babamdan yeni inciler..Azmaktan sonra

Millet kizimiz evlensede kurtulsak. evde kalacak korkusuyla keske talipleri ciksa diye gorucu yolu gozlerken babanizin size karsi tavri bence babanizin biricik kizisiniz galiba. Baska kiz kardesinizde varmi? Bence sizi cok ama cok seviyor duygularini asla belli etmek istemiyor. Kiyamiyor sanki size.

iykkk baba kiziyla boyle diyaloglara girer mi yaw. cok sey yazarim da yine de babandir. el hareketi var mi peki?

babaya gelllll.... bu ne bicim diyalog yaa insan kiziyla boylemi konusur...(canim babam ben senin ayaklarinin altini opeyin baksana babalar varmis ya)

Olmaz o kadarda ya ewlatla baba arasında saygı mesafe olmalı. Bu konular konuşulmamalı. İnşallh ewlenip uzaklaşrsınz o adamdan
Annen yok mu. Annene söyle konuşsun babanla

bı kız babası kızına azmaktan sex ıle alakalı ımadan bahsedıyorsa burda cıddı bı sorun var demektır,
ya babanız tedavı olmalı yada haddı bıldırılmelı...
resmen sapıkca, bı baba kızıyla boyle konusamaz ne munasebet ya.

28 yaşındaki bi kizin evlilik dusunmesi gayet doğal...Babanıza göre kaç yaşlarında evliliği dusunecekmissiniz ? Ki ayrıca belli bir yaştan sonra insan fizyolik biyolojik hormonal olarak evlilik istiyor..Siz istemeseniz bile hormonlariniz ister...

Oyle bir sey duymustum, Eskiden kadinlar eslerine dogrudan seks yapalim diyemedikleri icin Ya dizleriyle oynarlarmis hafif oksamali :)) belki babaniz bu olaya istinaden demis olavilir...Ama bu demek degil ki her disiyle oynayan Seks istiyor diye...Belki oyle bir adet varmis eskiden, ama demek degildir siz de ondan yapiyorsunuz....Ayrica evlilik lafi acilinca diyorsunuz, Bi acabilir misiniz ? siz mi babaniza gidip soyluyorsunuz "baba artik benim yasim geldi beni evkendir" diye...Ya da nasil oluyor da aciliyor....Bu konuda ben ailelere kızıyorum...Bazen aileye talip gidiyor, kıza sormadan ailesi "kızımız henüz kucuk evlendirmeyiz" diyor...Ya arkadas hele bi kızına sor ,belki o istiyor, belki o kendisini biyolojik fizyolojik olarak hazır hissediyor.Sen kızım küçüktür diyorsun ama belki kizin içinde gılmanlar patlıyor bilemezsin ki...Ha yaşı gerçekten kucukse ona birsey demem zaten16-17 ise yani...Ama 23-24-25 yaşındaki kıza da öyle yapma...Önce ona sor , belki o cok istiyordur bilemezsin ki bu is hormonal yani...EVLİLİGİN YAŞI YOKTUR EVLİLİĞİN ZAMANİ VARDİR...kimi kendini 23 de hale hisseder kimi 30 da, cok kucuk olmadığı sürece kizin fikri alınmalı kesinlikle..

Oyle bir sey duymustum, Eskiden kadinlar eslerine dogrudan seks yapalim diyemedikleri icin Ya dizleriyle oynarlarmis hafif oksamali :)) belki babaniz bu olaya istinaden demis olavilir...Ama bu demek degil ki her disiyle oynayan Seks istiyor diye...Belki oyle bir adet varmis eskiden, ama demek degildir siz de ondan yapiyorsunuz....Ayrica evlilik lafi acilinca diyorsunuz, Bi acabilir misiniz ? siz mi babaniza gidip soyluyorsunuz "baba artik benim yasim geldi beni evkendir" diye...Ya da nasil oluyor da aciliyor

Bu konuda ben ailelere kızıyorum...Bazen aileye talip gidiyor, kıza sormadan ailesi "kızımız henüz kucuk evlendirmeyiz" diyor...Ya arkadas hele bi kızına sor ,belki o istiyor, belki o kendisini biyolojik fizyolojik olarak hazır hissediyor.Sen kızım küçüktür diyorsun ama belki kizin içinde gılmanlar patlıyor bilemezsin ki...Ha yaşı gerçekten kucukse ona birsey demem zaten16-17 ise yani...Ama 23-24-25 yaşındaki kıza da öyle yapma...Önce ona sor , belki o cok istiyordur bilemezsin ki bu is hormonal yani...EVLİLİGİN YAŞI YOKTUR EVLİLİĞİN ZAMANİ VARDİR...kimi kendini 23 de hale hisseder kimi 30 da, cok kucuk olmadığı sürece kizin fikri alınmalı kesinlikle..

Belki de eskiden kadınlar o şekil gosteriyorlarmis seks istediklerini, ama demek degildir ki her bacağını sallayan seks istiyor...Bi kadının savıyla oynaması hoslanma belirtisidir ama bu demek degildir her savıyla oynayan kız karşısındaki erkekten hoşlanıyor...Kimi refleks olarak yapıyordur, kimin gerçekten saçı kadınmış olabilir, kimi de bilmeden can sıkıntısından yapmıştir...Bu da bunun gibi herhalde...Merak ettiğim soru şu babanız sizi evlendirmiyor mu, evlenmenizi istemiyor mu ?

Sana mi küfür ediyor, ya da dis ortamda meydana gelen olaylara sinirlenip mi küfür ediyor...İkisi de yanlış ta...Hani bazi adam vardır maç izler küfür eder, haber izler küfür eder, siyaset konuşur küfür eder...Ama kimi dr Sana karşı kırıcı olur hakaret eder, argo konuşur..Hangisi

Babanın davranışlarına doğrudur demiyorum kesinlikle öyle algılama...Ama bi gülümsemeyi bile "bu kız yollu"diye düşünen erkeklerin olduğu bir zamanda Onlar da koruyucu içgudusuyle hareket etmeye çalışıyorlar..Twitterda okumustum "bir erkek,erkeklerin kimyasını bildiği icin fazla korumacı olurmuş....Gunumuzde en ufak bi hareketi bile (el sallamak,selam vermek,günaydın demek, gulumsemek) bu kız benden hoşlanıyorsunuz çevrildiği icin..Babanız öyle davranıyor diye düşünüyorum..

Babanızın yapacağı en doğru hareket sizi biran önce evlendirmek..Sizin evliliginize ve evlilik isteğinize mani olmamak...Size talip geldiğinde eger siz de istiyorsanız sıkıntı cikarmayip sizi evlendirmek...Madem sizin hormonlarinizin aktif olduğunun farkına varmış...ki 28 yaşında bi kizin istemesi cok cok normal..Onun yapması gereken de bu sürece engel olmamak...Çünkü sizin fizyolojiniz artik bir erkeği istiyor..Bu ayıp birsey degil, kadin erkeğe meyilli,erkek de kadına meyilli yaratılmış...Yaratilistan gelen bu meyile karşı koymamak...

Babada evladıyla böyle şeyler konuşurmu bee ne iğrençlik ne densizlik.Bidahakine öyle bişey derse yok be baba evli değilim ama işimi görüyorum ben dışarda dersin.Tövbeeee..... Öyle g*te böyle y... diye güzel bir lafımız var ama yeni bandan çıktım çok açık olamiciiim.Çüş yani.

Heee diyom canım sıkılıyor canım sıkılıyor koca mi istiyon azdın mi diyor napayım ele avuca sığmıyor misafirlikte bile küçükler tekler masasindayim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…