• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babamın evindeyim boşanıyorum... lütfen fikir verin yardımcı olun lütfen :(( :((

dikiş becerim çok satış yapmak istiyorum kendime yeni ve ilk defa bir instagram hesabi açtım diktiğim kırlent ve masa örtülerini paylaştım satmak istiyorum:KK43: bana yardımcı olur musunuz kizlar :KK43: burda nereden paylaşmam gerek duyuru yapmak istiyorum mümkün mü :KK43:
paletli kirlentler runner masa örtüsü falan diktim

çok teşekkür ederim yorumun beni çok mutlu etti cidden :) size kanım kaynadı diyebilirim:)
Gerçekten düşündüğümü söyledim canım,benim sana ve başaracağına güvenim tam.
Biz yetişirken vardı böyle hanım kızlar,şimdi öyle az ki.
Yaşıtlarının pijamalarını anneleri kaldırıyor daha.
Sen çok iyi olacaksın,çok huzurlu hayat kuracaksın kendine,bundan eminim:KK200:

dikiş becerim çok satış yapmak istiyorum kendime yeni ve ilk defa bir instagram hesabi açtım diktiğim kırlent ve masa örtülerini paylaştım satmak istiyorum:KK43: bana yardımcı olur musunuz kizlar :KK43: burda nereden paylaşmam gerek duyuru yapmak istiyorum mümkün mü :KK43:
Bilenler yazacaktır canım,muneyle paylaş,sana yardımcı olacaktır.
Daha önce yanlış hatırlamıyorsam depresif polyanna depresif polyanna arkadaşımıza yardımcı olmuştu,camgöz tasarım adında bir sitesi mi ne vardı.

Bilenler yazacaktır canım,muneyle paylaş,sana yardımcı olacaktır.
Daha önce yanlış hatırlamıyorsam depresif polyanna depresif polyanna arkadaşımıza yardımcı olmuştu,camgöz tasarım adında bir sitesi mi ne vardı.
çok teşekkür ederim ilgilenicem. allah razı olsun sizden ne muradiniz varsa versin insallah

Rabbim yardımcın olsun kuzum
Öncelikle tavsiyem;

Her konuşulanı duyma
Her hareketi üzerine alınma
Biraz gözünü, kulağını kapat bir süre. Annene, babana karşı özellikle. Sadece iyilikleri, iyi tarafları gör ki, Yanlış yapmayasın.
Mutlaka bu zamanlar geçecek, rahatladığın günler gelecek inşallah. Bi süre biraz sabırlı ol sadece.

En önemlisi de o adamdan uzak dur. Asla yalnız görüşme, o tehdit mesajlarını da boşanma davasında kullan, kızını bile gösterme o adama.

İyi olacaksın inşallah merak etme:KK200:

özelden yazabilir misin instagram ismini takip edip destek oluruz

ailen arkada dünyaya kafa tutarsın sen kadınsın. psikolojine dikkat et çünkü kızına lazımsın sen. bu aşamada karar verdiysen arkada dönüp bakma. kandine bak sadece.

arkadaşın yorumuna katılıyorum,

eski konularımı incelersen çok benzer yolllardan geçtim ama bu süreçte dik durdum ailem dostlarım ve buradaki arkadaşlar sayesinde çalışıyorum 5 yıl geçti atandım şimdi ayrı eve çıktım çocuklar büyüyorlar herşey yoluna girdi..

öyle günlerini gösteriyor ki rabbim bana muhtaç oldular , yardım istediler daha neler neler.. ilk zamanlar çok öfkeliydim şimdi o bile geçti beddua etmeyi bırak dua bile ediyorum aman iyi olsunlar diye :)

hepsi geçiyor.. geçecek... mrymfyza mrymfyza

bebek yastiklari oluyor bulutlu yildizli falan onlardan da yapin bence cok tercih ediliyor

mrymfyza mrymfyza ne yaptın son durum nedir?

Eşine döndün mü?
HAYIR ASLA... suan hala babamlardaym. yeni kimlik cikarttim aciktan kayit olacagm insallah. is arıyorum düzgün temiz bir iş. ve 1 aydir nerdeyse burdaym ne arayan ne soran oldu. kaynimdan başka. beni istemeyeni ben hiç istemem. hele de herseyi inkar eden insanlardan asla istemem
alisiyorum yavas yavas insallah sonumuz hayir olacak :halay:

arkadaşın yorumuna katılıyorum,

eski konularımı incelersen çok benzer yolllardan geçtim ama bu süreçte dik durdum ailem dostlarım ve buradaki arkadaşlar sayesinde çalışıyorum 5 yıl geçti atandım şimdi ayrı eve çıktım çocuklar büyüyorlar herşey yoluna girdi..

öyle günlerini gösteriyor ki rabbim bana muhtaç oldular , yardım istediler daha neler neler.. ilk zamanlar çok öfkeliydim şimdi o bile geçti beddua etmeyi bırak dua bile ediyorum aman iyi olsunlar diye :)

hepsi geçiyor.. geçecek... mrymfyza mrymfyza
insallah benimde yaralarim iyilesiyor çok şükür. yeni kimlik cikarttim kendime ve kizima. kayboldular daha dogrusu esimin ailesi kimlikle birsey yapmamam icin benim de kiziminda kimligini vermediler. bende yenisini cikarttim. insallah okuyup calisacagm.

Back