabul edin yok sayin. bu dunyada degilse eşek cennetinde belasini bulur elbet
Umarım seninkide benimkide geberir,geberdiği gün miladım olacak çünkü.Cehennemde cayır cayır yansınlarKızlar lütfen yargılamayın ama babamın bize karşı hiçbir emeği yok anneme de sadece acı çektiriyor artık psikolojim bozuldu abim büyük kaza geçirdi 3 ay yoğun bakımda kaldı entube oldu 2 kez ama gelmedi sadece annem vardı baba ve baba tarafı kimse beni evine istemedi ve hiçbir suçumuz yok annem kanser hastasiydi babam gülerek dalga geçiyordu nolur yargilamayin istediğim şey sürülmesi acı çeksin iki yakası bir araya gelmesin büyük bir hastalık geçirsin bu arada abim kurtuldu yaşıyor
Allah ıslah etsin ne diyeyim keşke boyle insanlar hiç dünyada yasamasalarKızlar lütfen yargılamayın ama babamın bize karşı hiçbir emeği yok anneme de sadece acı çektiriyor artık psikolojim bozuldu abim büyük kaza geçirdi 3 ay yoğun bakımda kaldı entube oldu 2 kez ama gelmedi sadece annem vardı baba ve baba tarafı kimse beni evine istemedi ve hiçbir suçumuz yok annem kanser hastasiydi babam gülerek dalga geçiyordu nolur yargilamayin istediğim şey sürülmesi acı çeksin iki yakası bir araya gelmesin büyük bir hastalık geçirsin bu arada abim kurtuldu yaşıyor