Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boşver cnm.bu hakaret hic birşey inanın. bunun gibi yüzlercesi.
inşallah zamanla olcam inşallahboşver cnm.
erkeklerin hiç biri hiç bir şey için değmez. anladım artık.
valla umurumda da değiller. sen de öyle ol.
Ah ne canım niye sessiz kaldın ki bu zamana kadar, gerçekten kurtulduguna şükret, o evde büyüyen yavruyada yazık olur, vakit kaybetmeden ac davanıbu hakaret hic birşey inanın. bunun gibi yüzlercesi.
inşallah en kısa zamanda acicamAh ne canım niye sessiz kaldın ki bu zamana kadar, gerçekten kurtulduguna şükret, o evde büyüyen yavruyada yazık olur, vakit kaybetmeden ac davanı
Rabbim yardımcın olsun boşanma diyemicem keşke tek sorun dışardaki insanlar olsa ama eşinin sana yaprıklarının yapıcılık yapacak tek bir yanı yok ailenin sözünü dinle mahkeme senin yanında olur kızın küçük zaten nafakanı falan al bırakma onlara birşey rabbim yardımcın olsun daha çok gençsin güzel günler görürsün inşallah4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında kızım var. kısa ve net anlatmak istiyorum çünkü çok acı çekiyorum ve ağlayarak yazıyorum. eşim den çok şiddet gördüm hakaret küfür kıskançlık bilen bilir kizlar ama bu sondu ve bitirdim. sanki bu süreç rabbimin bana yardım etmesi gibiydi. annem bize geldi misafirliğe. esim de izin verdi sende git 1 hafta kalırsın dedi. neyse haya kendi getirdi beni harçlığı mi verdi ve gitti. ne olduysa ondan sonra başladı. hakaret küfür seni geberticem gez bakalım doğduğuna pişman edicem vs.... daha neler neler... bende dayanamadım ve anneme babama gösterdim. çok yasanmısliklar var eskiden kalan. insan hiç mi iyi birşey düşünmez kizlar.hep kötü anılar canlanıyor gözümde. o kaynanam yüzünden yediğim dayaklar hakaretler.. babam resti çekti allah razı olsun arkamdalar. gitme sen çalış kızına bak. annem ben kızına bakarm sen üzülme dedi. tamam dedim. ve yemin ederm bu sefer bitirdim. en yakin zamanda eşyalarımı aldıracağım. çöp bile bırakmayacağım onlarda. kızım zaten bana düşkün. çok çektim kizlar cokkk haykırarak anlatmak isterdim . ve hak etmedim hicbir şeyi. artık boşanıyorum... ailemle güzelce konuştum. allah razı olsun hepsinden. şimdi sizlerden bu süreçte neler yapmam gerek bunları duymak istiyorum.nasil atlatmalıyım. toparlanmak biraz zaman alıcak gibi. iş bulup aileme de bakarm. daha 23 yasndaym. sizlerden güzel şeyler duymaya öyle ihtiyacm var ki 3 gorumcem 1 eltim var. şimdi duymuşlardır. whatsabi kapattım artık heryerden iletişimi kestim . kararliyim !!! şimdi beni neler bekliyor sizden yorumlar istiyorum. allah razı olsun yazanlara(((
Bildiğim kadarıyla en az 5 kez isim değiştirme hakkın var,değiştirebilirsin.Mune abla merhaba. profilimde ismi değiştirebilir miyim bana yardımcı olur musun lütfen. o ismi görmek istemiyorum
degistirdim çok yesekkur ederm Mune ablaBildiğim kadarıyla en az 5 kez isim değiştirme hakkın var,değiştirebilirsin.
