Bu duygularla git gide taş kalpli biri olacağımı düşünürdüm oysa git gide tüm yaşadıklarım cok ağır bir yük haline geliyor omuzlarimda telaşlıyım daha fazla canimi yakacak ne yasayacagim ne göreceğim diye kendimi çoo büyük bir boslukta hissediyorum çünkü yanimda sadece annem var oda benden güc almaya calisirken benim dayanacagim kimse yok yansitamiyorum bile içimde kopan firtinaları kimseye yaptigim hicbir seyden pismanlik duymuyorum ama bunlari yasiyor oldugum icin cok üzgünüm bu zamanlarda yalnız birakilmayi hakedecek ne yaptim diye soruyorum kendime istemsizce hiç sevilmedigim gercegi çarpıyor yüzüme onca zamanimi emegimi bombos heykel kadar duygusuz bir adama harcamis olmak hasta babamla son bir yılımı boyle bir adam yüzünden uzakta gecirmis olmak canımı yakıyor bir yandan bir an önce hayatimdan silip atmak istiyorum bir yandan deli gibi canını yakmak istiyorum ama yapacağım hicbir şey yasattigini yasatmayacak biliyorum da. İki ayrı yokluğa alismak durumundayim şuan biri babam biri eşim dedigim insan ve neyi nasıl yapacagima dair en ufak bir fikrim yok en cok da gücüm yok bir kac gunlugune yok olsam geriye farklı biri olarak dönerim gibi geliyor. Sabrediyorum
Oncelikle hasta babamin son yilini boyle bir adam yuzunden uzakta gecirdim diye asla kendinizi suclamayin. Siz boyle olacagini bilemezdiniz. Insanlar boyle zamanlarda taninir. Esiniz de gercek yuzunu simdi gostermis.
Yasadigiklarinizin agirligi cok fazla ve boyle gitgeller yasamaniz cok normal. Siz guclusunuz ve gun gelecek yeniden ayaga kalkacaksiniz. Aciniz hic gecmeyecek ama onunla yasamaya alisacaksiniz.
Esiniz gibi insanlarin canini hic bir sey yakamaz. Yakmak isteseniz bile onun seviyesine dusmus olursunuz. Allah'a havale edin ve kendinize odaklanin.
Yalniz hissetmeyin ne zaman konusmak isterseniz yazin. Bu gunler gececek ve sizi daha guclu yapacak.
Bunlari hakedecek ne yaptim diye de kendinizi sorgulamayin. Bu hayatta herkesin imtihani farklidir. Demek ki bunu yasamaniz gerekiyormus ama bunu bir nedene bir sebebe baglamayin. Suclusu siz degilsiniz. Evlenirken herkes iyi gunde kotu gunde diye evleniyor. Kotu gunde bunlari yasayacaginizi nerden bilebilirdiniz.