Ama..
Aması var..
Ola ki intihar teşebbüslerinden birinde başarılı olursa bnim viccdanım, ruhum ne olur onu bilmiyorum..
Ne hissederim düşünmek dahi isteemiyorum..
tam bunu söyleyecektim arkadaşım, ama verecek bir tavsiye bulamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama..
Aması var..
Ola ki intihar teşebbüslerinden birinde başarılı olursa bnim viccdanım, ruhum ne olur onu bilmiyorum..
Ne hissederim düşünmek dahi isteemiyorum..
Ha bu arada sevgilisinin kendini aldattığına emin olmuş.
Ne dediyse artık kadına kadında şikayetçi olmuş babamdan mahkeme falan olucakmış kardşimden duyduklarım bunlar.
Sabahta komşumuza arattırıyor baban çok kötü x ablanı arıyvercekmişsin baban konuşamıyo çok kötü diye..
ben niye ariyim dedim..
Yahu madem aldatmış kendini rezil ettin beni ne rezil etmeye çalışıyosun dahada yettin artık ya iyce sinirlerim bozuldu.
Sırf buraya gelse adam bana o kadını aratmakla ayılıp bayılmakla ağlamakla vakit geçirir
rezil etti beni cümle aleme artık
İyki uzakta yaşıyorum yoksa nice olurdu halim bilmiyorum.
Bugün acaba ne olucak diye uyanıyorum sabahları..
Eşim telefonumu kapattı ya dün resmen artık hasta olucaksın yeter diye..
Hastanede yatmak istemiyomuş deliler varmış orda..
Sürekli telefonu ağlar ses tonuyla açıyo ben bittim, benim hayatım bitti, çok kötüyüm, o kadına şunu yapcam bunu yapcam, beni aldattıı falan filan.. yani beni sinir hastası etmek üzere aartık..
Kardeşimde benim yanıma gelicek ama sürekli bi olay olduğunda ambulansla gelenler falan kardeşimi arıyolar mecbur gitmek zorunda kalıyo o konudada napıcaz bilmiyoruz vicdanımız el veermiyo tamamende yalnız bırakmaya..
Kardeşime ablana gidelim dediğinde abla şehir dışında düğünde demiş o gün düğündeydim.
Olsun biz gidelim evlerine onlar gelir sonra diyomuş canı çok sıkılmış biraz eselmesi lazımmış..
Ben desem baba ben boşannıyorum gel benle yaşa..
Tamam der içide çok rahat eder o derece kendini düşünen bi adam..
Ama kendini acındırmayı çok iyi biliyor işte..
Ve bizde her seferinde inanıyoruz..