Babama karşı vicdan azabı

Ben 3 dogum yaptim hepsinde de merhamet patlaması yaşadım

karıncaya bastım diye ağladım bu annemi yavrusu var mı diye

Normalde de merhametli biriyim Rabbime sonsuz şükürler olsun

ama gebelik ve lohusalıkta had safhada olur
birde sizin merhametsizliginizi düşündüm de kanım dondu

yine de diliyorum Rabbim sizi ona yaptığınız merhametsizlikle karşılaştırmasın...

Keşke bu konu kapansa da gördükçe içim burulmasa
Konu sahibi umarım vicdanınız hormonlarınızdan ağır basmıştır

Benim annem doğumdan sonra yanımda bir hafta kaldı sonrasında kendim baktım bebeğime size iki hafta olmuş bence artık kendiniz bakabilirsiniz

Keşke sadece babanızı ayirmasaydiniz annenizde nazikçe sizin düzeninizde benim yüzümden bozuldu anne çok teşekkür ederim yardimlarin için ama bundan sonra kendim bakabilirim fln deseydiniz

Ya lohusasın diye batıyordur insan babası için buraya konu açar mı yaaa baban allah ömür versin yanında kıymetini bil çok saçma bu yazdıkların benm babam keşke yanım da olsa bazı sebeblerden dolayı yanıma gelemiyor gelmicekte uzun bi süre ama keşke yanım da olsa diye gün sayıyorum çok garip yaa babanla konusmayı denemelisin koca adam oldun annem olmasa napacaksın de yardımcı ol babacım de koca bulursun ama anne baba bulamazsın kocana da aileni ezdirme garip geldiği için yazıyorum babanın kıymetini bil ben babamı bazı sebeblerden dolayı göremediğim için kıymetini bilememişim nasıl koyuyor kalbim acıyor yazdıkların saçmaaa geldi kusura bakma da

Baban her zaman böyleydi, biliyorsun ve yıllardır anneni bir kez olsun düşünmedin.

Şimdi tutuştun çünkü eşinin babandan etkilenme ihtimali seni korkuttu. Muhtemelen alttan alttan laf sokmaya, “ ben de baban gibi sabahtan akşama böyle otursam mı acaba böyle bak ne erkekler var be” demelere başladı. Değişme ihtimali seni inanılmaz korkuttu. Annen çok işine yarıyordu ve babanı tek başına ne hissedeceğini gram düşünmeden evden postaladın.

Tek kelimeyle. Bencilsin!!!

Ay valla kusura bakmayın ama çocuğu siz yaptıysanız siz bakın ? Hem milleti çocuk bakmak için toplayıp hemde onlardan rahatsız olmak nasıl bişey ? Yani siz çocuğa bakamayacağınızı düşündüğünüz için annenizi çağırma hakkına sahipsiniz ama babanız yemek yapamayacağını düşündüğü için böyle bi hakka sahip değil. Neymiş çay suyu koymuyormuş hiç bişeye yardım etmiyormuş. Çocuğa siz baksaydınız o zaman kocanızda ev işleriyle ilgilenseydi ? Onlarda evlerinde mutlu mutlu yaşasaydılar sizin triplerinizi çekip,sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil kimse. İnanılmaz bi bencillik bu.

Annenize üzüldüm ben bu konuda daha çok.Çay bile demlemeyen bi kocası ve liseye giden bi kızı var,hayatı hizmet etmekle geçmiş ve öylede geçecek.Konu sahibinin yerinde ben de olsam babam gözüme batardı ama benim geçmişten gelen başka nedenlerimde var,belki konu sahibininde böyle bi durumu olabilir.

Babaniz ne yapacak ki baska.Ha kalabalik rahatsiz ediyor derseniz tamam ama adam ne yapsin ki mecbur oturacak yatacak kalkacak.Gezip dolasamaz da karantina zamani.Belki sizi rahatsiz etmemek icin heo oturma odasinda takılıyordur bu acidan dusundunuz mu

Yeni evladınız olmuş
Bir Sürü yorum dönmüş iyi kötü
Tek denecek şey, aileniz babanız için kalbinizden ne geçiyorsa Allah size evladınızdan onu görmeyi nasip etsin
Bu beddua değil bu arada. Kalbinizi en iyi siz bilirsiniz. Babamı kovmadım diyorsunuz. Sorun yok o zaman.

o kadar insan aynı evde ben fenalık geçiririm. her odadan insan çıkıyor
toparlandıysanız ailecek evlerine dönsünler bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…