Merhaba arkadaşlar..
Sizi sıkmamak adına çok fazla ayrıntıya girmiycem.
Şuan inanılmaz sinirliyim..
Önce en başından bikaç cümleyle giriş yapiyim.
Babamlaa annem ben küççükken babamın aldatması sonucu boşandılar.
sonra babam o kadını eve getirdi birlikteyaşamaya başladılar.
Üstelik kadın çalışıyodu babam evde yatıyodu.
Babam ne okuluma gelmiş insandır.
Düğünümde en arkada oturdu izledi.
Nişanımda ben gidiyorum kızım hadi dedi.geldi gittti.
Torunu doğduktan 1ay sonra geldi 1 ggün durdu gitti.
Aramızda 8 saat mesafe var.
Bana babalığın zerresini yapmadı açıkçası.
Annemde kalırdık biz kardeşimle..Bi sorun olucakta onda kalıcaz diye ödü patlardı.
Günü birlik gelmemizzi isterdi ama özlerdi sorsanız çok iyi babadır.
Neyse gel gelelim bu kadın yaklaşık 6-7 yıl sonra geçen ay babamı terketmiş.
Babam depresyonda sanırım.
Hadi ben uzaktayım kardeşimi yiyip bitiriyor.
İnanın kız kardeşim daha 17 yaşında ve hergün ağlıyor ben artık ne yapıcam bu adamla diye.
Çatılara çıkıp intihar etmeye kalkışmalarmı dersiniz, olmadı hap içmelermi dersiniz, kol jiletlemeler mi dersiniz, hastaneden kaçmalar mı..
Beni aradı x ablanı (birlikte yaşadığı kadın )ararmısın gelsin diye ağlayarak bende dedim görevimi yapiyim aradım neden terkettin barışın v.s diye ben arttık istemiyorum dedi kesin bi dille. bu seferde kızım arada bugün kalsın bende yarında tedavi oliyim hastaneye yatiyim artık dedi.
Kadında bana dedi tamam bugün babanda kaliyim başında bekliyim kendini iyi hissetcekse benim yüzümden başına bişey gelmesin yarın hastaneye yatsın madem dedi.Ama bu bütün gece kadını tehdit etmiş kadının gözünün önünde kollarını kantmış böyle
kadın sabah 6da aradı beni ben kaçtım evden diye ağlaya ağlaya..
Hergün evimizde ambulanslar varmış artık..polisler..Üstelik çoğu kez intihardan sonra babam kendi arıyo ambulansı..
Bigünde beni aradı kızım ölüyorum kurtar beni diye..ben bebek emziriyorum ya sütüm kesilse ne olucak birden böyle diyo
Ben nasıl kurtariyim saatlerce uzaktayız..Hiçte bişiyi yokmuş..
Yeni olayımızda babamın ağzından kan geliyomuş
Kardeşim inanıp hastaneye götürmüş ama bişi çıkmamış..
Sonra farketmiş ki babam kolunu kanatıp peçeteye sürüyo kardeşimi kandırıyo..
Babam ablana gidelim diyomuş kardeşime..
Siz olsanız gel dermiydiniz?
Yani 2 aylık bebeğim var sürekli konumuz babam ollucak bebeğimle ilgilenemicem..
Ee burayda ambulansları polisleri toplarsak..
Babam artık çok değişik bi insan bebeğim içine tehlikeli şizofren gibi davranıyo..
Tehlikeli değil mi sizce de?
Vicdansızcamı düşünüyorum?
Kimse yüzümüz kara çıkar diye iş vermekte istemiyo zaten 2 gün sonra çıkar işten eminim ki..
Hayatımı annem ve eşim sayesinde kurdum ben..
Çok şükür eşimle özellikle son zamanlarda çok mutluyuz önceki konumdan bilirseniz bii sorun atlatmıştık ama oda dertmi ki diyorum artık Allah daha beterinden saklasın..
Babamın hayatımın şekillenmesinde hiç bir rolü yok..
Ben gel desem bide babam burda beni eşimle huzursuz eder ağlamalar, bayılmalar ayılmalar..
Aşk acısı çekiyo bildiğiniz ve bana artık kim bakıcak yattığım yerden korkusu sardı babamı..
Bende kendi hayatını kursun istiyorum ya benden uzak dursun istiyorum..
Bugüne kadar o kadın evi terkedicek diye evime sadece 1 gün geldi kadından uzaklaşmamak için..
Şimdi bende kalmak istiyo..
Bilmiyorum napıcam çok kaarışık yazdım..
Asıl dert bende kalmasıda değil açıkçası neticede sonsuza kadar kalacak değil ben babamın artık bu ergen davranışlarına bi son vermesini istiyorum..
Öfff..
Çok uzattım ama inanın kafam o kadar karışık ki..
Nasıl bi taavır sergilemeliyim..
