• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babamın evindeyim boşanıyorum... lütfen fikir verin yardımcı olun lütfen :(( :((

Ah canım ya daha 23 yaşında neler yaşamışsın : (( hiç üzülme demicem, çünkü bu insanın elinde olan birşey değil. Bu yüzden acını güzelce yaşa istediğin kadar ağla zırla, ama asla duygusallığına yenilip geri adım atma.
Emin ol tüm acılarını yaşayıp bu süreci atlattıktan sonra öyle hafifleyeceksin ki...
Bende geçen hafta boşandım oh rahatlık varmış :KK73:
Nedwn bosandin? Kac yillik evliydin?cocuk var mi calisiyor musun. Ne cok soru sordum

Umarım adam çamurlaşmadan kurtulursunuz. Bana pisliğin teki gibi geldi anlattıklarınızdan.

Yapabilirseniz, evde ruhsatlı yivsiz tüfek bulundurun. Ne olur ne olmaz.

Ahh canım benım gencecik yasında neler yaşamıssın çok üzüldüm senın için. Ailen arkandaysa bu cok iyi. Bundan sonra iletişim kurma mahkemede aleyhıne kullanabılecekleri hiçbir koz verme ellerine. Eşyalarını vermek istemeyıp çamura yatabilirler keske önce esyalarını alıp sonra yapsaydın yapacağını. Ailesinin aklıyla karısını döven adamdan ne koca olur nede baba geri adım atma bile. İşini gücünü kurar hayatına devam edersin hersey daha güzel olur ve üzerinden çok büyük bir yük kalkmıs gibi hissedersin hiç üzülme sadece sabret. Daha o kadar gencsın kı bir ömrü boyle insanlarla heba etmene değmez . Allah yardımcın olsun o kocan olacak herif de beter olsun inşallah sürüm sürüm sürünesice.

Nedwn bosandin? Kac yillik evliydin?cocuk var mi calisiyor musun. Ne cok soru sordum
Yok canım ne çoğu : ) aslında detaylı bilgilerim açtığım konumda var, ama kısaca 9 yıllık evliydim, çocuğum yok , sorun ise iddaa oyunu diyeyim bir türlü oynamaktan vazgeçmedi bunun yanı sıra ilgisizlik, sorumsuzluk, kafa uyuşmazlığı, iletişimsizlik vardı ama son damla oyun bağımlılığı oldu, geleceğe dair bana güven oluşturmadı, ileride çocuk olursa sorunların üstesinden gelememekten daha çok pişman olmaktan korktum ve seviyor olmama rağmen, günden güne hatta aylarca yavaş yavaş kendimi boşanmaya hazırladım, 9 ay öncede babamın evine geldim ve bir hafta önce boşandım, çalışmıyorum...
Haa bu arada, hâlâ seviyormusun diye soracak olursan hayır : ) sadece insan olarak ona düştüğü durum için üzülüyorum okadar...

Çok gencsin cok. Erken evlenmissin. Olabilir saygi duyarım cocuk sahibi olmakta cok guzel birşey Allah bağışlasın ama anlamadim neden siddet gördün?Esinle surekli tartismalariniz oluyor muydu?
Kavga sebepleriniz ne idi?
Esin alkol alir miydi?
Sana siddet gosterdigi zamanlarda hic polise gitmedin mi?
Ya da onu psikologa götürmek istedin mi?
Bazen insanlar gencliginde hatalar yaparlar. Yani 40 sene evli olan, evlendigi ilk zamanlar,esinden siddet görmüş,esinin ayaklarini yıkamış. Daha sonralari ise esi kendisine saygi duymaya baslayan,esine isyeri acan,ev alan adam var tanıdığım. Daha sonra kadın güçlenince boşandı..
Yanlis anlama şiddetin asla affedilir yani yok ama ıslah edilebilecek bazi insanlar var ,seytana uyup o anki öfke ile bir tane tokat atmış sonra pisman olmuş gel karıcim sil bastan baslayalim ben tedavi olucam ickiyi birakcam tarzinda konusmus erkekler de olabilir ..
Ben tam durumu bilemiyorum sana karsi ofkesini nedendi cok üzüldüm ..
Hayatinizda son zamanlarda ne gibi degisimler vardi da boyle oldu
Cok gecmis olsun .. umarim bundan sonraki hayatın cok daha güzel olur hicbir kadin bunlari haketmez malesef .. evlilik şans meselesi ne olursa olsun. Bazen bazi insanlar vardir dersin ki "Hadi beee hayatta yapmaz o cok beyefendi bir insan" ama gercek oyle değildir ..

