• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamı nasıl kendine getirebiliriz?

Annenizin yanında kalsın kardeşiniz..Bence babanı çağırma..Pardon ama ettiğini bulmuş.Bu tiplerde hep kendine bişey oluyormuş olacakmış gibi yaparlar ama gerçekte bişey olsa donlarına ederler..Yani babanınki korkutma amaçlı bence..Bırak koskoca adam kendi çaresine baksın..Biliyorum vicdan insanı rahat bırakmaz ama sen evlisin eşin ne der..Yani yeni bir sorun yaratmaktan ve huzurunuz kaçmasından başka hiçbir şeye yaramaz..Bebek etkilenir..

Ha bu arada sevgilisinin kendini aldattığına emin olmuş.
Ne dediyse artık kadına kadında şikayetçi olmuş babamdan mahkeme falan olucakmış kardşimden duyduklarım bunlar.

Sabahta komşumuza arattırıyor baban çok kötü x ablanı arıyvercekmişsin baban konuşamıyo çok kötü diye..
ben niye ariyim dedim..

Yahu madem aldatmış kendini rezil ettin beni ne rezil etmeye çalışıyosun dahada yettin artık ya iyce sinirlerim bozuldu.
Sırf buraya gelse adam bana o kadını aratmakla ayılıp bayılmakla ağlamakla vakit geçirir
rezil etti beni cümle aleme artık
İyki uzakta yaşıyorum yoksa nice olurdu halim bilmiyorum.
Bugün acaba ne olucak diye uyanıyorum sabahları..
Eşim telefonumu kapattı ya dün resmen artık hasta olucaksın yeter diye..

Ha bu arada sevgilisinin kendini aldattığına emin olmuş.
Ne dediyse artık kadına kadında şikayetçi olmuş babamdan mahkeme falan olucakmış kardşimden duyduklarım bunlar.

Sabahta komşumuza arattırıyor baban çok kötü x ablanı arıyvercekmişsin baban konuşamıyo çok kötü diye..
ben niye ariyim dedim..

Yahu madem aldatmış kendini rezil ettin beni ne rezil etmeye çalışıyosun dahada yettin artık ya iyce sinirlerim bozuldu.
Sırf buraya gelse adam bana o kadını aratmakla ayılıp bayılmakla ağlamakla vakit geçirir
rezil etti beni cümle aleme artık
İyki uzakta yaşıyorum yoksa nice olurdu halim bilmiyorum.
Bugün acaba ne olucak diye uyanıyorum sabahları..
Eşim telefonumu kapattı ya dün resmen artık hasta olucaksın yeter diye..

eşin ve çocugun için
babandan bile uzak durman gerekiyorsa uzak duracaksın arkadaş:34:
adam kendine bakıcı arıyor sürekli blöf yapma derdinde:47:

Allah sabır versin,babana da akıl fikir versin.

Asıl söylemek istediğim,öncelikle kardeşini bu olaylara fazla dahil etmemeye çalışın.
Artık telini mi değişir,hattını annene mi verir bilemem.

Ben empatiyi annen yönünden yapabildim de...
Ben olsam ararım,aynen şöyle derim :
Bana baksana sen,sen beni aldatıp kızlarımla terkedip gittin gıkımızı çıkarmadık.Kendi acımızı kendimiz yaşadık,rezalet çıkarmadık,hastanelik polislik olmadık.Kadın kız halimizle dik durduk.Şimdi senin terkedilme acın ne beni ne kızlarını ilgilendirir.Bizi bunlar için üzüp rahatsız etmeye hakkın yok ! Ben bile SEN terkedince kızlarımı bu kadar üzmedim.Sen bizi bırakmana sebep el kadını için kızlarımı bu kadar üzemezsin,izin vermem !

Ay bir hışımla yazdım ama cidden çok sinirlendim...

Kesinlikle evine kabul etme. Hastaneye atsin. Bu kadar intihar girisimi olmus kesinlikle tedavi gormeli. Huzurunu kacirma ne hali varsa gorsun.

Hastanede yatmak istemiyomuş deliler varmış orda..
Sürekli telefonu ağlar ses tonuyla açıyo ben bittim, benim hayatım bitti, çok kötüyüm, o kadına şunu yapcam bunu yapcam, beni aldattıı falan filan.. yani beni sinir hastası etmek üzere aartık..
Kardeşimde benim yanıma gelicek ama sürekli bi olay olduğunda ambulansla gelenler falan kardeşimi arıyolar mecbur gitmek zorunda kalıyo o konudada napıcaz bilmiyoruz vicdanımız el veermiyo tamamende yalnız bırakmaya..

