Öncelikle babanıza Allahtan rahmet diliyorum.. Mekanı cennet olur inşallah... Bir gün hepimiizn gideceği yer orası değil mi? Ama gel gelelim değer verdiğimiz kişilerin ölümü bizi mahvediyor.. Üzülmeyin,ağlamayın gibi sözler söylemek istemiyorum.. Baba sonuçta..
Ben Bundan 4 sene önce ilk yiğenimi kaybettim.. 5 yaşında vefat etti lösemiden.. Saçları döküldü.. Son aylarda ağzı tırnakları yara bere içinde oldu.. Ve öldüğü gün ben yanındaydım.. Gözlerimin içine 1 dakika boyunca baktı ve kafası titremeye başladı.. hala gözümün önünden o an gitmez gitmicek de biliyorum.. En son isteği çay olmuştu kuzumun..
Ama o acıları çekemiyordu artık.. üzüldük ağladık ama o geri gelmedi. Rüyalarıma dahi gelmedi.. ya bir defa gelmiştir ya iki defa.. Diyeceğim o ki şöyle düşünün bir gün herkes toprak olucak..
Kanser deyınce artık ıcım urperıyor arkadasım Allah rahmet eylesın.Allah basımızdan buyuklerımızı eksık etmesın.
Bızım aılede kanserden kaybettıgımız cok akrabamız oldu.Artık hastayım dıyenden kansermıdır acaba dıye suphelenıyorum
Ilk once annemın mesaı arkadası ve akrabamız olan yengemızı kaybettı mıde kanserınden,dağ gıbı kadın unıversıtenın tatıl oldgu bır ara gıttıgımde 20 kılo olmus ve tanınmayacak haldeydı cok uzuluyordum.Allah rahmet eylesın,gerıde kalan kızı ve ogluna Allah sabır versın,hala etkılerı uzerlerınde.
Sonra annemın dayısı beyın kanserı oldugu ortaya cıktı.tumorun kotu huylu oldugunu ve kanserın yayılmaya basladıgını ogrendık ve Allah rahmet eylesın onu da kaybettık.Esı oldukten 8 ay sonra yengemız mıde kanserınden oldu.Buyuk dayımın 106 yasındakı annesı onlar oldukten sonra cılt kanserınden öldü.Onlar da ıkı erkek evlat bıraktılar arkalarında.
Enıstemın babası bagırsak kanserınden vefat ettı,kanser oldugunu ogrendık ve yaklasık ıkı ay sonra vefat ettı.
En son babamın kuzenı rahım kanserıdı ama sukurler olsn Almanyada yasıyordu ve tedavısı cok ıyı gıttı ve su an hayatta.
Doktorların dedıgı gıbı 6ayda bır yılda bır bı kontrolden gecın dıyorlar gerceklten haklılar dıyorum bu olayları yasadıktan sonra,cunku kanser oyle bır ılletkı sınsıce gırıyor ınsan vucuduna.
Okadar iyi anlıyorum ki..Ben de babamın başında oturup çaresizce onu izlerken ALLAH'ım Al artık yanına diye dua ettim..Bu yaşamayanların anlayamayacağı bir duygu olabilir ama o an acılarının son bulmasını ve huzura kavuşmasını istiyorsunuz...
Babamı kaybedeli 3 hafta oldu..Bende o günden beri Kanser olma korkusu başladı..Boğazm ağrıyor,tümör var deyip doktora koşuyorum,boğazımda şişlik bile yok!!!eklemlerim ağrıdı,bütün testleri yaptırdım hiçbir şey yok..Doktorların hepsi psikoloğa gitmem gerektiğini söylüyor.İnsan böyle kanser olucam korkusuyla nasıl yaşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?