Canım benim neden 19 yaşında evlilik? Ya yapmayın yaaa.. Eski zamanda olsa tamam diyorum da yeni nesil için öyle olmuyor işte.. Ailen hiç oku demedi mi? Neden dinlemedin? Bu kk tüm kızlarımıza ders olmalı.. Üniversite bitirme yaşı 21.. İşini eline almadan evlenmemeli insan.. İşini diyorum okumayı çoktan geçtik diye düşünüyorum..
Yazık değil mi canım.. 19 yaşından itibaren neler yaşamışsın? Birde kızın var.. İster misin o erken yaşta evlensin? Lütfen nasıl toparlanacağım deme asla.. Kaybolan o yıllarımı kızımla telafi edeceğim de, kararlı ol ve önüne bak.. Anneannem hep der, koca çok, kocadan bol ne var? Aynen öyle.. Asla kimseye de kanma.. Belirli bir süre hayatını düzene sok.. Genelde eşinden şiddet görmüş, ayrılmış kadınlara yanaşır bazı tipler.. Biraz mutlu ederler, evliliğe ikna ederler.. Sonra onlarda başlar şiddete.. Kendine zaman ver.. Kızına zaman ver.. Sana bunları yapan o haddisizi de sil at, canı cehenneme.. Zaten iyi bir anın yok.. İnşallah bu şahıs şiddet uyguladıkça polise gitmişsindir.. Reklamlar bangır bangır.. Kadına şiddet uygulamakta devam edenlerin cezası ertelenmiyor , paraya çevrilmiyor, direk hapis cezası.. Mesajlarında ekran görüntülerini al, şikayet et, uzaklaştırma çıkar ve boşan..
Bu sıra seçim var ya bu yüzden işkur üzerinden alımlar da çok, başvur bence. Umarım bundan sonra kızınla birlikte güzel bir hayatınız olur ve bu senin elinde

4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında kızım var. kısa ve net anlatmak istiyorum :KK43: çünkü çok acı çekiyorum ve ağlayarak yazıyorum. eşim den çok şiddet gördüm hakaret küfür kıskançlık bilen bilir kizlar :KK43: ama bu sondu ve bitirdim. sanki bu süreç rabbimin bana yardım etmesi gibiydi. annem bize geldi misafirliğe. esim de izin verdi sende git 1 hafta kalırsın dedi. neyse haya kendi getirdi beni harçlığı mi verdi ve gitti. ne olduysa ondan sonra başladı. hakaret küfür seni geberticem gez bakalım doğduğuna pişman edicem vs.... daha neler neler... bende dayanamadım ve anneme babama gösterdim. çok yasanmısliklar var eskiden kalan. insan hiç mi iyi birşey düşünmez kizlar.hep kötü anılar canlanıyor gözümde. o kaynanam yüzünden yediğim dayaklar hakaretler.. babam resti çekti allah razı olsun arkamdalar. gitme sen çalış kızına bak. annem ben kızına bakarm sen üzülme dedi. tamam dedim. ve yemin ederm bu sefer bitirdim. en yakin zamanda eşyalarımı aldıracağım. çöp bile bırakmayacağım onlarda. kızım zaten bana düşkün. çok çektim kizlar cokkk haykırarak anlatmak isterdim . ve hak etmedim hicbir şeyi. artık boşanıyorum... ailemle güzelce konuştum. allah razı olsun hepsinden. şimdi sizlerden bu süreçte neler yapmam gerek bunları duymak istiyorum.nasil atlatmalıyım. toparlanmak biraz zaman alıcak gibi. iş bulup aileme de bakarm. daha 23 yasndaym. sizlerden güzel şeyler duymaya öyle ihtiyacm var ki :KK43: 3 gorumcem 1 eltim var. şimdi duymuşlardır. whatsabi kapattım artık heryerden iletişimi kestim . kararliyim !!! şimdi beni neler bekliyor sizden yorumlar istiyorum. allah razı olsun yazanlara:KK43:(((
Allah yardımcın olsun canım.Bu adamlar niye böyle yoldan çıktı iyice.Güzelim gencecik eşini insan kıyıp nasıl dövebilir ki...Çok üzüldüm sana ve kızına .Çalış ,dik dur sana kıyan adamdan bi hayır gelmez.Sana görümcen eltin ulaşırsa ne kadar eziyet ettiğini ve buna kızının şahit olup kızının psikolojisini bozduğunu söylersin kimse karışmasın araya girmesin ben artık istemiyorum dersin.

