• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babamın evindeyim boşanıyorum... lütfen fikir verin yardımcı olun lütfen :(( :((

Iyi bir avukat bul maddi durumun yetersizse bulunduğun ilin barosuna başvur.devlet size ücretsiz bir avukat bulur.avukat sana koruma tedbiri cikarir.ayrica hemen tedbir nafakasi baglanmasini ister ilk mahkemede nafaka esinin maddi durumuna gore bağlanir.nafaka ve tazminat iste birden senden özur diler affetmemi ister aslaaaaaa affetme yaşin kucuk kocaman güzel bir dünya seni bekliyor.biraz zorlanabilirsin ama anneler güçlüdur.Yaşanmamiş bir hayattan iyidir.......

Bir de ne olur boşanma surecinde nafaka tazminat istemem demeyin alin hakkinizi.çalinmis hayatiniz mahfedilmis hayallerinizin karşiliği olmaz ama en zengininden en fakirine en çok paralari gittiginde canlari yaniyor.kocaman egolari en çok o zaman zarar goruyor.sökün ciğerlerini caninizi yakanin........

Cok uzuldum, sizi eski konularinizdan hatirliyorum.Konularinizdan anladigim kadariyla hep ozverili, idare eden, esine maddi manevi destek olmak isteyen taraf siz olmuştunuz.Esiniz zamanla kiymetinizi anlayıp çok pisman olur ins.Bu süreçte Rabbim yardimciniz olsun, hakkınızda en hayirli şekilde bir an önce atlatırsınız ins

artık eskisi gibi ağlaamıyorum. sabahlara kadar ağlayan ben sadece burnum sızlıyor. oda emeklerim için çabam için. bir hiç uğruna yıpratmışım kendimi hiç uğruna ona üzülüyorum tabi ister istemez eski gunler geliyor aklıma. :KK43: neden ben diyorum artık. suçum neydi
Zamanin ilaci atlatmak suan üzülürsün ama zamab gectikce daha iyi olursun daha iyi alisirsin ondan kurtuluyosun diye sevinmek gerek ne gerekirse o adama ve ailesine karsi dava ac acabilirsen al alayina donuna kadar al cünkü bu pislikler hakediyor! Pes etme kesinlikle..

Şuan ben de sinirden ağlıyorum inan ...ne ailesi ne kendisinin çabası yok...o kadar beni kullandılar üzüldüm ...şimdi alacakiyim bu evlilikten böyle almadan mi gidicem hiçbişey ...adam akşama kadar intte online başkasını bulmus ..beni o kadar kullanıp kullanıp kenara atışına sessiz kalmak beni delirtiyor ..ayrılırken acıma üzülme donuna kadar da al...bunlar insanlıkta anlamazlar
Ben biran önce boşanma sürecinin zorluğundan kurtulmak için en kolay çözüm neyse onu yaptım hiçbirşey taleb etmedim... sizde biran önce kurtulup kafanızı yenileyip önünüze bakın, ne kadar çabuk yol alırsanız sizin için okadar iyi...

Üzülme canım kendin için yaptığını düşün ..bak ben o kadar maddi kullanılildimki evden.kovdum bunu bir tane de eşya vermedim...şimdi onları satıp kazanç sağliycam çöp bırakma evde nafaka rnal alasını al..maddi manevi taZminat al..sonra pişman olursun...kaynanaya dava aç ne dava varsa aç ...Ben olsam sersem ederim hepsini....Üzülme sen dik dur bengit sinirden ağlıyorum kendime kızıyorum mal değermi diye emeklerine karşılık ailecek bana şerefsizlik yapıyolar ...aklıma binbir türlü şey geliyor inan
Yapabiliyorsan yap tabi neden onlara kalsın, işler sarpa sarılmayacak diyorsan birşey bırakma...

aynı durum :KK43: çok üzüldüm adınıza. rabbim beterinden korusun sizi gün yüzüne çıkarsın inşallah. ben kv. hakkimi bir gram helal etmiyorum. onun yüzünden nice dayaklar yedim nice kufurler şiddetler. o hep kaunanaligini yaptı eşim ise onun dolduruşuna geldi . ben sadece çocuğuma nafaka istiyorum. kendi kişisel eşyaları mi ve evladımın elbiselerini. koskoca bir ev döşedim baştan assagi nerde en iyisi markası varsa pırıl pırıldı hergün evim :KK43: herseyin en guzelini aldim ama nafile bos boşuna emekler vermişim hiç uğruna:KK43: ona aciyorum:KK43: :KK43: :KK43:
Evt çocuk olunca çok farklı, inşaallah sorunsuzca nafaka vs kolayca anlaşabilirsiniz... Allah yardımcın olsun güçlü ol birgün bi bakmışsın tüm acıların geride kalmış...

