Babamın Düşünceleri ve Evlilik

canım. bende yıllardır çalışırım.
güzel paralar kazandığım da oldu.öğrenciliğim çalışmakla geçti .cebimde param olmadığı da çok oldu çalıştığım halde aileme de verdim kendim de harcadım hatta şuan kaynanamın evinin borcunu ödüyorum hem de bebeğimin bana en çok ihtiyacı olduğu şu dönemlerde..
üzüldüğüm oldu kızdığım kavgalar ettiğim. ama bir gerçek var ki hiçbirşey nasipten öteye gitmiyor. o para benden bi şekilde çıkacaksa çıkıyor. ama kaza bela ama bu şekilde.. zaman geçecek yaş ilerleyecek elbet benim önüme çıkacak bu kazançlarım.Allahım biliyor kv de hakkımı helal etmiyorum etmeyeceğim de ama nasip değilmiş demeyi öğrendim..

işten çık evde otur evde bir boğaz fazla diye hemen evlenmene müsaade eder babasn,zira adamda karakter yok.

doğurmak la anne baba olma arasındaki fark işte.
bazıları evlat demez ben hep bana hep bana..

doğurmak la anne baba olma arasındaki fark işte.
bazıları evlat demez ben hep bana hep bana..
Aynisindan bizde de var oradan biliyorum.dogur buyut okutma ver bi ise calissin maasa el surmeden babaya verilsin.onlarin istedigiyle evlendirilsin.yok boyle bisey ya.ben evladimin gozunden aksn yasa olup olup diriliyorum.o da buyucek elimden gelen butun imkanlarimi zorlucam onun icin.bir karsilik mi beklemem lazim hayir!

allah yardımcımız olsun ne diyim

vay be.. ben baktıkca kendı aıleme acıyorum
babanız malesef bencil. elbet okuatacak, herkes okutup büyütüyor.

kusura bakmayın ama önce vefat eden babama Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın demek istiyorum.
zira yazdıklarınızı okuyunca benim babam ne güzel insanmış dedim.
hastaydı. canı birşey çekerdi. alırdım. Allah razı olsun derdi. olmadı parasını vermek isterdi.
şuan yazarken ağlıyorum. sanırım hamilelikten duygusallaştım.
Allah babanıza evlat sevgisi versin. sizede mutluluklar dilerim. herşey gönlünüzce olsun İnşaallah.

vay be.. ben baktıkca kendı aıleme acıyorum
babanız malesef bencil. elbet okuatacak, herkes okutup büyütüyor.
malesef öyle
başınız sağolsun
amin inşallah

kabahat sende neden hepsını verıyorsun....mesela 1000 mı alıyorsun 300-400 ver kredıye destek ıhtıyacım var banamı sordun araba alırken de...evlenecekmıssın bak onudamı babana soracaksın...çeyızsızmı gıdeceksın...bu kadar fedkar olma hemde ne için babanın araba sevdası ıcın ...adam akıllı konuş babanla olmuyor boyle de....ne anladım ben o çalışmaktan yanı

zaten işe başlarken araba alınıpta başlandı yani ilk maaşımı dahi görmedim işe başlarken böyle olacağını tahmin etmedim anlayamadım böyle demedi çünkü

malesef maaşımın tamamına yakını krediye gidiyor geriye çok az bir miktar kalıyor , ona sorsan beni güzel bir işe koymuş yoksa ben iş mi bulabilecekmişim (sanki okumadım ) tabiki ödeyecekmişim falan işte eve gidesim gelmiyor bazen
fedakar olmak istediğim yok zaten artık soğuttu herşeyden

adam resmen okutmuş diye sizi mahkum gibi bişey yapmış darphane sandı sanırım.kendi bukadar kötü davranış sergiliyor ise sizde birşekilde bunu onun dilinden anlatacaksınız başka çaresi yok gerçekten YOK ARTIK

sesını yukseltme hakkını arama zamanın çoktan gelmış senın....

Maaş kartın neden babanda? Kimse kusura bakmasın da büyüttük okuttuk ayağına kimse böyle sömüremez evladını. Borç varsa biraz katkı yaparsın biter gider, bütün maaşa konmak nedir yahu? Baban çalışmıyor mu? Ne borcu bunlar böyle ben anlamadım. Araba yükseltmek falan. Hayır hiçbirinin sana faydası da yok.

sizin gibi bir evladı olduğu için her gün Allaha dua etsin. öpsün başına koysun. o hayırsız evlat görmemiş herhalde. milletin evladı, geliyor 30 yaşına, evlenecek, her şeyi babasından bekliyor. yetmiyor evleniyor iki çocuk yapıyor peşpeşe. hala babadan medet bekliyor.. neymiş annebabaymış yapacaklarmış.. kendisi o iki masumun nesi oluyor ki acaba.. değil mi.. ki bunu yapan erkek. kız da değil.. çalışmak hakgetire bu arada..
yine söylüyorum. Allah babanıza merhamet ve evlat sevgisi versin.

sesını yukseltme hakkını arama zamanın çoktan gelmış senın....
ses yüksetlmekle bişey çözülmedi malesef , düğüne kadar sabredicem yine mecbur bazen sevgilimin evi bize baya uzak diye seviniyorum

aynen öyle inanın hiç farkında değil bunu n erkek kardeşim bile konusu açılsa ben çalışıp asla vermem diyor düşünün çok söyledim benim gibi yapan kimse yok diye o bundan memnun olacağı yerde hala yapacaksın tabi diye diretiyor
güya tek kızım bide ben allah görüyor artık

ilk başta açıklaması her zaman seni bulamam maaşından çekerim öderim kalanını getiririm falandı işte ama hiçte öyle olmadı dediğim gibi böyle olacağını hiç bilemedim
babam çalışıyor ama oturduğumuz evi krediyle aldı onu ödüyor ve evin ihtiyaçlarını karışılıyo işte bende arabayı ödüyorum ve arabanın bakımı falan da benim ikramiyemle falan yapılıyo arabayı daha bir kere kullanmadım yazarken bile sinirlerim boşalıyo

Annenizle babanız sizi ne olur beni doğurun diye yalvardığınız için dünyaya getirmedi. Siz onların iradesiyle dünyaya geldiniz, bu konuda fikriniz sorulmadı. Öyleyse okuttuk emek verdik diye kafanıza kakamazlar. Sizin göreviniz kendi ayaklarınızın üzerinde durmak, sonra da yaşlılıklarında muhtaç olduklarında onlara yardım etmek, onun dışında kendi yuvanızı kurmaktır. Babanız gelen paraya iyi alışmış. Çok iyi bilirim çünkü benim annem de bunu yaşamıştı. Tek bir nevresim götüremeden evlenmişti babamla. Malesef bunun sonu yok. Her zaman daha şu yapılacak diye önünüze yeni bir şey çıkacaktır. Dik duruşlu olun, kredi bittikten sonra maaş kartınızı geri alın, ya da maaş hesabınızı başka bir şubeye taşıtın, eski hesabınızı kapatın. Bütün paranı bana vereceksin diye bir yaptırımı kimse kimseye yapamaz...

aynen öyle yapıcam
kendimi çok kötü hissediyorum zor gidiyorum işe haliyle güya yatırımmış bana ne faydası var ilerde ben evlenip gittiğimde ,yazık olacak 3 yılıma emeklerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…