• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Babamı Kanserden kaybettim,Yakınlarını Kanserden Kaybedenler.

Ben babami 5 ay once mide kanserinden kaybettim.
Hala saka gibi geliyor morga gittim kefendeki babam degilde baskasi sanki.
O gittigi yere bizde gidecegiz herkes yasayacak diyorum
Coook zor ruyamda olmemis yasiyor sanki.
Inanilacak gibi degil.
Fazla ilerileri dusununce cildiracak gibi oluyorum
Allah sabır versin canım bende hala şoktayım kabullenemiyorum.Yanında kendimi iyi hissediyorum.ama çok korkuyorum.
İnsanlar küçücük şeylere kızıyorlar üzülüyorlar ya o kadar anlamsız geliyorki.Hayat o kadar kısa ki sevdiklerimizde paylaştığımız her anın değerini bilmeliyiz.

Allah sabır versin canım bende hala şoktayım kabullenemiyorum.Yanında kendimi iyi hissediyorum.ama çok korkuyorum.
İnsanlar küçücük şeylere kızıyorlar üzülüyorlar ya o kadar anlamsız geliyorki.Hayat o kadar kısa ki sevdiklerimizde paylaştığımız her anın değerini bilmeliyiz.
Canim Allah yardimciniz olsun cok zor.
Hayatta olumun bize bu kadar yakin gececegini tahmin etmezdim.
Simdi birisinin babasi olurse kizi acaba neler yapar, nasil davranir, benim hissetiklerimi yasar mi diyorum.
En acisi var ama nerde diyorum ahirete giden geri gelen yok kimse geri gelip anlatamamis. Bebrklerin nerden geldigini anlatamadigi gibi dogum oncesi ve olum sonrasini sadeceAllah biliyor.
Sadece kuranikerimde anlatilani biliyoruz .
Cok merak ediyorum neler yaptigini .
Canim aciyor

Evet öğrendiğimizde son evreydi 5 yılda sayısız kemo geçirdi.devlet hastanesinde başladık.son 2 Yıldır da çapada bir Prof un özel muayenehanesine götürüyorum.annem durumunu bilmiyor şuanda yemek yemek için çok çaba sarfediyor.ilacın yan etkisinden böyle olduğunu sanıyor.bugün doktoruna tekrar gidiceğiz kardeşimle .Cuma günü olayın şokuyla çok konuşamadım hocayla bakalım bugün ne diyecek

Geçmiş olsun canım.. Ben de annemi geçen sene akciğer kanserinden kaybettim. Farkettiğimizde 4. evredeydi, 2 sene yaşatabildik. Doktor ilaçlara cevap vermiyor 2 ay ömrü var dediğinde dünya başıma yıkılmıştı. Önce iştah gitti, en sevdiği yiyecekleri bile yiyemez oldu.. Yemediği için aşırı zayıfladı ve yürümekte zorlanmaya başladı, derken tekerlekli sandalye.. Artık son hafta su içmeyi bile reddetti ve kaybettik.. Çok zor bir süreç ama yaşayacakların bunlar.. Her anın tadını çıkarın dolu dolu geçirin günlerinizi canım.

Geçmiş olsun canım.. Ben de annemi geçen sene akciğer kanserinden kaybettim. Farkettiğimizde 4. evredeydi, 2 sene yaşatabildik. Doktor ilaçlara cevap vermiyor 2 ay ömrü var dediğinde dünya başıma yıkılmıştı. Önce iştah gitti, en sevdiği yiyecekleri bile yiyemez oldu.. Yemediği için aşırı zayıfladı ve yürümekte zorlanmaya başladı, derken tekerlekli sandalye.. Artık son hafta su içmeyi bile reddetti ve kaybettik.. Çok zor bir süreç ama yaşayacakların bunlar.. Her anın tadını çıkarın dolu dolu geçirin günlerinizi canım.
Öncelikle başın Sağolsun canım
Dediklerinin hepsi uzun
Canım acın çok taze

(Yazdıklarımı bir gönderemedimtelefondan )neyse yazdıkların uzun zamandan beri annemde var.su bile içmiyor.serum falan bağlantınız mı yemek yiyemediğimi için
evde mi hastanede mi geçirdi son zamanlarını

Ben 3 er sene arayla 2 dayimi kaybettim
Biri 4 ay direndi, diğeri 7 ay.
Kemoterapi bile alamadılar doğru düzgün. Son evrede farkedildi
Çok sinsi bir hastalık
Annem 2 sayisi bir amcasini kaybetti kanserden
Şimdide kuzeni kari koca ikisi birlikte savasiyorlar ( akraba evliligi amca çocukları)
Rabbim tüm hastalara şifa versin

Ben 3 er sene arayla 2 dayimi kaybettim
Biri 4 ay direndi, diğeri 7 ay.
Kemoterapi bile alamadılar doğru düzgün. Son evrede farkedildi
Çok sinsi bir hastalık
Annem 2 sayisi bir amcasini kaybetti kanserden
Şimdide kuzeni kari koca ikisi birlikte savasiyorlar ( akraba evliligi amca çocukları)
Rabbim tüm hastalara şifa versin

Amin canım Allah tüm hastalara şifaversin.Çok fazla yakınını kanserden kaybetmişsin.Bense kanseri annemle öğrendim.Hastalık nedir bilmezdik. şekeri tansiyonu bile olan yakınım olmadı.annemde hiç doktora giden biri değildi.
55 yaşında ilk doktora gitti ve kanser olduğunu öğrendi.