Kardeşime ablana gidelim dediğinde abla şehir dışında düğünde demiş o gün düğündeydim.
Olsun biz gidelim evlerine onlar gelir sonra diyomuş canı çok sıkılmış biraz eselmesi lazımmış..

Ben desem baba ben boşannıyorum gel benle yaşa..
Tamam der içide çok rahat eder o derece kendini düşünen bi adam..
Ama kendini acındırmayı çok iyi biliyor işte..
Ve bizde her seferinde inanıyoruz..

Kesinlikle evinize almayin babanizi! Allah korsun bide bebege birsey yaparsa? Bu adam sadece size degil, hiç kimseye önem vermiyor, yani huzurun kaçmasina hiç gerek yok. Anladigim kadariyla babaniz hiç sorumluluk sahibi olmadi,hiç kendi ayaklari üzerinde durmadi.

Bence babani tek kurtaracak sey tedavi ve onu kendi ayaklar üzerinde kalmasidir. Eminim sizin yaninizda kalsa bile durumu daha kötü olacak.

tam bir duygu sömürüsü. Sakın bu oyunlara gelme. Bu adamın seni kardeşini düşündüğü yok. Tek derdi kendisi. Sewen insan önce karısını severdi. Eşini çocuğunu düşün. Onlara haksızlık yapma. Babanın tek derdi kendisi. Çok büyük bir oyuncu. Inan durumuna çok üzüldüm. Allah cc kimseyi babasıyla sınamasın. Bırak herkes kendi yaptıyla sorumludur. Sen kimseyi düzeltilmesin. Önce annen kurtulmuş. Sonra bu zavallı x kişi. Baban normal mi sence? Herkezi tüketmiş. Sakın seni ve kardeşini de tüketmesine lütfen izin verme.
Sevgiyle kal..

Etme bulma dünyası, aldatırsan aldatılırsın.
Böyle bencil ebeveyn olmaz, sizin babaya ihtiyacınız olduğunda neredeydi. Anneniz kardeşiniz ve siz 3 kişilik ailesiniz, babanız kendi isteğiyle çıkıp bir başka hayata gitmiş, geçmiş ola.
Bence kardeşiniz de, siz de telefon numaranızı değiştirin.
Vicdan azabı dayacağınız bir durum yok, babanız kendi seçtiği hayatı yaşıyor.

zamanında kızı kızları olduğunu hatırlasaymış,kesinlikle yanına alma,bu defa eşine karşı rezil olursun sen onun babasına kızmıştın hatırlarsan başka konulardan,şimdi sana sen kendi babana bak derse kırılmazmısın,sadece ailenin huzurunu düşün ve babanı uzak tut

Bence kendi haline bırakın. Onca insan yorum yapmış hepsi aynı yönde. Bu vicdansızlık değil.
(-ki annenizden ayrılabilirdi, başkasıyla evlenebilirdi ama o kalleşçe yapmış...sizi uzak tutmuş hayatından kendi rahatını düşünmüş..)
Kız kardeşiniz telefonunu değiştirsin bence..
Ayrıca intihar etmek isteseydi ederdi... Yaptığı sadece vicdan sömürüsü, blöf!!!!
Hayatınıza bakın...

Arkadaşlar hepize yorumlrınız için çok teşekkür ederim bebeğim var tek tek alıntı yapamıyorum lütfen kusura bakmayın.

akşam çok kötü şeyler oldu artık ben ne diym bu adama bilemiyorum..
Yıllardır ne benim nede babamın konuşmadığı amcam olucak şahıs beni aradı.
Baban çok kötüymüş kardeşin gitsin yanına kızım diye.ben söylerim kardeşime hıhı dedim kapattım.
çünkü muattap olmak bile istemiyorum onunla.
Neyse kardeşim ağlıyo tabi yeter artık itmek istemiyorum kalmam ben orda diye.
Babamı aradım. Baba napıyosun sen herkesi harap ettin yeter artık napıyosun diye.
Ağlar ses tonuyla ağzımdan kan geliyo kızım noooolluuurr kardeşini ara gelsin nolllluuuuuur diyo.
vallahi cocuk gibi napıyo bu adam ya :(
Baba ne diyosun sen dedim çocuk gibi ne diyosuuun diye bağırdım artık kriz geçircektim nerdeyse.
amcam geiyomuş senin yanın hadi dedim kapattım.

