Babamin gebermesi için dua eder misiniz

bilmiyorum333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
12
5
20
Kızlar lütfen yargılamayın ama babamın bize karşı hiçbir emeği yok anneme de sadece acı çektiriyor artık psikolojim bozuldu abim büyük kaza geçirdi 3 ay yoğun bakımda kaldı entube oldu 2 kez ama gelmedi sadece annem vardı baba ve baba tarafı kimse beni evine istemedi ve hiçbir suçumuz yok annem kanser hastasiydi babam gülerek dalga geçiyordu nolur yargilamayin istediğim şey sürülmesi acı çeksin iki yakası bir araya gelmesin büyük bir hastalık geçirsin bu arada abim kurtuldu yaşıyor
Sizce çok şey mi istiyorum

Allah babanıza merhamet versin...

Beddua Felan etme güzelim geri döner Felan iyi bişey değil Allah'a havale et en iyisini o bilir bu dünyada yaşattığıni yaşamadan kimse ölmez bu dünyanın bir de öbür tarafı var sen duani et ve sabret bekle ilahi adalet illaki tecelli edecek:)) çok gördüm bunu

İlahi adalet tecelli eder bir gün. Bu şekilde ancak sen mutsuz olur hayattan zevk alamazsın. Görüşmek zorunda değilseniz silip atın görüşmeyin.

Merak etmeyin kimsenin ettiği yanına kalmıyor emin olun yaslaninca ya da düşüp kaldiginda vs babanızın ailesi baksin ki bakmazlar! Hayatiniza odaklanin zaten yararı yokmus

Çok geçmiş olsun abinize şifalar diliyorum. Anne babanız ayrı mi

Niye etmeyelim ben hamileyim mesela kötülere bende ediyorum aman etme diyorlar canim yanmis neden etmiyim. Senin babanda gercekten kanser hastasiyla dalga gecip gulduyse vay haline. Bir deri bir kemik kaldiginda bir bardak suyu vereni olmassa o zaman görürüm onu. O acilari anlik saniyorlar. Sesimden hastane yerle bir oluyordu. Allahin cezalari kotu bitmiyorki ahir zamnda

Anneniz ve sizin için de üzüldüm kanser kaçıncı evrede? Umarım iyileşir

Bu yazdığım belki sizin hoşunuza gitmeyecek ancak benzer bir süreçten geçtim. Cekirdek ailemden biri bana çok kötülük yaptı. Şuan konuşmuyorum. İlk başta sizin gibiydim kötü olsun istiyordum. Bana aileme yarattıklarını yaşasın istiyordum ama bu öfke en fazla bana zarar verdi. Her günüm onu düşünerek beddua ederek ağlayarak geçiyordu. Zamanla onu icimde affetmeyi öğrendim. Şuan kötülüğünü istemiyorum hatta iyi olsun diyorum oda mutlu olsun ama benden uzakta. Öfke ve kin en fazla aslında insanın kendine zarar veriyor. Sürekli neden diye sorgulamak. Karşınızdaki kişi babaniz da olsa degistremezsiniz. Size zarar veriyorsa uzak durun görüşmeyin. Ama onun geçmişte size yada başkalarına yaptığı şeyleri sürekli düşünmek en fazla size zarar veriyor

e adamin sizinle bir isi yokmus. ayni evde de yasamiyorsunuz heralde. ölmüş kabul edin yok sayin. bu dunyada degilse eşek cennetinde belasini bulur elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…