(Yazdıklarımı bir gönderemedimtelefondan )neyse yazdıkların uzun zamandan beri annemde var.su bile içmiyor.serum falan bağlantınız mı yemek yiyemediğimi için
evde mi hastanede mi geçirdi son zamanlarını
Evet hayatım serum bağlattık ama serum bile gitmedi, öyle olurmuş zaten.. Son haftalar elleri dirsekten itibaren davul gibi şişti, kiminde ayak kiminde kollar şişiyor, dolaşım bozukluğu olduğu için serum da gitmiyor. Evde geçirdi canım, hastane yapacak bir şey yok diye almıyor, serum ve ağrı kesiciler veriyorlar o kadar. Muzu sütle ezerdim 2-3 çay kaşığı anca yerdi, koca gün bu kadar gıdayla dururdu. Etsuyu kaynatıp kamışla içiriyodum ama anca yarım çay bardağı içerdi. Suyu da reddedince çok yaşamıyorlar zaten :(((((

Evet hayatım serum bağlattık ama serum bile gitmedi, öyle olurmuş zaten.. Son haftalar elleri dirsekten itibaren davul gibi şişti, kiminde ayak kiminde kollar şişiyor, dolaşım bozukluğu olduğu için serum da gitmiyor. Evde geçirdi canım, hastane yapacak bir şey yok diye almıyor, serum ve ağrı kesiciler veriyorlar o kadar. Muzu sütle ezerdim 2-3 çay kaşığı anca yerdi, koca gün bu kadar gıdayla dururdu. Etsuyu kaynatıp kamışla içiriyodum ama anca yarım çay bardağı içerdi. Suyu da reddedince çok yaşamıyorlar zaten :KK43:((((

canım sağol verdiğin bilgiler.Eminim bunları konuşmak bile seni çok üzüyordur ama verdiğin bilgiler çok önemli ben

İnsan çok çaresiz kalıyor en azından bu acı deneyimi yaşamış arkadaşlardan birşeyler öğreniyoruz.Çünkü ne yapacağımızı bilemez durumdayız.Tekrar tekrar hepinizin başı sağolsun

Anneciğim gideli 3 buçuk ay oldu. Burda yazılanları okuyunc beni anlayacak olan insanların olması bir nebze de olsa acımı dindiriyor. İnsan kaç yaşında olursa olsun öksüz gibi hissediyor kendini. Çok zor geçti hastane süreci sadece annemden dolayı değil orda yakınlarını kaybedenler yüzünden. En az 10 yıl yaşlandım. Yaşamayan bilmezmiş gerçekten. Çok öZlüyorum. Bazen acısı işte böyle dayanılmaz oluyor bazen normal geçiyor günlerim bazen çok dirayetli. Geçecek yıllar biliyorum insan her şeye alışıyorda buna alışılmıyor. Bazen şu an da kaldığımız oda d kimler kalıyor kimler aynı acıyı çekiyor diye düşünüyorum. Neden bu hastalığın çaresi yok. Kur'an öğreniyorum okuyorum şu an. Başka bir şey acımı dindirmiyor.

Son düzenleme:
Dokuz ay oldu bazen güçlü duruyorum bazen hüngür hüngür ağlamak geliyor içimden. Bugünde o günlerden biri. Çok özledim annemi, fotoğrafları videoları yetmiyor ki artık okuldan dönüyorum ben geldim annem diyemiyorum günümü anlatamıyorum ona sımsıkı sarılamıyorum belinden güzel yüzünü avuçlayıp öpemiyorum. Dışarıdan bakan herkes çok güçlü olduğumu söylüyor ama öyle bir an geliyorki 24 yaşında koca kız 4 yaşında çaresiz bir çocuğa dönüşüyor içimde. Belkid 4 yaşına dönmek istiyor, annem gitti gideli o çocuk yanımda gitti çünkü. Mezuniyete hazırlanıyorum gelecek dönem,annem yok yanımda nişanlanacağım yine yok. Yanına gidiyorum her hafta konuşuyorum rüyamda göster yüzünü diyorum ve görüyorum bir nebze iyi geliyor. ama fiziken görememek çok zor...

bende dedemi kaybettim 6 yıl önce cilt kanseri olduğunu öğrendik 2,5 yıl önce de akciiğer kanseri olduğunu ama o kadar güçlüydüki nasılsın diye her sorduğumuzda iyiceyim yavrum çok iyiceyim derdi şimdiden özlüyorum yazamıyorum

Bir ay önce kız kardeşimi verdik toprağa. LAnet olası hastalık teşhisinden sonra bir yıl bile olmadan aldı götürdü onu bizden. Çok büyük bir acı. Gün geçtikçe acısı ve özlemi artıyor. Nasıl baş edilir bu depresyonla bilmiyorum. Hepimiz bi anda çöktük yaşlandık. Hayat durdu..

Back