Son söylediginiz kısım dısında size katılmıyorum. Bu erkek içinde kadın içinde aynı 1.5 ay uzun bir süre değil gerekirse 1.5 aydan sonra daha da kalmaya ve bu yılları bulmaua devam etseydi bu sonu normal karsılayabilirdim.Sürekli başınıza geldi mi başınıza geldi mi? Evliyim 2 çocuğum var , başıma gelse bu kadar ağlamam merak etmeyin. Babamın belli bir yaşı var ve çok hasta, vefat ederse benim de anamın 1 evi 1 arabası var ve maaşı da olacak. Anneniz hasta ve elden ayaktan düşmüş biri olsa anlayacağım, aynı konuyu kaynana olarak açın bakalım bir de , gelen yorumlar yine size hak verir sekilde olacaktı, herkes yaşam alanımızda rahat etme özgürlüğünüzden bahsedecekti, ev ev üstüne olmaz diyecekti, "Herkes kendi annesine babasına kendi bakacak, senin onun annesine bakma zorunluluğu yok." ,"1 yıl kalacak der , bir de bakmışsın 10 yılı devirmişsin şekerim inanma." . "Annesine ayrı ev tutsun yakın yerde ." olacaktı ennn ılımlı yorum. Kimse sizin bencilliginizden falan bahsetmeyecekti. Hatta bosanmadığınız için de ezik muamelesi yapan dahi olacaktı.:)
Kadının annesi olunca herkes bi ponçik oluveriyor şaşıp kalıyorum billahi.
Eşiniz diyorum, bi haltlar çeviriyor diyorum, boşanır boşanmaz 1 aya nişan takarsa şaşırmayın diyorum ama siz tehlikenin farkında bile değilsiniz, tıpkı onun gibi haklılık peşine düşmüşsünüz.
Tam tersi olsaydı ben kesinlikle bi dur bakalım acıları büyük ni gelsin kalsın baktın dahada kalacka gibi o zaman çaresine bakarsın derdim.
Tabi genel yorum dediğiniz gibi de olabilir ama daha babasının ölümünin üzerinden zaman gecmemiş, acı cok taze bunun hesabını yapar gibi ya gelmesin ya bosanalıö demesi orta yol bulmaya calısmaması arada sevginin olmadıgını gösterdiği bana son kısımda yazdıgınız gibi baska birşeu vardır işin ucunda ki buda zaten bu evliligi bitirmesi gerektigini gösteren birşey