babamdan yeni inciler..Azmaktan sonra

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
Daha önceki konumda bahsetmiştim 28 yaşındayım evlilik konusu açıldı mi babam azdin mi derdi .şimdi misafirlikteyiz . ...zaten hep der bacaklari sallamak ayakları sallamak kızın canı birsey istemek demekmiş yani canım seks istiyormuş. Siz hiç duydunuz mu bacaklarım oturdugum yerde titrer bilinçsizce canım sıkılınca ....... yaaa bilinç dışı stresten yapılan bir şey. ..psikologlar bile stres ten yapılan bir şey diye yorumlar eskiden cevap vermedin şimdi dediğim benim içimde öyle bir duygu yok aklıma bile gelmedi senin düşüncen dedim küstah ukala oldum bıktım artık bıktım birde bu olaylara tepki verince cevap verince kötü insan oluyorum .

Allah yardimcin olsun.. bu durumda ben de azmis oluyorum dedigi sekilde ben de bazen öyle oturuyorum..töbe estaa akil var fikir var ya...

evet koca istiyorum desen ne der?

Baban senin azdığını seks istediğini mi soyluyor durmadan...çuşşşş

Öyle saçma şey mi olur ya çok komik ayrıca cinsellik de ihtiyaç olabilir yanı tamam ttoplumda açıkça konuşulmamasıni normal karşılıyorum da baban sana öyle demekten utanmiyorsa sen hiç utanma :) mesajı almana sevindim dersin :) tövbe tövbe

Baban benim babam gibi, ağzı bozuk terbiyesiz laflar diz boyu.Artık sabrın taşar cevap verirsin sen saygısız olursun.Evliyim bir de küçük bebeğim var ben de 28 yaşındayım.Babam torun sahibi olunca belki değişir diye düşünmüştüm, ancak hala küfürbaz hala saçmasapan konuşmalara devam.İnanılmaz rahatsız oluyorum elimden gelen de hiçbir şey yok.Cevap verip sinirini bozmamak, duymamazlıktan gelmek en iyisi.Gerçi insanın babasından duymak çok ağır geliyor böyle abuk laflar çok iyi anlıyorum seni.Ne diyeyim Allah sabırlar versin arkadaşım.

türk standartlarına uygun bı baba degıl senınkısı
amerikan soyundanmı ne
genelde orda hersey normal olur,baba kızına bu denlı acık konusabılır
nasıl bu kadar acık konusabılıyo hayret hadı soyleyen annen olsa neyse dersın

Benım teyzemde öyle alnım bir kez sivilcelenmişti sınav haftasıi evlen sen alnında sivilceler çıkmış dedi alında sivilce çıkmasıda ona işaretmiş güya , her şeyi ona yoruyorlar bakma sen işte saçmalıyorlar. stresten işte .

Bilemedim babamda abim kadının da erkeğin de her tavrı cinsellik üzerine akılları hep orada galiba.... keşke abd li olsa hıc bi yere salmaz gençliğim curudu. Bi yere gitcem diyorum başına bir iş gelirse eve gelme intihar et. Ya da başka şehire gitmek isterim soyadını değiştir öyle git . Veee ben zaten başka bir şehirde tek başına yaşıyorum mesleğinden dolayı orada gözleri görmüyormus guya .Şimdi tatil için geldim bu evden bir yere gidemezmusim. Sinirden çatliyorun. Bir daha tatil için memleket memleket olmeyecegim. Haa abim de cins o da karısını otobüs dolmuş ya da annem dahi yanında olsa göndermiyor kız esir oldu. Kimseyle tokalastirmiyor. Böyle mantiksizliklar içindeyim.

ya o ne demek babam da der öyle
ne alaka falan deriz kızkardeşimle kızar sonra

Bida sana oyle dedigi zaman kisinin fikri neyse zikri de odur dersin baban bir sapik ve sana meyili var diyebilirim zira bir baba kizina boyle bisey diyemez

allah yardımcın olsun işin zor

canım benim... ben de bacağımı öyle sallarım ve bana da aynı lafı söylüyor... üstelik kendi de hep titretir bacağını, e sen de yapıyorsun diyince ben erkeğim ama senin öyle yapman öyle algılanıyor diyor.. maj-kyaj yaptıgımda diyor ki hayırdır kendini mi pazarlıyorsun ne bu makyaj .... makyaj da hani bir eyeliner bir hafif ruj o kadar..topuklu ayyakbı giydiğimde de öyle... azıcık açık bir şey giydiğimde hayırdır azdın mı... iğrençç bir muamele.. ben de ayrı şehirde okuyorum sırf eve gitmemek için yaz okuluna kaldım ve bayrama da özellikle gitmedim. neden gelmiyorsun dedi dönüşte sınavım var dedim. millet soruyor aa niye gitmedn bayramda diye.. anlatamıyorum...utanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…