- 26 Kasım 2024
- 12
- 5
- 20
-
- Konu Sahibi bilmiyorum333
Allah babanıza merhamet versin...Kızlar lütfen yargılamayın ama babamın bize karşı hiçbir emeği yok anneme de sadece acı çektiriyor artık psikolojim bozuldu abim büyük kaza geçirdi 3 ay yoğun bakımda kaldı entube oldu 2 kez ama gelmedi sadece annem vardı baba ve baba tarafı kimse beni evine istemedi ve hiçbir suçumuz yok annem kanser hastasiydi babam gülerek dalga geçiyordu nolur yargilamayin istediğim şey sürülmesi acı çeksin iki yakası bir araya gelmesin büyük bir hastalık geçirsin bu arada abim kurtuldu yaşıyor
Sizce çok şey mi istiyorum
Beddua Felan etme güzelim geri döner Felan iyi bişey değil Allah'a havale et en iyisini o bilir bu dünyada yaşattığıni yaşamadan kimse ölmez bu dünyanın bir de öbür tarafı var sen duani et ve sabret bekle ilahi adalet illaki tecelli edecek:)) çok gördüm bunuKızlar lütfen yargılamayın ama babamın bize karşı hiçbir emeği yok anneme de sadece acı çektiriyor artık psikolojim bozuldu abim büyük kaza geçirdi 3 ay yoğun bakımda kaldı entube oldu 2 kez ama gelmedi sadece annem vardı baba ve baba tarafı kimse beni evine istemedi ve hiçbir suçumuz yok annem kanser hastasiydi babam gülerek dalga geçiyordu nolur yargilamayin istediğim şey sürülmesi acı çeksin iki yakası bir araya gelmesin büyük bir hastalık geçirsin bu arada abim kurtuldu yaşıyor
İlahi adalet tecelli eder bir gün. Bu şekilde ancak sen mutsuz olur hayattan zevk alamazsın. Görüşmek zorunda değilseniz silip atın görüşmeyin.Kızlar lütfen yargılamayın ama babamın bize karşı hiçbir emeği yok anneme de sadece acı çektiriyor artık psikolojim bozuldu abim büyük kaza geçirdi 3 ay yoğun bakımda kaldı entube oldu 2 kez ama gelmedi sadece annem vardı baba ve baba tarafı kimse beni evine istemedi ve hiçbir suçumuz yok annem kanser hastasiydi babam gülerek dalga geçiyordu nolur yargilamayin istediğim şey sürülmesi acı çeksin iki yakası bir araya gelmesin büyük bir hastalık geçirsin bu arada abim kurtuldu yaşıyor
Merak etmeyin kimsenin ettiği yanına kalmıyor emin olun yaslaninca ya da düşüp kaldiginda vs babanızın ailesi baksin ki bakmazlar! Hayatiniza odaklanin zaten yararı yokmusKızlar lütfen yargılamayın ama babamın bize karşı hiçbir emeği yok anneme de sadece acı çektiriyor artık psikolojim bozuldu abim büyük kaza geçirdi 3 ay yoğun bakımda kaldı entube oldu 2 kez ama gelmedi sadece annem vardı baba ve baba tarafı kimse beni evine istemedi ve hiçbir suçumuz yok annem kanser hastasiydi babam gülerek dalga geçiyordu nolur yargilamayin istediğim şey sürülmesi acı çeksin iki yakası bir araya gelmesin büyük bir hastalık geçirsin bu arada abim kurtuldu yaşıyor
Çok geçmiş olsun abinize şifalar diliyorum. Anne babanız ayrı miKızlar lütfen yargılamayın ama babamın bize karşı hiçbir emeği yok anneme de sadece acı çektiriyor artık psikolojim bozuldu abim büyük kaza geçirdi 3 ay yoğun bakımda kaldı entube oldu 2 kez ama gelmedi sadece annem vardı baba ve baba tarafı kimse beni evine istemedi ve hiçbir suçumuz yok annem kanser hastasiydi babam gülerek dalga geçiyordu nolur yargilamayin istediğim şey sürülmesi acı çeksin iki yakası bir araya gelmesin büyük bir hastalık geçirsin bu arada abim kurtuldu yaşıyor
Niye etmeyelim ben hamileyim mesela kötülere bende ediyorum aman etme diyorlar canim yanmis neden etmiyim. Senin babanda gercekten kanser hastasiyla dalga gecip gulduyse vay haline. Bir deri bir kemik kaldiginda bir bardak suyu vereni olmassa o zaman görürüm onu. O acilari anlik saniyorlar. Sesimden hastane yerle bir oluyordu. Allahin cezalari kotu bitmiyorki ahir zamndaKızlar lütfen yargılamayın ama babamın bize karşı hiçbir emeği yok anneme de sadece acı çektiriyor artık psikolojim bozuldu abim büyük kaza geçirdi 3 ay yoğun bakımda kaldı entube oldu 2 kez ama gelmedi sadece annem vardı baba ve baba tarafı kimse beni evine istemedi ve hiçbir suçumuz yok annem kanser hastasiydi babam gülerek dalga geçiyordu nolur yargilamayin istediğim şey sürülmesi acı çeksin iki yakası bir araya gelmesin büyük bir hastalık geçirsin bu arada abim kurtuldu yaşıyor
Anneniz ve sizin için de üzüldüm kanser kaçıncı evrede? Umarım iyileşirKızlar lütfen yargılamayın ama babamın bize karşı hiçbir emeği yok anneme de sadece acı çektiriyor artık psikolojim bozuldu abim büyük kaza geçirdi 3 ay yoğun bakımda kaldı entube oldu 2 kez ama gelmedi sadece annem vardı baba ve baba tarafı kimse beni evine istemedi ve hiçbir suçumuz yok annem kanser hastasiydi babam gülerek dalga geçiyordu nolur yargilamayin istediğim şey sürülmesi acı çeksin iki yakası bir araya gelmesin büyük bir hastalık geçirsin bu arada abim kurtuldu yaşıyor
Görüşmüyoruz aslaİlahi adalet tecelli eder bir gün. Bu şekilde ancak sen mutsuz olur hayattan zevk alamazsın. Görüşmek zorunda değilseniz silip atın görüşmeyin.
İyileşti bağırsağını 3 4 cm aldılar ama kontrole sürekli gidiyor üzüntü stres yasak teşekkürlerAnneniz ve sizin için de üzüldüm kanser kaçıncı evrede? Umarım iyileşir
Evet ayrıldılar ama mahkemeleri devam ediyor babam tazminat ödemek istemiyor anneme dava uzuyorÇok geçmiş olsun abinize şifalar diliyorum. Anne babanız ayrı mi
Hayir aslaSizle birlikte yaşamıyordur umarım
Kolonmuİyileşti bağırsağını 3 4 cm aldılar ama kontrole sürekli gidiyor üzüntü stres yasak teşekkürler
Çok şükürİyileşti bağırsağını 3 4 cm aldılar ama kontrole sürekli gidiyor üzüntü stres yasak teşekkürler