Ben biran önce boşanma sürecinin zorluğundan kurtulmak için en kolay çözüm neyse onu yaptım hiçbirşey taleb etmedim... sizde biran önce kurtulup kafanızı yenileyip önünüze bakın, ne kadar çabuk yol alırsanız sizin için okadar iyi...
Aynen öyle mahkemeye var 20 gün geçmez bana o 20 gün..bide o gün gelmezse allaahhhh kimse beni tutamaz :) dediğin gibi defolup gitsin ne hali varsa gorsun

4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında kızım var. kısa ve net anlatmak istiyorum :KK43: çünkü çok acı çekiyorum ve ağlayarak yazıyorum. eşim den çok şiddet gördüm hakaret küfür kıskançlık bilen bilir kizlar :KK43: ama bu sondu ve bitirdim. sanki bu süreç rabbimin bana yardım etmesi gibiydi. annem bize geldi misafirliğe. esim de izin verdi sende git 1 hafta kalırsın dedi. neyse haya kendi getirdi beni harçlığı mi verdi ve gitti. ne olduysa ondan sonra başladı. hakaret küfür seni geberticem gez bakalım doğduğuna pişman edicem vs.... daha neler neler... bende dayanamadım ve anneme babama gösterdim. çok yasanmısliklar var eskiden kalan. insan hiç mi iyi birşey düşünmez kizlar.hep kötü anılar canlanıyor gözümde. o kaynanam yüzünden yediğim dayaklar hakaretler.. babam resti çekti allah razı olsun arkamdalar. gitme sen çalış kızına bak. annem ben kızına bakarm sen üzülme dedi. tamam dedim. ve yemin ederm bu sefer bitirdim. en yakin zamanda eşyalarımı aldıracağım. çöp bile bırakmayacağım onlarda. kızım zaten bana düşkün. çok çektim kizlar cokkk haykırarak anlatmak isterdim . ve hak etmedim hicbir şeyi. artık boşanıyorum... ailemle güzelce konuştum. allah razı olsun hepsinden. şimdi sizlerden bu süreçte neler yapmam gerek bunları duymak istiyorum.nasil atlatmalıyım. toparlanmak biraz zaman alıcak gibi. iş bulup aileme de bakarm. daha 23 yasndaym. sizlerden güzel şeyler duymaya öyle ihtiyacm var ki :KK43: 3 gorumcem 1 eltim var. şimdi duymuşlardır. whatsabi kapattım artık heryerden iletişimi kestim . kararliyim !!! şimdi beni neler bekliyor sizden yorumlar istiyorum. allah razı olsun yazanlara:KK43:(((

Ah bacım ah... sarılıp geçecek demeyi o kadar çok isterdim ki.. şiddet görmüyorum çocuğum yok ama dün boşanmaya gelecek kadar tartıştık. Benimde yasım daha 22. Babamlar arayı bulmaya çalıştı onun ailesi (kaynanam hariç) oralı olmadı. Kayınvalıdem için canımı veririm. Ama ablası babası... nefret ediyorum onlardan. Eşime tek bir laf etmediler beni burda yalnız bulup hep bana yüklendiler... eşimin ayrılmak isteme sebebiyse o bazen dışarı çıkmak istediğinde benim bugunlük çıkma yanımda ol demem. (Yaşadığım yerde kimsem yok ve yeni gelin geldim) özgürlüğünü kısıtlıyormuşum....
Ben şöyle düşünüyorum: kocamın dayagını yiyeceğime babamın dayagını yerim daha iyi. Kocamın evinde altın tabaklarda yemek yiyeceğime babamın evinde soğan kırar yerim... kızında varmış sana en güzel arkadaş. İstediği zaman görsün eşin bunu kısıtlama. Zamanla büyükçe kızına da anlat senin baban seni seviyor istediğin zaman görebilirsin biz anlaşamıyoruz ama annecim diye.
Çünkü benimde annem ve babam ayrı annem yüzünden ayrılar babam hiç bi zaman görüşmemizi engellemedi ama evdeki o kavgayı curcunayı düşününce ayrılmalarına hiç de üzülmüyorum iyi ki böyle olmuş diyorum. Çünkü böylesi çok daha iyi. Kızın büyüyünce beni babasız bıraktın diye hesap sorar diye de korkma az çok hayal meyal yaşadıklarını hatırlarsa anne neden daha önce boşanmadın der. Ailende yanındaymış çok şükür. Biliyorum insanın bazı şeyler zoruna gidiyor geçmişi silip atamazsın. Ama artık önüne bak ve kimse için değil kızın ve kendin için yaşa... Allah en hayırlı kapıları açar inşallah...

