- 20 Haziran 2015
- 1.282
- 3.140
Arkadaşım, gurbetin en dibi bile bu babanın dibinden iyidir. Kal çalıştığın şehirde. Gez, toz, hayatını yaşa, kimseye hesap verme.Offf canım ya aynı işte gurbetteyim diye memleket memleket öldum ama suan çok mutsuzum.
bende cok yaparım o hayat hareketlerını azıyormuyum acaba :)Arkadaşım, gurbetin en dibi bile bu babanın dibinden iyidir. Kal çalıştığın şehirde. Gez, toz, hayatını yaşa, kimseye hesap verme.
Sinirden bana sallantı geldi yeminle, umarım yanlış anlamazsınız.
Babam 30 annem 18annenizle babanız kaç yaşında evlenmiş?
Babam 30 annem 18
ayrıca geçen bayram eniştemle tokalaşmam da baya sıkıntı olmuştu... gitme bir daha boşver, bulundugun sehirde arkadaslarınla takıl gez, mesela sosyal sorumluluk projelerine katıl, hem kafan rahatlar eğlenirsin de... çocuk esirgeme kurumuna ya da huzurevine gitsen hem mutlu ederdin hem mutlu olurdun mesela...Offf canım ya aynı işte gurbetteyim diye memleket memleket öldum ama suan çok mutsuzum.
yok yok var sende de bir şeyler bu kadar salladıgına göreArkadaşım, gurbetin en dibi bile bu babanın dibinden iyidir. Kal çalıştığın şehirde. Gez, toz, hayatını yaşa, kimseye hesap verme.
Sinirden bana sallantı geldi yeminle, umarım yanlış anlamazsınız.
aynen ben de öyle düşündümKızının hareketinden tahrik olan bi adam hayret hayret sapık falan diye aklımdan bi ton şey geçti
Senden de hiçbir şey kaçmıyor.yok yok var sende de bir şeyler bu kadar salladıgına göre
Yani normal bi adam böyle biseyi görmez hele ki bi babaaynen ben de öyle düşündüm
konu sahibi hiç hoş durumlar değil uzaklaş bence o evden
aaa kız çocugu azar mı ? nasıl konusuyorsunuz böyle? çok onur kırıcı bir kadının azması falan.... öyle azan kadınların yeri bellidir.. kadının görevi kocası azarsa hemen yatıp bacaklarını ayırmaktır.. evli değilse de asla erkeklerle aynı ortamda bulunmamalı.. tacize tecavüze uğrarsa da kesin kuyruk sallamıştır. ben 13 yasında yeni yeni göğüslerim çıkmışken komşunun tacizine uğradım. adam 50 kusur yasındaydı bir güzel elledi tüm vucudumu öptü. anlatınca da adam yapmaz öyle bir şey sen kuyruk sallamışsındır pislik dediler.. bu zihniyet böyle görüyor işte... tvde haberlerde sevgilisi kocası tarafından öldürülen kadınlar için bile babam ''iyi yapmış adam, kimbilir neler yaptı kadın'' diyor babam.. ve ben 10 yasımdan beri bana sürekli ''keşke seni diri diri gömseydim eski zamanlardaki gibi.. hangi kız çocugundan kime yarar gelmiş ki'' der.. ve ben suan dereceyle kazanmış oldugum okulda okuyorum, ama hiç takdir etmedi beni.. ben çok mücadele ettim ama laf anlatılmıyor malesef sevgili cundagg.... değişmiyor bu zihniyet... başıma bir sey gelse sıgınacağım biri yok şu dünyada.. yapayalnız olmak ne kadar zor... gözyaşlarım dinmiyor.. çok ağır geliyor en yakınım kanım canım olan insanların bu zihniyette olması...bir insanın babanızın tabiriyle "azması" neden olağan üstü bir durum ve hatta hakaret ve olmamsı gereken bir şey hatta birazda namus göstergesi? sağlıklı insanların canı seks ister zaten. istemezse anormal ve tedavi gerektiren bir durum. ha ayak sallamak "azma" göstergesi değil ben kendi tecrübelerimden ona eminim. babanıza gelince ayak sallayan bir kadın görünce " aha bu kadın azmış" diye düşünüyorsa aklına hep seks geliyorsa onun tedaviye ihtiyacı var. kusura bakmayın ama bu böyle...
Kusura bakmada böyle babami olur insan evladına nasil böyle yakıştırmalar yapar. Bence ,ne derse seslenmeyinDaha önceki konumda bahsetmiştim 28 yaşındayım evlilik konusu açıldı mi babam azdin mi derdi .şimdi misafirlikteyiz . ...zaten hep der bacaklari sallamak ayakları sallamak kızın canı birsey istemek demekmiş yani canım seks istiyormuş. Siz hiç duydunuz mu bacaklarım oturdugum yerde titrer bilinçsizce canım sıkılınca ....... yaaa bilinç dışı stresten yapılan bir şey. ..psikologlar bile stres ten yapılan bir şey diye yorumlar eskiden cevap vermedin şimdi dediğim benim içimde öyle bir duygu yok aklıma bile gelmedi senin düşüncen dedim küstah ukala oldum bıktım artık bıktım birde bu olaylara tepki verince cevap verince kötü insan oluyorum .
