Babamın Düşünceleri ve Evlilik

İnsanın kendi parasını kazanması dünyanın güzel şeylerinden biridir eğer yönetimi kendisine kalıyorsa. Ben sizin yerinizde olsam evlenmeden filan önce onun tadına bakardım biraz. Anne-babalar bu durumlarda kavga edilmek içindir, bilginize... önceliğinizin özgürlüğünüz olmasını istedim sizi okuyunca... ama nerde...

Ben senin yerinde olsam kredi bitince maaş aldığım bankayı arar kartımı kaybettim der yeni kartı da gider şubeden alırdım. Babama da kusura bakma benden bu kadar kendi yolumu çizmem gerek derdim. Bazen aileler bu tavrı sonuna kadar hakediyor.

bu borç bitene kadar sabret derim sonra al kartı babanın elinden o nasıl iş öyle annene de söyle alın maaş kartını babandan. Üst model araba kızının mutluluğundan önemli mi? Anladığım kadarıyla sevgilin anlayışlı bu da senin yükünü hafifletir Allah sabır versin canım

Maaş kartınızı kaybettiğinizi söyleyerek yeni kart isteyin, eskisini iptal etsinler. Babanıza biraz göz dağı vermiş olursunuz. Bana kötü davrandığın, bencilce hareket ettiğin sürece kredi mredi ödemiyorum ona göre dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…