Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Millet kizimiz evlensede kurtulsak. evde kalacak korkusuyla keske talipleri ciksa diye gorucu yolu gozlerken babanizin size karsi tavri bence babanizin biricik kizisiniz galiba. Baska kiz kardesinizde varmi? Bence sizi cok ama cok seviyor duygularini asla belli etmek istemiyor. Kiyamiyor sanki size.Daha önceki konumda bahsetmiştim 28 yaşındayım evlilik konusu açıldı mi babam azdin mi derdi .şimdi misafirlikteyiz . ...zaten hep der bacaklari sallamak ayakları sallamak kızın canı birsey istemek demekmiş yani canım seks istiyormuş. Siz hiç duydunuz mu bacaklarım oturdugum yerde titrer bilinçsizce canım sıkılınca ....... yaaa bilinç dışı stresten yapılan bir şey. ..psikologlar bile stres ten yapılan bir şey diye yorumlar eskiden cevap vermedin şimdi dediğim benim içimde öyle bir duygu yok aklıma bile gelmedi senin düşüncen dedim küstah ukala oldum bıktım artık bıktım birde bu olaylara tepki verince cevap verince kötü insan oluyorum .
28 yaşındaki bi kizin evlilik dusunmesi gayet doğal...Babanıza göre kaç yaşlarında evliliği dusunecekmissiniz ? Ki ayrıca belli bir yaştan sonra insan fizyolik biyolojik hormonal olarak evlilik istiyor..Siz istemeseniz bile hormonlariniz ister...Daha önceki konumda bahsetmiştim 28 yaşındayım evlilik konusu açıldı mi babam azdin mi derdi .şimdi misafirlikteyiz . ...zaten hep der bacaklari sallamak ayakları sallamak kızın canı birsey istemek demekmiş yani canım seks istiyormuş. Siz hiç duydunuz mu bacaklarım oturdugum yerde titrer bilinçsizce canım sıkılınca ....... yaaa bilinç dışı stresten yapılan bir şey. ..psikologlar bile stres ten yapılan bir şey diye yorumlar eskiden cevap vermedin şimdi dediğim benim içimde öyle bir duygu yok aklıma bile gelmedi senin düşüncen dedim küstah ukala oldum bıktım artık bıktım birde bu olaylara tepki verince cevap verince kötü insan oluyorum .
Sana mi küfür ediyor, ya da dis ortamda meydana gelen olaylara sinirlenip mi küfür ediyor...İkisi de yanlış ta...Hani bazi adam vardır maç izler küfür eder, haber izler küfür eder, siyaset konuşur küfür eder...Ama kimi dr Sana karşı kırıcı olur hakaret eder, argo konuşur..HangisiBaban benim babam gibi, ağzı bozuk terbiyesiz laflar diz boyu.Artık sabrın taşar cevap verirsin sen saygısız olursun.Evliyim bir de küçük bebeğim var ben de 28 yaşındayım.Babam torun sahibi olunca belki değişir diye düşünmüştüm, ancak hala küfürbaz hala saçmasapan konuşmalara devam.İnanılmaz rahatsız oluyorum elimden gelen de hiçbir şey yok.Cevap verip sinirini bozmamak, duymamazlıktan gelmek en iyisi.Gerçi insanın babasından duymak çok ağır geliyor böyle abuk laflar çok iyi anlıyorum seni.Ne diyeyim Allah sabırlar versin arkadaşım.
Heee diyom canım sıkılıyor canım sıkılıyor koca mi istiyon azdın mi diyor napayım ele avuca sığmıyor misafirlikte bile küçükler tekler masasindayimOyle bir sey duymustum, Eskiden kadinlar eslerine dogrudan seks yapalim diyemedikleri icin Ya dizleriyle oynarlarmis hafif oksamali :)) belki babaniz bu olaya istinaden demis olavilir...Ama bu demek degil ki her disiyle oynayan Seks istiyor diye...Belki oyle bir adet varmis eskiden, ama demek degildir siz de ondan yapiyorsunuz....Ayrica evlilik lafi acilinca diyorsunuz, Bi acabilir misiniz ? siz mi babaniza gidip soyluyorsunuz "baba artik benim yasim geldi beni evkendir" diye...Ya da nasil oluyor da aciliyor