babamdan yeni inciler..Azmaktan sonra

Offf canım ya aynı işte gurbetteyim diye memleket memleket öldum ama suan çok mutsuzum.
Arkadaşım, gurbetin en dibi bile bu babanın dibinden iyidir. Kal çalıştığın şehirde. Gez, toz, hayatını yaşa, kimseye hesap verme.

Sinirden bana sallantı geldi yeminle, umarım yanlış anlamazsınız.

bende cok yaparım o hayat hareketlerını azıyormuyum acaba :)

annenizle babanız kaç yaşında evlenmiş?

Baban rahat bir insan demek ki. Annene söyle babanla konuşsun kız utanıyor ona böyle şeyler söyleme desin.
Ben bir keresinde canım sıkılıyor demiştim. Anneannem evlenmek isteyenlerin canı sıkılır demişti, söylerken de çok ciddi hatta biraz kızgındı. Ben daha 13-14 yaşlarımdaydım.

Babam 30 annem 18

annenizin evlendiği yaştan 10 yaş daha fazlasınız. kendi kararlarınızı kendiniz alabilecek yaştasınız , 15yaşındaymışsınız gibi bi hava yaratılmış sanki. çalışıyor musunuz bilmiyorum ama eğer çalışmıyorsanız bi an evvel iş bakın derim.

yoksa sanmıyorum bi ömrün bacak sallayan kızın canı bir şeyler ister diyen bi babayla geçebilceğini.

Offf canım ya aynı işte gurbetteyim diye memleket memleket öldum ama suan çok mutsuzum.
ayrıca geçen bayram eniştemle tokalaşmam da baya sıkıntı olmuştu... gitme bir daha boşver, bulundugun sehirde arkadaslarınla takıl gez, mesela sosyal sorumluluk projelerine katıl, hem kafan rahatlar eğlenirsin de... çocuk esirgeme kurumuna ya da huzurevine gitsen hem mutlu ederdin hem mutlu olurdun mesela...

bir insanın babanızın tabiriyle "azması" neden olağan üstü bir durum ve hatta hakaret ve olmamsı gereken bir şey hatta birazda namus göstergesi? sağlıklı insanların canı seks ister zaten. istemezse anormal ve tedavi gerektiren bir durum. ha ayak sallamak "azma" göstergesi değil ben kendi tecrübelerimden ona eminim. babanıza gelince ayak sallayan bir kadın görünce " aha bu kadın azmış" diye düşünüyorsa aklına hep seks geliyorsa onun tedaviye ihtiyacı var. kusura bakmayın ama bu böyle...

Kızının hareketinden tahrik olan bi adam hayret hayret sapık falan diye aklımdan bi ton şey geçti

aaa kız çocugu azar mı ? nasıl konusuyorsunuz böyle? çok onur kırıcı bir kadının azması falan.... öyle azan kadınların yeri bellidir.. kadının görevi kocası azarsa hemen yatıp bacaklarını ayırmaktır.. evli değilse de asla erkeklerle aynı ortamda bulunmamalı.. tacize tecavüze uğrarsa da kesin kuyruk sallamıştır. ben 13 yasında yeni yeni göğüslerim çıkmışken komşunun tacizine uğradım. adam 50 kusur yasındaydı bir güzel elledi tüm vucudumu öptü. anlatınca da adam yapmaz öyle bir şey sen kuyruk sallamışsındır pislik dediler.. bu zihniyet böyle görüyor işte... tvde haberlerde sevgilisi kocası tarafından öldürülen kadınlar için bile babam ''iyi yapmış adam, kimbilir neler yaptı kadın'' diyor babam.. ve ben 10 yasımdan beri bana sürekli ''keşke seni diri diri gömseydim eski zamanlardaki gibi.. hangi kız çocugundan kime yarar gelmiş ki'' der.. ve ben suan dereceyle kazanmış oldugum okulda okuyorum, ama hiç takdir etmedi beni.. ben çok mücadele ettim ama laf anlatılmıyor malesef sevgili cundagg.... değişmiyor bu zihniyet... başıma bir sey gelse sıgınacağım biri yok şu dünyada.. yapayalnız olmak ne kadar zor... gözyaşlarım dinmiyor.. çok ağır geliyor en yakınım kanım canım olan insanların bu zihniyette olması...

Kusura bakmada böyle babami olur insan evladına nasil böyle yakıştırmalar yapar. Bence ,ne derse seslenmeyin

Allah yardimcin olsun iyilerle karsilastirsin çok üzüldüm allah im yar yardimcin olsun

Çok şükür atandım gitti uzaktayim diye üzülüyordum sizlaniyordum uzaktayim diye evimden... is guc sahibi oldum kendi hayatım oldu İnsan yerine sayarlar dedim halen 12 yaşında muamelesi.....saygı duyuyordum hep düşüncelerine gittiğimi ettiğimi söylerdim artık benim içinde bitti haber vermek danışmak yok benim için çileden çıktım .

Afedersin ama bu ne ya siz bu koşullarda yaşamayı nasıl kabulleniyorsunuz? 28 yaşında koskoca kadınsınız. Dilediğiniz zaman dilediğiniz gibi dışarı çıkabilecek olgunlukta bir yaş. Babanız da çok değişik bir kafa yaşıyor cidden. Bacak bacak üstüne atmakla cinsellik ne alaka? Kaldı ki cinselliğe de ilgi duyabilirsiniz yani bu çok normal ama babanız böyle bir hareketten nasıl bu anlamı çıkarıp size bunu açık açık söyleyebiliyor anlamadım. Kardeşinizin eşine de üzüldüm açıkçası. Sanırım çok tutucu bir ailesiniz.

Konu senin konun değil ama konu sahibesi sana birkaç satır yazsam kızmaz herhalde.

Uğradığın tacize çok üzüldüm. Ailenin kendi kızlarını suçlama aymazlığına ve cüretine daha da çok kızdım. Ailemizi seçemiyoruz ne yazık ki. Böyle bir baba seni takdir etse ne olur, etmese ne olur.

Umarım başına artık hep güzel şeyler gelir. Kimseye sığınman gerekmez. Senin gibi ihmal edilerek büyüyen kızlar hep bir arayış içerisinde oluyor. Biri beni sevsin, biri benim başımı okşasın, biri bana aferin desin, biri benimle gurur duysun diye. Sırf eksikliğini hissettiğin bu destek için hak etmeyen insanları hayatında tutma. Seni diri diri gömseydim keşke diyen baba müsveddesi seni gömülmüş farzetsin.

Yalnızlık zor ama kader değil. Bak güzel bir eğitim alıyorsun. Yaşamını kendin yönlendir. Çevreni kendin seç. Sen çok ama çok değerlisin. Erkeklere, cinselliğe, ilişkilere küsme. Kadınlığına sakın küsme. Önünde uzun bir hayat var.

Cinsel tacize uğramış kadın ve çocuklara danışmanlık tecrübem var. İstersen bana özelden ulaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…