Eğer kızını düşünüyorsan sakın geriye dönüp bakma! Çok şanslısın,umarım bu şansın devam ederde tamamen kurtulursun bu adamdan. Geriye doğru en ufak Bir düşüncede,yıllarca sürecek acı ve gözyaşı,artı psikolojisi bozuk bir çocuk seni bekliyor bunu unutma! Seni tebrik ederim. İşin zor olan kısmını atlatmışsın zaten! Kararlı olursan çok huzurlu günler bekliyor seni

Oh çok güzel, genceciksin daha. Çok arkadaşım sekreter olarak girdi hastanelere, bazı firmalara. Ayarlayabilen olursa bu tarz bir işe başla. Olmadı garsonluk, temizlik, bulaşık, satış elemanı ne varsa onu yap.

İşten döner dönmez çocuğunla ilgilenir, o uyuyunca biraz ygs çalışırsın. Açıköğretimden 2 yada 4 yıllık bir üniversiteye kaydol 2019da. Ataması olan bir bölüm seç. 4 yıl sonra çocuğun ilkokula gidiyor, siz ayrı eve çıkmışsınız, birde atanmışsın mis gibi maaşın var. Motivasyonun bu olsun.

o mesajları silme delil olarak sun
şiddet uyguladığında darp raporu aldın mı?
elinde neyi var neyi yoksa al iyi bir avukat tutup. Allah yardımcın olsun

Allah yardımcınız olsun
yakın geçmişte şiddet olduysa darp raporu alın
avukata danışacak gücünüz var mı?

tek yapman gereken bu kararlılığını sürdürmek..

çünkü önce değiştim diyecek yalvaracak sen dönmeyince çirkefleşecek.. dik dur. ailen de arkanda harika bir hayat kurabilirsin.

nafakanı mutlaka iste anlaşmalıya yanaşmıyorsa çekişmeli olsun eşyalarını al yarın bir gün belki ayrı eve çıkarsın ben pişman oldum almadığıma.

avukatın aracılığı ile irtibat kur ve mesajları sakın silme..

