Allah sabır versin canım bende hala şoktayım kabullenemiyorum.Yanında kendimi iyi hissediyorum.ama çok korkuyorum.Ben babami 5 ay once mide kanserinden kaybettim.
Hala saka gibi geliyor morga gittim kefendeki babam degilde baskasi sanki.
O gittigi yere bizde gidecegiz herkes yasayacak diyorum
Coook zor ruyamda olmemis yasiyor sanki.
Inanilacak gibi degil.
Fazla ilerileri dusununce cildiracak gibi oluyorum
Canim Allah yardimciniz olsun cok zor.Allah sabır versin canım bende hala şoktayım kabullenemiyorum.Yanında kendimi iyi hissediyorum.ama çok korkuyorum.
İnsanlar küçücük şeylere kızıyorlar üzülüyorlar ya o kadar anlamsız geliyorki.Hayat o kadar kısa ki sevdiklerimizde paylaştığımız her anın değerini bilmeliyiz.
Evet öğrendiğimizde son evreydi 5 yılda sayısız kemo geçirdi.devlet hastanesinde başladık.son 2 Yıldır da çapada bir Prof un özel muayenehanesine götürüyorum.annem durumunu bilmiyor şuanda yemek yemek için çok çaba sarfediyor.ilacın yan etkisinden böyle olduğunu sanıyor.bugün doktoruna tekrar gidiceğiz kardeşimle .Cuma günü olayın şokuyla çok konuşamadım hocayla bakalım bugün ne diyecek
Öncelikle başın Sağolsun canımGeçmiş olsun canım.. Ben de annemi geçen sene akciğer kanserinden kaybettim. Farkettiğimizde 4. evredeydi, 2 sene yaşatabildik. Doktor ilaçlara cevap vermiyor 2 ay ömrü var dediğinde dünya başıma yıkılmıştı. Önce iştah gitti, en sevdiği yiyecekleri bile yiyemez oldu.. Yemediği için aşırı zayıfladı ve yürümekte zorlanmaya başladı, derken tekerlekli sandalye.. Artık son hafta su içmeyi bile reddetti ve kaybettik.. Çok zor bir süreç ama yaşayacakların bunlar.. Her anın tadını çıkarın dolu dolu geçirin günlerinizi canım.
Canım acın çok tazeGeçmiş olsun canım.. Ben de annemi geçen sene akciğer kanserinden kaybettim. Farkettiğimizde 4. evredeydi, 2 sene yaşatabildik. Doktor ilaçlara cevap vermiyor 2 ay ömrü var dediğinde dünya başıma yıkılmıştı. Önce iştah gitti, en sevdiği yiyecekleri bile yiyemez oldu.. Yemediği için aşırı zayıfladı ve yürümekte zorlanmaya başladı, derken tekerlekli sandalye.. Artık son hafta su içmeyi bile reddetti ve kaybettik.. Çok zor bir süreç ama yaşayacakların bunlar.. Her anın tadını çıkarın dolu dolu geçirin günlerinizi canım.
Ben 3 er sene arayla 2 dayimi kaybettim
Biri 4 ay direndi, diğeri 7 ay.
Kemoterapi bile alamadılar doğru düzgün. Son evrede farkedildi
Çok sinsi bir hastalık
Annem 2 sayisi bir amcasini kaybetti kanserden
Şimdide kuzeni kari koca ikisi birlikte savasiyorlar ( akraba evliligi amca çocukları)
Rabbim tüm hastalara şifa versin
Evet hayatım serum bağlattık ama serum bile gitmedi, öyle olurmuş zaten.. Son haftalar elleri dirsekten itibaren davul gibi şişti, kiminde ayak kiminde kollar şişiyor, dolaşım bozukluğu olduğu için serum da gitmiyor. Evde geçirdi canım, hastane yapacak bir şey yok diye almıyor, serum ve ağrı kesiciler veriyorlar o kadar. Muzu sütle ezerdim 2-3 çay kaşığı anca yerdi, koca gün bu kadar gıdayla dururdu. Etsuyu kaynatıp kamışla içiriyodum ama anca yarım çay bardağı içerdi. Suyu da reddedince çok yaşamıyorlar zaten(Yazdıklarımı bir gönderemedimtelefondan )neyse yazdıkların uzun zamandan beri annemde var.su bile içmiyor.serum falan bağlantınız mı yemek yiyemediğimi için
evde mi hastanede mi geçirdi son zamanlarını
Evet hayatım serum bağlattık ama serum bile gitmedi, öyle olurmuş zaten.. Son haftalar elleri dirsekten itibaren davul gibi şişti, kiminde ayak kiminde kollar şişiyor, dolaşım bozukluğu olduğu için serum da gitmiyor. Evde geçirdi canım, hastane yapacak bir şey yok diye almıyor, serum ve ağrı kesiciler veriyorlar o kadar. Muzu sütle ezerdim 2-3 çay kaşığı anca yerdi, koca gün bu kadar gıdayla dururdu. Etsuyu kaynatıp kamışla içiriyodum ama anca yarım çay bardağı içerdi. Suyu da reddedince çok yaşamıyorlar zaten((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?