babamdan yeni inciler..Azmaktan sonra

Belki de eskiden kadınlar o şekil gosteriyorlarmis seks istediklerini, ama demek degildir ki her bacağını sallayan seks istiyor...Bi kadının savıyla oynaması hoslanma belirtisidir ama bu demek degildir her savıyla oynayan kız karşısındaki erkekten hoşlanıyor...Kimi refleks olarak yapıyordur, kimin gerçekten saçı kadınmış olabilir, kimi de bilmeden can sıkıntısından yapmıştir...Bu da bunun gibi herhalde...Merak ettiğim soru şu babanız sizi evlendirmiyor mu, evlenmenizi istemiyor mu ?
Konu şuradan açıldı suan memlekete izne geldim diyorum ki gezerek tatil yapacak kimse kalmadı bütün arkadaşlarım yaşıt kuzenlerim evli ve çocuklu bundan bahsetmiştim. Düğünlerde ve gezmelerde sıkılıyorum diye.

Bi baba bunu söylüyosa bence o babada sorun. 28 yaşındaki kız çocuğuyla konuşulacak şey mi bu?
Yuh! Cinsellik onun neden bu kadar çok diline dolanmış acaba? Hemde kızıyla alakLı olarak.. Anne dese o bile abes ama biyere kadar belki susulabilir ama baba!!

Bacak sallamanın anlamı bu muymuş? Eğer öyleyse benim 4-5 mahalleyi inletmem, ayağa kaldırmam lazım şimdi kendimi düşününce, aman Tanrım!
Habire sallarım. Şu anda da sallıyorum. Aklıma fena şeyler sokmayın... :KK48:

Heee diyom canım sıkılıyor canım sıkılıyor koca mi istiyon azdın mi diyor napayım ele avuca sığmıyor misafirlikte bile küçükler tekler masasindayim
Virgül koymayinca birden cok mana dusunulebiliniyor...Ya Farzedelim ki Sen canın sıkıldığı icin ayağını salliyorsun, Ama piyasada Baban gibi düşünen erkeklerin olduğunu düşünsene ,onlar belki de, babanın dedigi gibi düşünüp "bu kız seks istiyor " diye düşünür diye çekiniyor bence baban...Bi yerde okumuştum bi kadının bir erkek karşısında, sandalyede hafif one kaymış vaziyette, bacaklarını açıp oturuyorsa , erkeğe karşı davet anlamını taşıyormuş....Ha farzedelim bi kiz belki de gerçekten yorulduğu icin sandalyede hafif one kaymış ve bacaklarını açmış olabilir...Ama maalesef toplum böyle düşündüğü icin dikkat etmek gerekiyor...Babanin da çekindiği mevzu bu bence...Kendisi gibi düşünen erkeklerin olduğunu biliyor, ve bazi erkeklerin sizin bu davranisiniz fırsat bilmesinden korkuyor...Her neyse Maalesef toplum cok bozulmuş...

Senin baban aklını cinsellikle bozmuş kusura bakmada aklı fikri sekste ,heralde biz babamızdan s sini duymadık o lafın nasıl babaymış ya içine iblis mi girmiş töbe töbe ya..Çek git ya ne bu be böyle baba mı olur yan gözle bile bakar davranış bozukluğu var bence.Allah sabır versin canım.

belki baba kızına başka gözle bakıyordur hiç mi örneği yok sanki:KK12:

Daha önceki konumda bahsetmiştim 28 yaşındayım evlilik konusu açıldı mi babam azdin mi derdi .şimdi misafirlikteyiz . ...zaten hep der bacaklari sallamak ayakları sallamak kızın canı birsey istemek demekmiş yani canım seks istiyormuş. Siz hiç duydunuz mu bacaklarım oturdugum yerde titrer bilinçsizce canım sıkılınca ....... yaaa bilinç dışı stresten yapılan bir şey. ..psikologlar bile stres ten yapılan bir şey diye yorumlar eskiden cevap vermedin şimdi dediğim benim içimde öyle bir duygu yok aklıma bile gelmedi senin düşüncen dedim küstah ukala oldum bıktım artık bıktım birde bu olaylara tepki verince cevap verince kötü insan oluyorum .

ayak sallamanın o anlama geldiğini okumuştum vücut dilinde ama kusura bakmayın da babanız bana çok seviyesiz geldi.
bunu dile getirmesi hem de evladına çok ayıp gerçekten.
hem 28 yaşına gelmişsiniz tabi ki evlenmek isteyebilirsiniz bundan daha doğalı var mı

Bu nasıl bozuk bir zihniyet. Kusura bakmayın ama insan herkesi kendi gibi bilirmiş. Çevredeki herkesi kendisi gibi iğrenç zihniyetli zannediyor olmalı. Ne demek basina bisey gelirse eve gelme intihar et ya? Abiniz de ayrı bir cinsmiş dolmuşa bindirmemek tokalaştırmamak falan. Yazık gerçekten çok yazık. Siz bu -afedersiniz babanız sonuçta - yobaz beynin söylediklerine aldırmayın. Mümkün olduğunca az muhatap olun..

Daha önceki konumda bahsetmiştim 28 yaşındayım evlilik konusu açıldı mi babam azdin mi derdi .şimdi misafirlikteyiz . ...zaten hep der bacaklari sallamak ayakları sallamak kızın canı birsey istemek demekmiş yani canım seks istiyormuş. Siz hiç duydunuz mu bacaklarım oturdugum yerde titrer bilinçsizce canım sıkılınca ....... yaaa bilinç dışı stresten yapılan bir şey. ..psikologlar bile stres ten yapılan bir şey diye yorumlar eskiden cevap vermedin şimdi dediğim benim içimde öyle bir duygu yok aklıma bile gelmedi senin düşüncen dedim küstah ukala oldum bıktım artık bıktım birde bu olaylara tepki verince cevap verince kötü insan oluyorum .
Sende bir gariplik yok cnm bence sorun babanda seninle bu şekilde konuşmaya utanmasi gerek asıl küstahligi kendisi yapıyor ayrıca cinsellik utanılacak bir şey değil bir ihtiyaç ...o bunu sana utanılacak birsey olarak bulup söylerken yüzü kızarmıyorda senden utanmani bekliyor ayrıca ''bacaklarını sallayan kızın canı sevişmek istiyormus'' Saçmalığıni zaten aklından cinsellik çıkmayan her türlü insan davranışını cinselliğe yoran fesat bir zihniyetin ürünü olduğu kesin ...

benim annem derdi bu lafları sinir olurdum.canım sıkılıyo derdim canı sıkılan koca istermiş derdi.acıktım derdim kıskısmısı acıkmaz derdi.bacağımı sallardım sen gibi tiklimisin hasta derler derdi.gülsem gülme derdi sorsam sorma derdi.şimdi kızımla konuşmama şahit olmuş geçen uzuzn uzun anlattın kızına diyor çok hoşuma giitti dedi oda üzgün sanırsam yaptıklarına

X