Babamdan kurtulamiyorum lutfen akil verin bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seninkinin degisik bi versiyonu bende var. Hayirsizin onde gideni...can cikar huy cikmaz demisler. Ben kurtulamadim. Allah omur versin ona ama benden de uzak olsun tek dilegim bu. Ama olmuyor...
Ben yillardir diyorm keske olse de en azindan babam yok derdm . Boyle cok mahcup oluyorm insanlara...

Anladigim kadariyla daha akillanmamissiniz. Bu baba ölse bile borcundan kurtulamazsiniz. Arkasinda dunya borc kalir. Simdiki odedigi borc bitse baska borcu baslar. Adamin yasam tarzi bu. Ve her istediginde vermissiniz. Hic hayir dememissiniz. Simdi de esinizden istiyor. Esiniz de bir yerden sonra patlar. Ee baba neden akillansin ki. Her istediginde verilmis. Siz hic onun burnunun surtulmesine izin vermemisdiniz ki. Kazik kadar adam. Borcu yaparken size mi sordu? Nasil yaptiysa odesin. Anneniz de madem yasadigi bu hayattan cikmak istemiyor, birakin bir insanlari, artik kendinize bakin. Esinizle evliliginize odaklanin.

Vallahi dogruya dogru. Ben de ayni tevazuyu gosteremeyebilirdm...evlenmeden once esime anlattm her seyi ama yine de ona da zor olmustur tabi . ama sadece ilk ay kefil kaldgm icin odedm yuklu miktrda. Simdi elimi tamamen cektm o yuzden iyice cildrdi.

Annem ve kardesim var malesef. Beni okutan,babam yuznden hasta olan annem ve hicbir sucu gunahi olmayan kardesim var. Onlari nasil silebilirim ki... Babamla zaten mumkn oldgnca konsmyrm yuzune bakmam. Ama annemin yanina geldkce pesime dusuyor
Annen size gelsin tatillerde. Siz gitmeyin. Boylece babayla muhatap olmazsiniz. Biletini alirsiniz anneyle kardes tatillerde size gelir.

Babanıza para yedireceginize annenize kardeşimize destek olursunuz annenizin sahip çıkanı olmazmi ailesi arkanızda duran
Esine mahcup olma daha fazla bizim yuzumuzden diyor. Bi bosansa kurtulacagz da annem bize tam guvenemiyor sanrnlm onca yaptklrmdan sonra hala bosanmasini saglayamadm

Bu arada esiniz bir yerde patlayip bosanmak istese ve tum kazancimizi ailesine yediriyor dese hakli. Herkesin de bir yere kadar tahhammulu vardir. Sizinkisi artik enayilik seviyesini gecmis kusura bakmayin da.
Bekarkendi yardimlarm. Evlendgmde sdce kefil oldgm kismi odedm. O yuzdennhirsini alamiyor esimle benden. Para kaynagi kesildi diye.

Ben yillardir diyorm keske olse de en azindan babam yok derdm . Boyle cok mahcup oluyorm insanlara...
Maalesef ben de ayni seyi aklimdan geciriyorum bazen. Onun yuzunden oyle haksizliklara ugradik ki kardesimle ikimiz...maddi manevi zarari oldu bir suru yillardir. En sevdigim akrabalarimla bile arami bozdu. Bi oglum oldu devamli onu arar, goruntulu konusur sever vs...bir kere icinden gelerek bizi sevdin mi diyemiyorum. Sorsan sever ama neyi sevdigini hepimiz biliyoruz, parami...

Vallahi dogruya dogru. Ben de ayni tevazuyu gosteremeyebilirdm...evlenmeden once esime anlattm her seyi ama yine de ona da zor olmustur tabi . ama sadece ilk ay kefil kaldgm icin odedm yuklu miktrda. Simdi elimi tamamen cektm o yuzden iyice cildrdi.
Artık siz ayrı bir ailesiniz. Size kimse yardım etmedi, hem çalışıp hem okudunuz.
Şimdi aynısını anneniz ve kardeşiniz yapacak madem boşanmıyor.
Size yük olma bahanesiyle kocasından vazgeçmiyorsa işe girsin evladına baksın.
Siz artık evlisiniz ve eşiniz susuyor diye bu kadar yüklenmeye hakkınız yok.
Er geç onun da sabrı tükenecek.
Çocuğunuz olduğunda onun rızkından kesip karılara para yediren babanızın arkasını mı toplayacaksınız?

Zaten para yollayan sizsiniz. Madem öyle annenizle babanızı ayırın annenizle kardeşinize gönderin en az 62 bin okudum evde olurdu yolda olurdubu parayla.
Surekli yanlarnda duramiyorm ki. Farkli sehirlerdeyz. Ben yanndayken ikna ediyorm isim geregi donmem gerekiyor geri. Sonra bir bakiyorm annem yine sinmis,geri cekilmis,yanndayken tutup adliyeye goturuyorm beni yuk alma kndne diye agliyor...

Surekli yanlarnda duramiyorm ki. Farkli sehirlerdeyz. Ben yanndayken ikna ediyorm isim geregi donmem gerekiyor geri. Sonra bir bakiyorm annem yine sinmis,geri cekilmis,yanndayken tutup adliyeye goturuyorm beni yuk alma kndne diye agliyor...
Aile büyüğü birileri yok mu?
Anneniz kaç yaşında?

Sirf o dusunce yuzunden bile babami bogasim geliyor inan zaten... Sanrm en dogrusu anneme de gozu korksun diye rest cekip bosanmasini saglamak. Baska turlu zaten bir sey yapmam artk

Bence annen kesinlikle bosanmali. Bu zulmu yasamaya devam etmeyin. Anneniz sizi dusunmeli biraz.
İnan ben durumlrni dusundukce uzuluyorm,kendmi yipratiyorm ama annem icin "sen bizi dusunme yuvana bak"demek kdr kolay kadinin tek derdi benm ayri bir hayatm olmasi...

Annen size gelsin tatillerde. Siz gitmeyin. Boylece babayla muhatap olmazsiniz. Biletini alirsiniz anneyle kardes tatillerde size gelir.
Zaten esim de kibar bir dille soyledi. Sen evimize gel artik anne biz ortaligi karstirmayalm hic diye.. artk gitmiyorm annem de cagirmiyor. Onlar geliyor yanimiza ama babamn psikoljk baskisi onlara devam ediyor. Ben ona uzuluyorm. Yani diyorm annem nasil bu kdr aci bagmlisi olablr,bunlari cekmeye nasil dayanablr nasil bosanmaz gelmez diye ama sorsan oyle hakli ki hepsi gercktn...

Nafaka öncelikli
Almasa bile madem zaten siz yardımcı oluyorsunuz , anneniz daha küçük bir eve çıksın siz yardımcı olun . O da evden yapabileceği işler yapabilir . El işi yemek pasta börek gibi ..satışını yapabilir .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…