Nasıl iyileşir bu adam ne yapılmalı kimseyede anlatamıyorum.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Sizi sıkmamak adına çok fazla ayrıntıya girmiycem.
Şuan inanılmaz sinirliyim..
Önce en başından bikaç cümleyle giriş yapiyim.
Babamlaa annem ben küççükken babamın aldatması sonucu boşandılar.
sonra babam o kadını eve getirdi birlikteyaşamaya başladılar.
Üstelik kadın çalışıyodu babam evde yatıyodu.
Babam ne okuluma gelmiş insandır.
Düğünümde en arkada oturdu izledi.
Nişanımda ben gidiyorum kızım hadi dedi.geldi gittti.
Torunu doğduktan 1ay sonra geldi 1 ggün durdu gitti.
Aramızda 8 saat mesafe var.
Bana babalığın zerresini yapmadı açıkçası.
Annemde kalırdık biz kardeşimle..Bi sorun olucakta onda kalıcaz diye ödü patlardı.
Günü birlik gelmemizzi isterdi ama özlerdi sorsanız çok iyi babadır.
Neyse gel gelelim bu kadın yaklaşık 6-7 yıl sonra geçen ay babamı terketmiş.
Babam depresyonda sanırım.
Hadi ben uzaktayım kardeşimi yiyip bitiriyor.
İnanın kız kardeşim daha 17 yaşında ve hergün ağlıyor ben artık ne yapıcam bu adamla diye.
Çatılara çıkıp intihar etmeye kalkışmalarmı dersiniz, olmadı hap içmelermi dersiniz, kol jiletlemeler mi dersiniz, hastaneden kaçmalar mı..
Beni aradı x ablanı (birlikte yaşadığı kadın )ararmısın gelsin diye ağlayarak bende dedim görevimi yapiyim aradım neden terkettin barışın v.s diye ben arttık istemiyorum dedi kesin bi dille. bu seferde kızım arada bugün kalsın bende yarında tedavi oliyim hastaneye yatiyim artık dedi.
Kadında bana dedi tamam bugün babanda kaliyim başında bekliyim kendini iyi hissetcekse benim yüzümden başına bişey gelmesin yarın hastaneye yatsın madem dedi.Ama bu bütün gece kadını tehdit etmiş kadının gözünün önünde kollarını kantmış böyle
kadın sabah 6da aradı beni ben kaçtım evden diye ağlaya ağlaya..
Hergün evimizde ambulanslar varmış artık..polisler..Üstelik çoğu kez intihardan sonra babam kendi arıyo ambulansı..
Bigünde beni aradı kızım ölüyorum kurtar beni diye..ben bebek emziriyorum ya sütüm kesilse ne olucak birden böyle diyo
Ben nasıl kurtariyim saatlerce uzaktayız..Hiçte bişiyi yokmuş..
Yeni olayımızda babamın ağzından kan geliyomuş
Kardeşim inanıp hastaneye götürmüş ama bişi çıkmamış..
Sonra farketmiş ki babam kolunu kanatıp peçeteye sürüyo kardeşimi kandırıyo..
Babam ablana gidelim diyomuş kardeşime..
Siz olsanız gel dermiydiniz?
Yani 2 aylık bebeğim var sürekli konumuz babam ollucak bebeğimle ilgilenemicem..
Ee burayda ambulansları polisleri toplarsak..
Babam artık çok değişik bi insan bebeğim içine tehlikeli şizofren gibi davranıyo..
Tehlikeli değil mi sizce de?
Vicdansızcamı düşünüyorum?
Kimse yüzümüz kara çıkar diye iş vermekte istemiyo zaten 2 gün sonra çıkar işten eminim ki..
Hayatımı annem ve eşim sayesinde kurdum ben..
Çok şükür eşimle özellikle son zamanlarda çok mutluyuz önceki konumdan bilirseniz bii sorun atlatmıştık ama oda dertmi ki diyorum artık Allah daha beterinden saklasın..
Babamın hayatımın şekillenmesinde hiç bir rolü yok..
Ben gel desem bide babam burda beni eşimle huzursuz eder ağlamalar, bayılmalar ayılmalar..
Aşk acısı çekiyo bildiğiniz ve bana artık kim bakıcak yattığım yerden korkusu sardı babamı..
Bende kendi hayatını kursun istiyorum ya benden uzak dursun istiyorum..
Bugüne kadar o kadın evi terkedicek diye evime sadece 1 gün geldi kadından uzaklaşmamak için..
Şimdi bende kalmak istiyo..
Bilmiyorum napıcam çok kaarışık yazdım..
Asıl dert bende kalmasıda değil açıkçası neticede sonsuza kadar kalacak değil ben babamın artık bu ergen davranışlarına bi son vermesini istiyorum..
Öfff..
Çok uzattım ama inanın kafam o kadar karışık ki..
Nasıl bi taavır sergilemeliyim..
Nasıl iyileşir bu adam ne yapılmalı kimseyede anlatamıyorum.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.