4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında kızım var. kısa ve net anlatmak istiyorum :KK43: çünkü çok acı çekiyorum ve ağlayarak yazıyorum. eşim den çok şiddet gördüm hakaret küfür kıskançlık bilen bilir kizlar :KK43: ama bu sondu ve bitirdim. sanki bu süreç rabbimin bana yardım etmesi gibiydi. annem bize geldi misafirliğe. esim de izin verdi sende git 1 hafta kalırsın dedi. neyse haya kendi getirdi beni harçlığı mi verdi ve gitti. ne olduysa ondan sonra başladı. hakaret küfür seni geberticem gez bakalım doğduğuna pişman edicem vs.... daha neler neler... bende dayanamadım ve anneme babama gösterdim. çok yasanmısliklar var eskiden kalan. insan hiç mi iyi birşey düşünmez kizlar.hep kötü anılar canlanıyor gözümde. o kaynanam yüzünden yediğim dayaklar hakaretler.. babam resti çekti allah razı olsun arkamdalar. gitme sen çalış kızına bak. annem ben kızına bakarm sen üzülme dedi. tamam dedim. ve yemin ederm bu sefer bitirdim. en yakin zamanda eşyalarımı aldıracağım. çöp bile bırakmayacağım onlarda. kızım zaten bana düşkün. çok çektim kizlar cokkk haykırarak anlatmak isterdim . ve hak etmedim hicbir şeyi. artık boşanıyorum... ailemle güzelce konuştum. allah razı olsun hepsinden. şimdi sizlerden bu süreçte neler yapmam gerek bunları duymak istiyorum.nasil atlatmalıyım. toparlanmak biraz zaman alıcak gibi. iş bulup aileme de bakarm. daha 23 yasndaym. sizlerden güzel şeyler duymaya öyle ihtiyacm var ki :KK43: 3 gorumcem 1 eltim var. şimdi duymuşlardır. whatsabi kapattım artık heryerden iletişimi kestim . kararliyim !!! şimdi beni neler bekliyor sizden yorumlar istiyorum. allah razı olsun yazanlara:KK43:(((
Ah Canim benim ya inanmazsin belki böyle tesadüf olamaz bende 23 yaşındayım ve 2 buçuk yasinda bir kizim var ve bugunle beraber 3 gün olacak bende baba evindeyim boşanma arefesindeyim ve çok kararliyim konu açmak istedim bende ama açamadım nasıl açılıyor bulamadım sanki allah karşılaştırdı bizi şaşkınım şuan özelden mesaj atabilsem ordan yazmak isterdim ama onunda nasil oldugunu bulamadım eski kullaniciyim ama bu güne kadar konu acma ihtiyaci hic hissetmemistim nasılsın şimdi çocuğun Nasil

Ailen arkanda olduğu için çok şanslısın. İnşAllah bundan sonra daha güzel günlerin olur. Daha çok gençsin çalışırsın, mesleğin yoksa meslek sahibi de olabilirsin.

Allah yardımcınız olsun. En doğru kararı vermişsiniz. Bundan sonra çok mutlu olun :)

19 yaşında mı evlendin? neden evlendin ki? ailen arkandaymış mesela şimdi demek ki seni seviyolar, neden böyle bi hata yapmana izin verdiler?

Asla dönme, kararından vazgeçme. Yaşının kıymetini bil, önünde çok güzel seneler var bu adamla heba etme! İnan hiç bir şey düzelmez, hatta buradan dönersen katlanarak artar. Ailen arkanda en önemlisi, Allah yardımcın olsun.

sevmeden evlilik çekilmez ki böyle bir evlilikte sevgi saygı hiç bişey kalmaz.
olmuyorsa olmuyordur
kimse boşanmak için evlenmez, boşan kurtul demek lafta kolaydır. iyi düşün ölç tart karar ver kararında pişman olma sonra. bu devam yada bitirmek açısından da geçerli
herkes yaşadığını bilir, akıl vermek kolaydır. doğru olanı sen karar vereceksin
evlenmek yuva kurmak zor ve emek istiyor bitirmek elbette zor olacaktır. boşanmaya karar verirsen de kızına sarıl ve onunla devam et hayatına
madem ailende arkanda sanslısın

he birde bende hukuk bürosu çalışanıyım burda gördüğüm kadarıyla zor ve çetrefilli bir süreç.
maddi durumun varsa mutlaka avukat eşliğinde yürüt bu süreci

Allah yar ve yardımcın olsun

Back