Allah yardimcin olsun iyilerle karsilastirsin çok üzüldüm allah im yar yardimcin olsunaaa kız çocugu azar mı ? nasıl konusuyorsunuz böyle? çok onur kırıcı bir kadının azması falan.... öyle azan kadınların yeri bellidir.. kadının görevi kocası azarsa hemen yatıp bacaklarını ayırmaktır.. evli değilse de asla erkeklerle aynı ortamda bulunmamalı.. tacize tecavüze uğrarsa da kesin kuyruk sallamıştır. ben 13 yasında yeni yeni göğüslerim çıkmışken komşunun tacizine uğradım. adam 50 kusur yasındaydı bir güzel elledi tüm vucudumu öptü. anlatınca da adam yapmaz öyle bir şey sen kuyruk sallamışsındır pislik dediler.. bu zihniyet böyle görüyor işte... tvde haberlerde sevgilisi kocası tarafından öldürülen kadınlar için bile babam ''iyi yapmış adam, kimbilir neler yaptı kadın'' diyor babam.. ve ben 10 yasımdan beri bana sürekli ''keşke seni diri diri gömseydim eski zamanlardaki gibi.. hangi kız çocugundan kime yarar gelmiş ki'' der.. ve ben suan dereceyle kazanmış oldugum okulda okuyorum, ama hiç takdir etmedi beni.. ben çok mücadele ettim ama laf anlatılmıyor malesef sevgili cundagg.... değişmiyor bu zihniyet... başıma bir sey gelse sıgınacağım biri yok şu dünyada.. yapayalnız olmak ne kadar zor... gözyaşlarım dinmiyor.. çok ağır geliyor en yakınım kanım canım olan insanların bu zihniyette olması...
Çok şükür atandım gitti uzaktayim diye üzülüyordum sizlaniyordum uzaktayim diye evimden... is guc sahibi oldum kendi hayatım oldu İnsan yerine sayarlar dedim halen 12 yaşında muamelesi.....saygı duyuyordum hep düşüncelerine gittiğimi ettiğimi söylerdim artık benim içinde bitti haber vermek danışmak yok benim için çileden çıktım .annenizin evlendiği yaştan 10 yaş daha fazlasınız. kendi kararlarınızı kendiniz alabilecek yaştasınız , 15yaşındaymışsınız gibi bi hava yaratılmış sanki. çalışıyor musunuz bilmiyorum ama eğer çalışmıyorsanız bi an evvel iş bakın derim.
yoksa sanmıyorum bi ömrün bacak sallayan kızın canı bir şeyler ister diyen bi babayla geçebilceğini.
Bilemedim babamda abim kadının da erkeğin de her tavrı cinsellik üzerine akılları hep orada galiba.... keşke abd li olsa hıc bi yere salmaz gençliğim curudu. Bi yere gitcem diyorum başına bir iş gelirse eve gelme intihar et. Ya da başka şehire gitmek isterim soyadını değiştir öyle git . Veee ben zaten başka bir şehirde tek başına yaşıyorum mesleğinden dolayı orada gözleri görmüyormus guya .Şimdi tatil için geldim bu evden bir yere gidemezmusim. Sinirden çatliyorun. Bir daha tatil için memleket memleket olmeyecegim. Haa abim de cins o da karısını otobüs dolmuş ya da annem dahi yanında olsa göndermiyor kız esir oldu. Kimseyle tokalastirmiyor. Böyle mantiksizliklar içindeyim.
Konu senin konun değil ama konu sahibesi sana birkaç satır yazsam kızmaz herhalde.aaa kız çocugu azar mı ? nasıl konusuyorsunuz böyle? çok onur kırıcı bir kadının azması falan.... öyle azan kadınların yeri bellidir.. kadının görevi kocası azarsa hemen yatıp bacaklarını ayırmaktır.. evli değilse de asla erkeklerle aynı ortamda bulunmamalı.. tacize tecavüze uğrarsa da kesin kuyruk sallamıştır. ben 13 yasında yeni yeni göğüslerim çıkmışken komşunun tacizine uğradım. adam 50 kusur yasındaydı bir güzel elledi tüm vucudumu öptü. anlatınca da adam yapmaz öyle bir şey sen kuyruk sallamışsındır pislik dediler.. bu zihniyet böyle görüyor işte... tvde haberlerde sevgilisi kocası tarafından öldürülen kadınlar için bile babam ''iyi yapmış adam, kimbilir neler yaptı kadın'' diyor babam.. ve ben 10 yasımdan beri bana sürekli ''keşke seni diri diri gömseydim eski zamanlardaki gibi.. hangi kız çocugundan kime yarar gelmiş ki'' der.. ve ben suan dereceyle kazanmış oldugum okulda okuyorum, ama hiç takdir etmedi beni.. ben çok mücadele ettim ama laf anlatılmıyor malesef sevgili cundagg.... değişmiyor bu zihniyet... başıma bir sey gelse sıgınacağım biri yok şu dünyada.. yapayalnız olmak ne kadar zor... gözyaşlarım dinmiyor.. çok ağır geliyor en yakınım kanım canım olan insanların bu zihniyette olması...