evet çok teşekkür ederm zaten nr arayan oldu ne soran zaten istemiyorum artık kimseyi.
Meryem,konuyu açtığından beri okuyorum.
Onlar sana layık bir aile değil.
Sorun sadece kv olsa,gelirlerse uzağa taşınmayı şart koş derdim.
Fakat eşin sorunlu.
Gencecik,tertemiz,çocuğunun annesi eşine şiddet ne demek :KK43:
Belki düzelir ama çok zayıf ihtimal.
Senin şu güzel yaşların ziyan olur.
6 yıl daha dayansan neredeyse 30 olursun.
Değmez,vallahi değmez.
Sen azimli bir kızsın,herşeyi başarırsın.
Yalvaracak sana bundan eminim.Sağlam dur,ailenle bari insanca yaşarsın,bakkala gidemiyordun ya aklım almıyor:KK43:
Ailen ne kadar üzülüyordu kimbilir.

ayaklarınızın üzerinde durun. henüz çok gençsiniz.
hepsi geçer ,unutursunuz kötü günleri.
bolşans.

ayaklarınızın üzerinde durun. henüz çok gençsiniz.
hepsi geçer ,unutursunuz kötü günleri.
bolşans.
inşallah. 1 haftadır burdayım. ne arayan oldu ne soran. 2.kere eş dediğim insan aramıştı direk babama verdim asla muhattap olmadım. sonra babam da bayaaaaa fırça attı. size kız miz yok bitti o işi geç dedi.. sonra yüzüne kapattı telefonu. odur budur kimse aramadi sormadı. ama kararliyim arkasindaym. burda market var asgari ücretle 1.600 tl maaş veriyor. çalışıp ayaklarımın üzerinde durmaya ve okumaya kararliyim :(

inşallah. 1 haftadır burdayım. ne arayan oldu ne soran. 2.kere eş dediğim insan aramıştı direk babama verdim asla muhattap olmadım. sonra babam da bayaaaaa fırça attı. size kız miz yok bitti o işi geç dedi.. sonra yüzüne kapattı telefonu. odur budur kimse aramadi sormadı. ama kararliyim arkasindaym. burda market var asgari ücretle 1.600 tl maaş veriyor. çalışıp ayaklarımın üzerinde durmaya ve okumaya kararliyim :KK43:
inşallah herşey gönlünce olsun cnm.
çocuğun için ayakta ve hayatta kalmalısın.
dua et ailen sana sahip çıkıyor.
hiç oralı olmaya aileler de var.

inşallah herşey gönlünce olsun cnm.
çocuğun için ayakta ve hayatta kalmalısın.
dua et ailen sana sahip çıkıyor.
hiç oralı olmaya aileler de var.
evet bunu bende çok duydum ben çok şanslıyım. babam som derece arkamda. hatta gördüğü yerde dövecek buna eminim. anneme öyle arkamda amayinede icim buruk gözlerim doluyor hak etmedim :( buraya gelmeden önce bana ne kelime kullandı biliyor musunuz. git git anan baban sizi parayla satıyor dimi dedi. beynimden vurulmusa döndüm:( :(

evet bunu bende çok duydum ben çok şanslıyım. babam som derece arkamda. hatta gördüğü yerde dövecek buna eminim. anneme öyle arkamda amayinede icim buruk gözlerim doluyor hak etmedim :KK43: buraya gelmeden önce bana ne kelime kullandı biliyor musunuz. git git anan baban sizi parayla satıyor dimi dedi. beynimden vurulmusa döndüm:KK43: :KK43:
cnm bu onun kendi seviyesizliğinden kaynaklanıyor. onun demesiyle olay gerçek mi oldu?
hayır.
çok sığ adammış.

Back