babamın evindeyim boşanıyorum... lütfen fikir verin yardımcı olun lütfen :(( :((

Rabbim yardımcın olsun boşanma diyemicem keşke tek sorun dışardaki insanlar olsa ama eşinin sana yaprıklarının yapıcılık yapacak tek bir yanı yok ailenin sözünü dinle mahkeme senin yanında olur kızın küçük zaten nafakanı falan al bırakma onlara birşey rabbim yardımcın olsun daha çok gençsin güzel günler görürsün inşallah

seu özelden mesajlastik ablayla o yüzden yanlış yere yazdm sanırım arkadaşa da teşekkür ederm :) iyi olmaya çalışıyorum. kızıma da çok iyi bakıyorum. kız kardeşim var annem var babam var onlarda yardımcı oluyorlar saolsunlar. ne arayan vaaarrrr nede soran. olsum zaten istemiyorum kimseyi. herkesle iletişimimi kestim daha iyi olacağım insallah. üzülmüyor değilim. ağlıyor da ama iyi olucam insallah
IcimdekiSonsuzDeniz yardım etti canım benim :)
bu arada daha iyisinizdir inşallah
kuzucuk nasıl kuzucuk

zamanla geçecek canım benim
Allah herkese hakettiğini versin
zaten aramasınlar

Niye bu kadar erken evlendin be güzelim eşin kaç yaşında ne iş yapacaksın daha önce calismiydin boşanma demiyorum zor olmayacak mi

Niye bu kadar erken evlendin be güzelim eşin kaç yaşında ne iş yapacaksın daha önce calismiydin boşanma demiyorum zor olmayacak mi
olacak hemde çok zor 19 yaşında evlendim daha önce küçük yaşta çalışmaya başladım her işi yaptm kasiyerlik ev işleri market tekstil 4 5 sene çalıştım sonra bırakmak zorunda kaldım açıktan hazildim eş kişisi izin vermedi öylece 4 sene evde kaynanam la oturdum çok çektim

Daha 23 yaşındasın, yerinde olsam o kişiyi hiç tanımadım varsayıp, en baştan kendime ve kızıma pırıl pırıl bir gelecek kurmak için çabalarım.Annen-baban arkanda bu çok güzel ama ömür boyunca sırtını onlara yaslayamazsın biliyorsun...
Okula başlayabilirsin ya da bir mesleği iyice öğrenebilirsin.Ayaklarının üzerinde durmaya başladığında kendini çok daha iyi ve güçlü hissedeceksin.Bundan sonraki hayatında Allah iyilerle karşılaştırsın ..

evet nereye kadar onların himayesi altında durucam ki ama dimi annem 45 babam 53 yaşında emekliler ama benim de para kazanıp kızıma iti bir gelecek kurmam gerek. çalışıp bankaya para aticam birikim yapıp ilk isim bir ev almak olack inşllah sonrası allah kerim ama o tarafı kafamdan sildim artık

Meryem genç ama çok akıllı,çalışkan ve yapıcı bir kız.
Çoğu yaşıtlarından çok olgun düşünceli.
Bence başarır istediğini,küçük yaşına rağmen iş tecrübesi de var.

Sen yaparsın canım,karşına zamanı gelince düzgün bir insan da çıkar,yeniden sever sevilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…