babamdan yeni inciler..Azmaktan sonra

evet zihniyet değişmez ama ne mutluki siz bir kariyer yaparak, kendi ayaklarınız üzerinde güçlü ve sağlam durarak hayatınızı bir düzene sokacaksınız. benim babamda dışarıdan bakınca okumuş görgülü ve dünyanın en açık fikirli adamıydı ama o da kız çocuğu şunu yapmaz kız çocuğu bunu yapmaz derdi hep sanki kız çocuğu uzaydan geldi. sonuç: yıllar önce görüşmeyi kestim.

Allah yardimcin olsun iyilerle karsilastirsin çok üzüldüm allah im yar yardimcin olsun
çok teşekkür ederim.. çok sağol..sırtımı dayadıgım canımın parçası oalrak gördüğüm sevgilimden de ayrıldım geçen hafta...oysa seneye nişan yapıyorduk... demiştim ki bu adam bana eş olur, dost olur, baba olur herseyim olur.. o da gidince daha kötü oldum.. hiç iyi değilim bu günlerde...kalbim sıkışıyor ara ara..

Çok şükür bu eve tatil için geldim baska bir sehirde yasiyorum . Dogu da zorunlu hizmet bölgesinde görevdeyim. ulasimi sosyal imkani olmayan bir yer. batı da aile evim. Surekli orada da yasaysmiuorum. Bekar evim orası. Evimden soğudum. Ama babami böyle tanımaktan üzülüyorum artık oraya gitsem gurbet yabancılık var memkekete gelsem sıkıntı üzüntü.

Zor bir durum. Ailemizi seçme hakkımız olmuyor ne yazık ki ama başka şehirde yaşamanıza sevindim. Eve geldikçe de tepkisiz bir ruh haline bürünün söylediklerini duymayın yaptıklarını görmeyin tek çözüm bu. İnsan o koşullarda sinir hastası olur yani, net.

babanıza göre ben seks manyağıyım,ayaklarımı hep sallarım,toplu taşıma hastane okul vs vs

Bana daha çok babanızın aklı her dakika oradaymış gibi geldi.
Bi'babanın yetişkin kızına bu tarz cümleler söylemesi uygunmuymuş.
Resmen terbiyesizlik.

Çok teşekkür ederim.. üzerinden çok geçti, tacizin etkilerini atlatabildim.. erkeklere, ilişkilere ve kadınlığıma küskünlüğüm yok uzun zamandır... kendimi güzel yetiştirdiğime inanıyorum.. yetiştirmeye de devam ediyorum..Sevgi görmediğim için sanıyorum çok şiddetli bir sevgi açlığım var... sevilmelere doyamıyorum, ben sevmesem bile karşı taraf beni seviyorsa koşuyorum hem arkadas hem ikili ilişkilerde.. şu dünyadaki en büyük korkum sevilmemek, saygı görmemek..ve mutsuzluğumu geçirmek için çok çaba sarfediyorum ama hiç geçmeyecek gibi geliyor bazen.. şehir dısında okuyorum arkadaslarımla yasıyorum eve bayramda bile gitmedim, evde sevgisizlik var aşağılama, şiddet vs... ara ara çevremdeki baba kız ilişkilerine bakıp ağlıyorum sadece.. insanlar kendi çocuklarına beni örnek gösterip bana övgüler yağdırırken kendi babam başkalarına ''kız çocugunu çok sevmeyin biz sevdik de noldu - sevdiğini düşünüyor- şımarıyorlar, -onun düşüncelerine karşı gelmem şımarıklık çünkü-hayır mı gelir'' demesi yoruyor...geçecektir tabii bir gün.. ama içimde bir ukte kaldı, kalacak...
tekrar teşekkür ederim desteğin için <3

evet cundagg, akıllılık edip akademik olarak bir yol tutturdum neyseki.. sosyal sorumluluk projelerinde bulundum, halkı bilinçlendirme çabalarına girdim, başkaları yaşadıklarımı bir nebze de olsun yaşamasın diye uğraştım ya da uğraşmaya çalıştım.. evet onun görüşlerine göre ben şeytanmışım, çünkü tüm kadınlar şeytandır.. olan zavallı anneciğime oluyor.. onun her sözüne boyun eğiyor çünkü eğmek zorunda çünkü annemin babası ile benim babam aynı kafada.. bütün sülale bu kafada aslına bakarsan.. annem boşanma kararı alsa karardan sonra öldürülmeyeceğine en fazla 24 saat veriyorum.. sadece annemle görüşüyorum, arada da kardeşlerimle ve hayat böyle geçip giderken ben babamın ayağına taş değse iğrenç duygusalııgım yüzünden yine koşuyorum.. hiç aramazken bir anda yüreğim sızlıyor ve arıyorum ama telefonlar açılmıyor bile çünkü ben saygısız, asi, ahlakı bozuk-ergenliğe girdiğimde kapanmayı reddettiğim için, az makyaj yaptıgım için- bir kızmışım...

Tovbe est.bu nasıl bi şey ya,bir baba kızıyla nasıl böyle konuşabilir şaşırdım cidden.Allah sana sabır versin konu sahibi.

Babanızın vermeye çalıştığı mesajı hiç anlamadım?
Evlenmenizi istiyor da, siz "hazır değilim" falan mı diyorsunuz.. Aklınca hazır olmaktan öte azıldığını filan ima ediyor..
Nedir yani istediği... Kız çocuğuna karşı bu tarz konuşmaları açıkçası ben kendi ailemi düşündüğüm zaman çirkin buldum..
Mesajı da anlamadım

Canım yorumlarını da okudum.
En azından evden uzaklasma şansın varmış.
Ömür boyu ailenle yaşama zorunlulugun yok.
Kendini işin gücün var.
Memlekete gitmezsin olur biter.
Bu yaşından sonra adamı değiştiremeyecegine göre kafana takmana da gerek yok.
Baban azdin mi ya da canın bir şey mi istiyo dedi diye öyle olmuyo sonuçta
Kafana takıp kendine dert etme

Babanızın bunu söyleme amacı ne acaba? Cidden hiç ama hiç hoş değil. Baba dediğin cinsel bir davranış görse bile değilmiş gibi davranır, sizinki tam tersi. Allah kolaylık versin

ay ya babanın aklı fikri orada mı özür dilerim ama
evlilik=seks
bacak sallamak = seks istemek
başka anlam çıkaramadım

bir baba, böyle bir şeyi ima etmenin kıyısından köşesinden bile geçiyorsa, orada çok büyük bir sorun vardır. hem de çok büyük. derine inip yazmaya gerek yok sanırım. çok kötü hissettim kendimi ben, sizi hiç düşünemiyorum!

Baba olur deme boşver allah nasibinde olsa ayirmazdi allahtan hep hayirlisini dile onun hep bi bildiği vardır

Babaniz kac yasinda evlenmis ??anneniz kac yasundaymis? E buradaki herkes bir insanin isinlanma yoluyla olacagini dusunmuyor zaten, bu tezinin kendisi icin en rahatsiz edici kaniti bizzat sizin sevimli varliginiz bunu bir de es dost icinde soylemeniz bayagi etkili olacaktir bencesakin bu baskiyla evlenmemezlik gibi bir egilime girmeyin caniniza yazik...

Evet azdim diyip onun seviyesine insen ne tepki verir acaba... ya babamin bana boyle bi sey dedigini hayal bile edemiyorum ne denir gercekten bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…