Babama hayatımda birinin olduğunu, evlenmek istediğimi nasıl söylerim..

Tabi haklisin daha iyi olur. Belkide annen babanla konustu, baban senden duymak istedigi icin sessiz kaliyor annen. Hem babana senin söylemen onun cok hosuna gidebilir

Tabi haklisin daha iyi olur. Belkide annen babanla konustu, baban senden duymak istedigi icin sessiz kaliyor annen. Hem babana senin söylemen onun cok hosuna gidebilir
Yok öyle bir şey olmadığından çok eminim, annem kendi bile kabullenemiyor babama hiç söylemez. Bir yerde birisi demişti ki ne kadar dik durursan o kadar iyi sonuç alırsın ailene karşı, isteklerinde net ol. Belki de anneme sen söylemezsen ben söylerim derim. Neler olacak bilmiyorum hadi hayırlısı:)

Çok teşekkür ederim.. Kimseye anlatamadığım için burda aldığım tavsiyeler çok iyi geldi, inşallah yapabilirim dua edin ☺
Rahat ol. Yaparsın evlenmek ayıp birsey değil. Annen biliyormuş zaten ilk şoku atlatmıştir.Bu konuşma ilkinden daha kolay geçecek inşallah

Annene konuyu sen aç annen babanla konuşur. Bence yaşın çok erken 3 sene daha bekle en azından evlenmek için
Evlilik gibi insanın olgunluğuyla doğrudan alakalı olan bir konunun sadece yaş gibi insanın olgunluğu hakkında doğru fikir vermeyen bir kritere bağlanmasını doğru bulmuyorum, kime göre neye göre erken:) İnancıma göre daha erken de olabilirdi, sevgili kalmak benim hoş karşıladığım bir durum değil. Şuan nişanlıyım,yine de yorumunuz için teşekkür ederim.

Merhaba, sizinle neredeyse aynı sorunu yaşıyorum. Bir derman bulmak adına googlea yazdım sizin konunuz çıktı. Ağlayarak okudum yazınızı. Ne yaptınız nasıl yaptınız? Annenize nasıl söylediniz en başta? Aileniz nasıl karşıladı. Hayal kırıklığına uğradılar mı Lütfen bana da yardım edin.

anliyorum canim seni.sevdigin insana guveniyorsan ondan koca olur diyosan.ailene anlatmalisin durumu.annen babana soylese daha iyi.rica et.yada bir baska hâlan felan varsa o da syleyebilir yakinsanjz tabi.annenize is dusuyor burada bence konusun.annenizde daha şokta bence ve duygusal yaklasiyor ilk defa basina geldigi icin.biraz zaman ver kendisine

canim bende aynisini yasadim.anneme anlattim tanistigim kisiyi ailesinj .genel ozelliklerini.ben anlatinca annem begendi sicak bakti.babama soyledi.sonra babam aldi karsisina konustu.o da duyduklarindan dolayi esimi begenmis.isteme icin tarih istedi babam.tarih kararlastirdik felan gerisi zaten klasik

Teşekkür ederim cevabınız için. Ailem evlenmemi istemiyor sanırım hiççç mi hiç konusu geçmiyor, kızı evlenen aileleler için “ne üzgündür şimdi onlar” gibi laflar söylüyorlar. Ben de onların mutluluğu için her şeyi yapan biriyim. Böyle olunca evlilik kelimesini dilime bile alamıyorum. Hem utanıyor hem çekiniyorum. Hem de onların yaşayacağı üzüntüyü düşününce başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor. Dua ediyorum Allahım işimi kolaylaştır diye siz annenize nasıl söylediniz

Merhabalar. Bu satırları kızımızı uyuturken yazıyorum. Yazdığım her şey geçti bitti. Hayat hep bir devir daim içinde yeni güzelliklere, yeni zorluklara gebe. Her zorluk da bir güzelliktir, o zorluğun içinden iradeni koyarak çıkmışsan elbette. Yine de o zamanlar yaşamış olduğum bu duyguları (aslında baktığımda çoğunlukla duygusallıkları) küçümsemeyeceğim. Çünkü bu sorunu aşmak benim hayatın diğer perdelerinde de yaşadığım iradesizliği, insanlar ne der düşüncesini, kendi varlığımdan ve özümden gelen isteklerden bihaber yaşamayı aşmamı sağladı. Size bir ömrü beraber geçireceğiniz insanın sizin için doğru bir tercih olduğu varsayımıyla yazabilirim. Sevgi ispat ister, sevginizin arkasında durun. Kendi varlığınızdan bihaber yaşamayın. Özünüzden gelen güdümlere uyun. Karşınızdaki bir anne-baba-sevgili rolüne de bürünse o aslında sizsiniz. Kendi kendinizi ikna etmekle onları ikna etmiş olursunuz. Kötü bir şey yapmıyorsunuz. Onların hayalleri sizin yaşamak istediğiniz gerçekten farklı olabilir. Hayal kırıklığı yaşatıyorum diye korkmayın, kurdukları hayaller doğru bir noktaya dayanmıyorsa bu hayalleri kırmak en güzelidir. Kendiniz için yaşayın. Çünkü sonucunu kendiniz göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…