kardeşiniz neden onun yanında?
kardeşinizi de alın yanınıza, babanız da ne hali varsa görsün...
ne kadar kötü olursa olsun sonuçta baban.
eşin ve bebek açısından riskler nasıl, bunları bence eşinle açık açık konuşup öyle karar vermelisin.
size geldiğinde de kolunu kesmeler, kanatmalar, ambulans vs bebeğin psikolojisini nasıl etkiler düşünmek lazım.
zor valla işiniz. Allah yardımcınız olsun.
size duygu sömürüsü yapıyor inanın babanızın hastalığı falan yok.. bile bile huzur bozmak için yapıyor bence intihar girişimleri falanda göz boyamak kendini acındırmak bırakıverin ne hali varsa görsün..
bugüne kadar yanınızda değildi de şimdi babalığımı gelmiş aklına...
kanmayın yaptıklarına dediklerine sizde annesiniz çocuğuna bakmanız gerekiyor sütünüz kesilirse babanız benim yüzümden oldu diyecekmi sanki...
kendinize dikkat edin bebeğinize sımsıkı sarılın...
Bir kere bu yaşa kadar kendine gelememiş adamı ne yapsanız kendine getiremezsiniz.
İkincisi... İntihar edecek olan eder zaten. Onun yaptığı sadece şov.
Kendi haline bırakın. Hatta ne siz ne de kardeşiniz bir süre telefonlarına cevap vermeyin.
Etrafta sizin hakkınızda konuşabilir. Acındırma, trip atma eylemi yapabilir.
Ama kimse aldırmayınca intihar girişimleri ortadan kalkar.
ben olsam asla kabul etmezdim..
ister vicdansız diyin bana ister kötü kalpli...
kız kardeşinize çok üzüldüm ben. sizin anlatırken darlandığınız şeyleri o birebir yaşıyor.
ona sahip çıkamaz mısınız? ya da anneniz alsa yanına?
babanız sağlıklı bir adam değil, dikkat çekmek için bencilce davranıyor. ben babam böyle olsa istemezdim
en fazla maddi yardımım olurdu vicdanımı rahatlatmak için. eşinize, çevrenize çok mahçup olursunuz böyle bir adamla.
Öncelikle eden bulur lafının ne kadar doğru söylenmiş bir söz olduğunu bir kez daha görmüş oldum.
İşine gelince bana yardım edin işine gelmeyince 1 gün gel babalık etme git.Allah yardımcınız olsun.
O yaşta bir insanın bu şekilde aşk acısı çekmesi,intihar teşebbüsleri,yalandan hastalık numaraları yaptıkları normal değil ne yapın edin bence babanızı hastaneye yatırmaya ikna edin.Hastalık boyutuyla sizin yapabileceğiniz birşey yok.Sizin boyunuzu aşmış bir durum bu çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?