Daha sonra amcam aradı. Kızım baban çok kötü x ablanın adını sayıklıklıyo başkada bişiy demiyo..
Bak bak bak. çocuklarının adını değil:)
Been konuşmaya gidicem x'le sen ararmısın işten çıkmasın beni beklesin.
Ben rezil oldum artık onada yeter ya dedim ariyim beklesin sende de şansını konuşmaz o kadın da o eve dönmez dedim.
Kadını aradığımda beni engellmiş sanırım telefonundan.
Neyse engelemiş dedim.
Tam o sırada eşim geldi eve.......
Artık amcanladamı konuşuyosun onudamı soktun hayatımıza dedi yyeter dedi bebeğinle ilgilenmiyosun baba derdine düştün diye kızdı.
Kocaman adam tamamen blöfdedi..
Kesin amcamada beni kasdederek onu arada x ablasını arasın demiştir.
Neyse telimi kapttık artık.
Gece 12 olmuş ben uymuştum.
Eşim açmış telimi birinin nosu lazımdı.
Amcam açıldığını görür görmez aramalar mesajlar kızım baban iyi kardeşin ulaş gelsin buraya falan diye..
Eşim inanın uyuduğunda saat 5 falandı..
Ve öyle işe gitti 2 saat uykuyla..
Hayatımın düzeninide bozdu artık..
Hayırsız evlat konumuna düşürüyolar bide kardeşimle beni.
Çok kötüyüm kaç gündür çok:(

Hiç de hayırsız değilsiniz, empati yap babanın küçükken size yaptığını, sen ya da eşin çocuğuna yaparmısın, onu bırakıp gidermisin.
Kardeşin de sen de değiştir numaranı, ulaşamasın size. Bencil insanlar ya. Amcan da tuhafmış, madem çok ilgili sahip çıksın kardeşine.

canımm okudum yazdıklarını cok üzüldüm inan ama hata birzda sizde taviz veriyorsunuz tepenize cıkıyor bak aynı seyi benm babam yapsa kocamla aramı bozmasına kesinlikle izin vermezdim kardesimi yanıma alır telefonunu değiştirtirim gerekirse annemide alırım o adamla olan tüm bağımı keserdim bir süre en azından telefnları kapatrdım he cokta bişimi oldu kapınamı geldi direk polisi arardım kapıyı bile acmadan biraz yanlız parasız pulsuz kalınca aklı basına gelir o simdi hep bu içtiği içkilerden alıyor cesareti parası pulu kalmazsa içemezde baskalarından bir gün iki gün alır kmse de ona surekli para vermez biraz aklı basına gelirde size ulasırsa gercekten inanrsanız hastaneye yatıp tedavi olmadan onunla hiçbirsekilde ilgilenmeyeceginizi soyleyn belki tedavi olursa o kadında geri gelir diye ikna edin ama hastaneyede yatsa sakın taviz vermeyin yoksa hastaneden cıkar gelir yine aynı seyleri yapar hastaneden kaçmıyo bence kendi isteğiyle cıkıyor hastanede zorla tutmak isteseler bağlarlar yine tutarlar kendi isteğiyle yatıyor kendi isteğiyle cıkıyor evladın için en azından sokma hayatına yarın oburgun sutun kesilse esin bunu babanın değil senin basına kakacak senin baban yüzünden oldu senn yuzunden oldu diycek emin ol buna olan sana ve kardesine olacak küçük değilki cahillik ediyor diyesin ne sana ne kardesine babalıkmı etmiş sanki vicdanın rahat olmalı bence cok afedersin yanlış anlama benide yani havlayan köpek ısırmaz derler azından kan geliyorsa intihar edip hastaneye gitceğine azımdan kan geliyo diye gitsin intihar edip ambulans aramayı biliyo bunun için arasın ozaman aklı basında gayet işi çakallığa vuruyo calışmak iş güç zor geliyor istediği hersey yanında olsun o bişi yapmadan istiyor oyle bir hayat yok yani beni dinlersen ben boyle yap derim arkadasım yazık gunah size bebeğine eşine onların ne sucu varki kardesne destek ol o daha cok genc baban ya bi gün içer içerde gözü hiçbişey görmeyp kardesni cağırdığında kardesine bişi yaparsa ozamn o vicdan azabıyla nolursun bide onu düşün yada o adam değilde kardesn dayanamayıp kendine bişi yaparsa bencil bir insan için size zarar veren bir insan için hayatınızı mahvetib kendinizide evliliğinizide yıpratmayın derim

gel demesi kolay da git demesi zordur....bence hiç bulaşmayın...sorunlu bir adam belli ki....

Back