amin ama ben bir daha evlenmeyi düşünmüyorum. bir kız evlâdım var ve ona gözüm gibi bakmam gerekSen yaparsın canım,karşına zamanı gelince düzgün bir insan da çıkar,yeniden sever sevilirsin.
çok teşekkür ederim yorumun beni çok mutlu etti cidden :) size kanım kaynadı diyebilirim:)Meryem genç ama çok akıllı,çalışkan ve yapıcı bir kız.
Çoğu yaşıtlarından çok olgun düşünceli.
Bence başarır istediğini,küçük yaşına rağmen iş tecrübesi de var.
paletli kirlentler runner masa örtüsü falan diktimdikiş becerim çok satış yapmak istiyorum kendime yeni ve ilk defa bir instagram hesabi açtım diktiğim kırlent ve masa örtülerini paylaştım satmak istiyorumbana yardımcı olur musunuz kizlar burda nereden paylaşmam gerek duyuru yapmak istiyorum mümkün mü
Gerçekten düşündüğümü söyledim canım,benim sana ve başaracağına güvenim tam.çok teşekkür ederim yorumun beni çok mutlu etti cidden :) size kanım kaynadı diyebilirim:)
Bilenler yazacaktır canım,muneyle paylaş,sana yardımcı olacaktır.dikiş becerim çok satış yapmak istiyorum kendime yeni ve ilk defa bir instagram hesabi açtım diktiğim kırlent ve masa örtülerini paylaştım satmak istiyorumbana yardımcı olur musunuz kizlar burda nereden paylaşmam gerek duyuru yapmak istiyorum mümkün mü
çok teşekkür ederim ilgilenicem. allah razı olsun sizden ne muradiniz varsa versin insallahBilenler yazacaktır canım,muneyle paylaş,sana yardımcı olacaktır.
Daha önce yanlış hatırlamıyorsamdepresif polyanna arkadaşımıza yardımcı olmuştu,camgöz tasarım adında bir sitesi mi ne vardı.
amin canım hepimizin inşallah:)çok teşekkür ederim ilgilenicem. allah razı olsun sizden ne muradiniz varsa versin insallah
konumu açtım çok sevindim çok tesekkur ederim yardımcı olduğunuz için allah bin kat razı olsun. sizden deamin canım hepimizin inşallah:)
Boşver hiç umursama.2 gorumcem de whatsapdan beni engellemisler
dikiş becerim çok satış yapmak istiyorum kendime yeni ve ilk defa bir instagram hesabi açtım diktiğim kırlent ve masa örtülerini paylaştım satmak istiyorumbana yardımcı olur musunuz kizlar burda nereden paylaşmam gerek duyuru yapmak istiyorum mümkün mü
ailen arkada dünyaya kafa tutarsın sen kadınsın. psikolojine dikkat et çünkü kızına lazımsın sen. bu aşamada karar verdiysen arkada dönüp bakma. kandine bak sadece.
bebek yastiklari oluyor bulutlu yildizli falan onlardan da yapin bence cok tercih ediliyordikiş becerim çok satış yapmak istiyorum kendime yeni ve ilk defa bir instagram hesabi açtım diktiğim kırlent ve masa örtülerini paylaştım satmak istiyorumbana yardımcı olur musunuz kizlar burda nereden paylaşmam gerek duyuru yapmak istiyorum mümkün mü
HAYIR ASLA... suan hala babamlardaym. yeni kimlik cikarttim aciktan kayit olacagm insallah. is arıyorum düzgün temiz bir iş. ve 1 aydir nerdeyse burdaym ne arayan ne soran oldu. kaynimdan başka. beni istemeyeni ben hiç istemem. hele de herseyi inkar eden insanlardan asla istemem
insallah benimde yaralarim iyilesiyor çok şükür. yeni kimlik cikarttim kendime ve kizima. kayboldular daha dogrusu esimin ailesi kimlikle birsey yapmamam icin benim de kiziminda kimligini vermediler. bende yenisini cikarttim. insallah okuyup calisacagm.arkadaşın yorumuna katılıyorum,
eski konularımı incelersen çok benzer yolllardan geçtim ama bu süreçte dik durdum ailem dostlarım ve buradaki arkadaşlar sayesinde çalışıyorum 5 yıl geçti atandım şimdi ayrı eve çıktım çocuklar büyüyorlar herşey yoluna girdi..
öyle günlerini gösteriyor ki rabbim bana muhtaç oldular , yardım istediler daha neler neler.. ilk zamanlar çok öfkeliydim şimdi o bile geçti beddua etmeyi bırak dua bile ediyorum aman iyi olsunlar diye :)
hepsi geçiyor.. geçecek...mrymfyza
cok iyiyim cok şükür allahima. kizimda çok mutlu bende. simdi ailemleym acik ogretimden yazildim is bakıyorum :) birkere bile aramadilar sormadilar. zaten umrumdada değil artik :)Boşver hiç umursama.
Son durum ne daha iyi misin?
hesap actim kendime:) simdilik iyi siparis alıyorum paletli yastık kirlent satıyorum :)bebek yastiklari oluyor bulutlu yildizli falan onlardan da yapin bence cok tercih ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?