Babami sevemiyorum :(

ben de babadan yana şanssızım. dayak hakaret iftira. daha neler neler. yaralı kalıyor insanın bir yanı hep. ama önemli olan kin tutmamak. zor bir dönem eminim, senin sadece doğru kararlar alıp geleceğini doğru planlaman lazım. bir gün bunlar geçecek gidecek buna inanmalısın ve kendini üzerek yıpratmamalısın. çünkü olan sadece sana olur o zaman. Allah yardımcın olsun canım.

Benim de kanayan yaramdır baba.. Sevemiyorum, ha sorsan dayak falan hiç olmadı ama babam bizim için hayatımızın her döneminde etkisiz elemandı. Başıma kötü birşey geldiğinde hiç bir zaman zerre aklıma gelmedi babam, onun gücünü hissedemedim hiç çünkü. Hep ya kendim ya annem ile halletmeye çalışarak aştım bu durumları. Sırf baba sevgisinin eksikliğinden dolayı arkadaşlarımın sosyal mecralarda babalarıyla paylaştıkları fotoğraflara elimde olmadan gıcıklanıyorum. Baba sevgisinin eksikliğini birazcık olsun doldurabilecek abiniz varmış ne güzel benim o da yok olsun çok isterdim. Artık bu durumu değiştirmek zor, umursamamaya çalışsan o eksikliği fazla hissetmezsin sanırım.

Madem yük abinizde neden hala sırtınızda taşıyorsunuz babanızı. Belki hayatınızda o olmayınca her şeyi daha çabuk unutup mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…