Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Babamın cimriliği
- Konu Sahibi Bulutum86
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cimri baba cimri erkek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Ocak 2019
- 336
- 493
- 18
Çok teşekkür ederim canım yorumun için beni duygulandırdın. Allah annene sağlık versin hep yanında olsun ınşallahVallaha benim babam ne düğünümü nede torunlarını görebildi. Keşke tek kuruşunu görmesemde kendini görseydim. Biz bu maddi olaylara toplum olarak çok fazla, hatta abartarak değer veriyoruz. Maneviyat arka planda kalıyor nerdeyse şu düğün işlerinde. Siz kimsenizin lafına bakmayın. Cok şükür çalışıp kendiniz yapmışsınız herseyinizi ne güzel. Bende öyle yaptım anneme yük olmasın diye. Bence babanizla olan zamanin üstüne böyle konular yüzünden gölge düşürmeyin. Insallah yuvanizda cok mutlu olursunuz
Teşekkür ederim canım yorumun ıcın zatwn bende bu dusunceyle darılmadım gücenmedım sadece herkesın dusuncesını merak ettim. Değerlendirmek ıstedım düşünceleri.
babanı annenle ilgili mevzuda bile güzel anabiliyorsun. evlendiği kadını da iyi idare edebilmiş ki bak onunla ilgili bile kötü konuşmuyorsun. bence bunlar çok çok önemli mevzular. ben de annem babam yapmadığı için değil her şeyi kendim yapmak istediğim için onlara masraf yaptırmadım evlenirken ve eşimin ailesinden de hiçbir şey görmedik zaten ama evimizde her şeyi kendimiz yaptığımız için mutlu ve huzurluyuz çok şükür ve önemli olan da bu.
kocana babanın eksiğini sakın ha belli etme. baban her daim manevi olarak yanında olsun sen hep güçlü olursun bundan emin ol.
- 3 Şubat 2018
- 25.505
- 109.870
- 598
Çok teşekkür ederim canım yorumun için beni duygulandırdın. Allah annene sağlık versin hep yanında olsun ınşallah
Amin. Insallah. Sagol canim
- 10 Nisan 2019
- 164
- 286
- 53
Düğününüz zamanında babanızın yapmadığı şeyleri gereksiz kafaya takmışsınız. Çalışan bayan-erkek bir emekli maaşı ile geçinmeye çalışan ailesinden beklemesin bir şey bi zahmet. Şimdi fark ettim ben de her şeyi kendim almıştım, annemden istemek aklıma bile gelmedi, sadece emekli maaşı var.
Babanıza kırılabileceğiniz tek nokta memleketten getirdiklerinin parasını istemesi, burası garip. Kendisi oradan para ile aldıysa ayrı ama kendi ürettikleri şeyden kızına satış yapıyorsa... Ona da aşırı tutumlu de geç, babanın kalbini kırmaya bile değmez. Eşinin ailesi ile karşılaştırmaya da girme..Herkesin hayatı farklı.
Babanıza kırılabileceğiniz tek nokta memleketten getirdiklerinin parasını istemesi, burası garip. Kendisi oradan para ile aldıysa ayrı ama kendi ürettikleri şeyden kızına satış yapıyorsa... Ona da aşırı tutumlu de geç, babanın kalbini kırmaya bile değmez. Eşinin ailesi ile karşılaştırmaya da girme..Herkesin hayatı farklı.
Teşekkür ederim canım fikirleriniz öenmli benım için cok sag olbabanı annenle ilgili mevzuda bile güzel anabiliyorsun. evlendiği kadını da iyi idare edebilmiş ki bak onunla ilgili bile kötü konuşmuyorsun. bence bunlar çok çok önemli mevzular. ben de annem babam yapmadığı için değil her şeyi kendim yapmak istediğim için onlara masraf yaptırmadım evlenirken ve eşimin ailesinden de hiçbir şey görmedik zaten ama evimizde her şeyi kendimiz yaptığımız için mutlu ve huzurluyuz çok şükür ve önemli olan da bu.
kocana babanın eksiğini sakın ha belli etme. baban her daim manevi olarak yanında olsun sen hep güçlü olursun bundan emin ol.
Haklısın herkes aynı degıl her aıle yapısı farklı. Ben zatwn herseyı kendım yprken degıl kucuk şeylerın hesabını babam uapmaya baslayınca kırıldım asıl sorun kucuk seyler de yasandı dokundu yanı his olarak. Çok tesekkur ederım canımDüğününüz zamanında babanızın yapmadığı şeyleri gereksiz kafaya takmışsınız. Çalışan bayan-erkek bir emekli maaşı ile geçinmeye çalışan ailesinden beklemesin bir şey bi zahmet. Şimdi fark ettim ben de her şeyi kendim almıştım, annemden istemek aklıma bile gelmedi, sadece emekli maaşı var.
- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.511
- 133
- 32
Ne güzel çalışıp kendin almışsın. calismasan ve buna rağmen almamış olsalar hadi neyse, eleştirilebilir belki. Ama düzeni kurmuşsunuz. Herşey olup bitmiş. Herkesin yapısı bir değil. En azından manevi olarak yanında olması bile herşeye değer. Kiminin babası para harcıyor ama sevgi vs olmuyor arada.. iyi tarafından görmeye çalış
Tesekkur ederım yorumun ıcın canım.Ne güzel çalışıp kendin almışsın. calismasan ve buna rağmen almamış olsalar hadi neyse, eleştirilebilir belki. Ama düzeni kurmuşsunuz. Herşey olup bitmiş. Herkesin yapısı bir değil. En azından manevi olarak yanında olması bile herşeye değer. Kiminin babası para harcıyor ama sevgi vs olmuyor arada.. iyi tarafından görmeye çalış
- 19 Mayıs 2019
- 40
- 44
- 8
- 33
Sonuna kadar katılıyorum eşiniz olabilir fakat bu her şeye yorum yapma, yargılama hakkı vermez ona, şayet bu fırsatı verirseniz, sınır çizmezseniz üzülen malesef siz olursunuz.Mahcup olacak bir şey yok adam çalışmazsa sizin sırtınızdan geçinmeye çalışsa haklısınız da bu şekilde haklı değilsiniz. Eşinizin bekarken harcadığınız paraları sorma haddine bile değil zaten doğru olan kişinin kendi düğününü kendi yapması yapamıyorsa zaten evlenmesin.
- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158