Offf canım ya aynı işte gurbetteyim diye memleket memleket öldum ama suan çok mutsuzum.canım benim... ben de bacağımı öyle sallarım ve bana da aynı lafı söylüyor... üstelik kendi de hep titretir bacağını, e sen de yapıyorsun diyince ben erkeğim ama senin öyle yapman öyle algılanıyor diyor.. maj-kyaj yaptıgımda diyor ki hayırdır kendini mi pazarlıyorsun ne bu makyaj .... makyaj da hani bir eyeliner bir hafif ruj o kadar..topuklu ayyakbı giydiğimde de öyle... azıcık açık bir şey giydiğimde hayırdır azdın mı... iğrençç bir muamele.. ben de ayrı şehirde okuyorum sırf eve gitmemek için yaz okuluna kaldım ve bayrama da özellikle gitmedim. neden gelmiyorsun dedi dönüşte sınavım var dedim. millet soruyor aa niye gitmedn bayramda diye.. anlatamıyorum...utanıyorum...
Benim de annem derdi ayni lafi, babam da ters ters bakardi. Hala korkarim onlarin yaninda ayak bacak sallamaya
Ya onlar o laflarla buyumusler bisey diyemiyorum, biz ayni seyi yapmayalim cocuklarimiza..
Evet bende bacaklarımı o şekilde sallayın a annannem kızarsı :))yanlış anlaşılır vs diye :)o zaman anlamazdım demek bu yüzdenmiş ne alakysaDaha önceki konumda bahsetmiştim 28 yaşındayım evlilik konusu açıldı mi babam azdin mi derdi .şimdi misafirlikteyiz . ...zaten hep der bacaklari sallamak ayakları sallamak kızın canı birsey istemek demekmiş yani canım seks istiyormuş. Siz hiç duydunuz mu bacaklarım oturdugum yerde titrer bilinçsizce canım sıkılınca ....... yaaa bilinç dışı stresten yapılan bir şey. ..psikologlar bile stres ten yapılan bir şey diye yorumlar eskiden cevap vermedin şimdi dediğim benim içimde öyle bir duygu yok aklıma bile gelmedi senin düşüncen dedim küstah ukala oldum bıktım artık bıktım birde bu olaylara tepki verince cevap verince kötü insan oluyorum .
Bizim milletin en cok kafa yordugu seylerden biri seks oldugu icin her hareket ona yoruluyor baksanaBöyle düşünenler mi varmış?Karşımdaki ne düşünür korkusuyla sallayamam da şimdi ben...
Bizim milletin en cok kafa yordugu seylerden biri seks oldugu icin her hareket ona yoruluyor baksana Kizin stresten yuzunde sivilce cikiyor teyzesi koca istedigini ima ediyor, demin yazmis bir arkadas. Goca istiyim, gel beni al, gel beni al allahin seversen diyeceksin bu teyze gibi