IcimdekiSonsuzDeniz yardım etti canım benim :)degistirdim çok yesekkur ederm Mune abla
IcimdekiSonsuzDeniz yardım etti canım benim :)
bu arada daha iyisinizdir inşallah
kuzucuk nasıl kuzucuk
zamanla geçecek canım benimseu özelden mesajlastik ablayla o yüzden yanlış yere yazdm sanırım arkadaşa da teşekkür ederm :) iyi olmaya çalışıyorum. kızıma da çok iyi bakıyorum. kız kardeşim var annem var babam var onlarda yardımcı oluyorlar saolsunlar. ne arayan vaaarrrr nede soran. olsum zaten istemiyorum kimseyi. herkesle iletişimimi kestim daha iyi olacağım insallah. üzülmüyor değilim. ağlıyor da ama iyi olucam insallah
Niye bu kadar erken evlendin be güzelim eşin kaç yaşında ne iş yapacaksın daha önce calismiydin boşanma demiyorum zor olmayacak mi4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında kızım var. kısa ve net anlatmak istiyorum çünkü çok acı çekiyorum ve ağlayarak yazıyorum. eşim den çok şiddet gördüm hakaret küfür kıskançlık bilen bilir kizlar ama bu sondu ve bitirdim. sanki bu süreç rabbimin bana yardım etmesi gibiydi. annem bize geldi misafirliğe. esim de izin verdi sende git 1 hafta kalırsın dedi. neyse haya kendi getirdi beni harçlığı mi verdi ve gitti. ne olduysa ondan sonra başladı. hakaret küfür seni geberticem gez bakalım doğduğuna pişman edicem vs.... daha neler neler... bende dayanamadım ve anneme babama gösterdim. çok yasanmısliklar var eskiden kalan. insan hiç mi iyi birşey düşünmez kizlar.hep kötü anılar canlanıyor gözümde. o kaynanam yüzünden yediğim dayaklar hakaretler.. babam resti çekti allah razı olsun arkamdalar. gitme sen çalış kızına bak. annem ben kızına bakarm sen üzülme dedi. tamam dedim. ve yemin ederm bu sefer bitirdim. en yakin zamanda eşyalarımı aldıracağım. çöp bile bırakmayacağım onlarda. kızım zaten bana düşkün. çok çektim kizlar cokkk haykırarak anlatmak isterdim . ve hak etmedim hicbir şeyi. artık boşanıyorum... ailemle güzelce konuştum. allah razı olsun hepsinden. şimdi sizlerden bu süreçte neler yapmam gerek bunları duymak istiyorum.nasil atlatmalıyım. toparlanmak biraz zaman alıcak gibi. iş bulup aileme de bakarm. daha 23 yasndaym. sizlerden güzel şeyler duymaya öyle ihtiyacm var ki 3 gorumcem 1 eltim var. şimdi duymuşlardır. whatsabi kapattım artık heryerden iletişimi kestim . kararliyim !!! şimdi beni neler bekliyor sizden yorumlar istiyorum. allah razı olsun yazanlara(((
olacak hemde çok zor 19 yaşında evlendim daha önce küçük yaşta çalışmaya başladım her işi yaptm kasiyerlik ev işleri market tekstil 4 5 sene çalıştım sonra bırakmak zorunda kaldım açıktan hazildim eş kişisi izin vermedi öylece 4 sene evde kaynanam la oturdum çok çektimNiye bu kadar erken evlendin be güzelim eşin kaç yaşında ne iş yapacaksın daha önce calismiydin boşanma demiyorum zor olmayacak mi
evet nereye kadar onların himayesi altında durucam ki ama dimi annem 45 babam 53 yaşında emekliler ama benim de para kazanıp kızıma iti bir gelecek kurmam gerek. çalışıp bankaya para aticam birikim yapıp ilk isim bir ev almak olack inşllah sonrası allah kerim ama o tarafı kafamdan sildim artıkDaha 23 yaşındasın, yerinde olsam o kişiyi hiç tanımadım varsayıp, en baştan kendime ve kızıma pırıl pırıl bir gelecek kurmak için çabalarım.Annen-baban arkanda bu çok güzel ama ömür boyunca sırtını onlara yaslayamazsın biliyorsun...
Okula başlayabilirsin ya da bir mesleği iyice öğrenebilirsin.Ayaklarının üzerinde durmaya başladığında kendini çok daha iyi ve güçlü hissedeceksin.Bundan sonraki hayatında Allah iyilerle karşılaştırsın ..
Meryem genç ama çok akıllı,çalışkan ve yapıcı bir kız.Niye bu kadar erken evlendin be güzelim eşin kaç yaşında ne iş yapacaksın daha önce calismiydin boşanma demiyorum zor olmayacak mi
Sen yaparsın canım,karşına zamanı gelince düzgün bir insan da çıkar,yeniden sever sevilirsin.evet nereye kadar onların himayesi altında durucam ki ama dimi annem 45 babam 53 yaşında emekliler ama benim de para kazanıp kızıma iti bir gelecek kurmam gerek. çalışıp bankaya para aticam birikim yapıp ilk isim bir ev almak olack inşllah sonrası allah kerim ama o tarafı kafamdan sildim artık
Allah yar ve yardımcısı olsun inş yaparSen yaparsın canım,karşına zamanı gelince düzgün bir insan da çıkar,yeniden sever sevilirsin.