- 14 Aralık 2014
- 1.506
- 716
- 333
- 35
- Konu Sahibi Serpil8989
-
E heralde yaniPsikiyatriye ben geleyim anlatayım ilaç verin biz verelim dedim ama kabul etmiyorlar
Bu yazıyı okurken babam geldi aklıma . Allahım gani gani rahmet eylesin benim güzel babam. Parkinson hastasıydı ilacın etkilerinden biri de halisilasyon görmesiydi. Böyle bir durum yaşamıştık artık psikolojimiz bozulmuştu birbirlerine bişey yapacaklar diye . Rabbim babanıza sükünet ferahlık afiyet versin inşallahAma bu paranoya beni çok korkutuyor artık zarar verir diye anneme çok korkuyorum
Insan her yolu deniyorE heralde yani
Allah rahmet eylesin ben de çok korkuyorum kendine ya da anneme zarar verecek diye.Bana anlattı düşüncelerini hiç anlatmazdi.Goturun beni kurtulayım bu dusunceden die yalvardı resmen ama şimdi gitmiyor.Sallanarak konuştu anneme ofkeli cokBu yazıyı okurken babam geldi aklıma . Allahım gani gani rahmet eylesin benim güzel babam. Parkinson hastasıydı ilacın etkilerinden biri de halisilasyon görmesiydi. Böyle bir durum yaşamıştık artık psikolojimiz bozulmuştu birbirlerine bişey yapacaklar diye . Rabbim babanıza sükünet ferahlık afiyet versin inşallah
E öylede hiç duydunuz mu bir doktorun hastayı görmeden ilaç yazdığını? Hiç bir doktor girmez öyle bir riske.Insan her yolu deniyor
Gittiğim psikolog yapanlar var dedi böyle hastalara.O yüzden denedim şansımı ama onlar da haklı bilmeden nasıl versin niyetimi nerden bilsinE öylede hiç duydunuz mu bir doktorun hastayı görmeden ilaç yazdığını? Hiç bir doktor girmez öyle bir riske.
NeeGittiğim psikolog yapanlar var dedi böyle hastalara.O yüzden denedim şansımı ama onlar da haklı bilmeden nasıl versin niyetimi nerden bilsin
Evet çok ağır hastalara yapılıyormuş ama tabi önce görmeleri lazım Bi kere de olsa.Ya da psikiyatriyi eve çağırın demistiNee
Çok şaşkınım şu an
Bu yapılan şeyin yasal olduğundan emin olamadım
AnladımEvet çok ağır hastalara yapılıyormuş ama tabi önce görmeleri lazım Bi kere de olsa.Ya da psikiyatriyi eve çağırın demisti
Tabii vermezler ya haklı olarak bencedeAnladım
Yinede öyle görmeden kafalarına göre ilaç verme durumu yok yani
Olsaydı çok garip olurdu zaten
Devlet hastanesinde çalışan psikiyatristler gelmez belki ama özel muayenehanesi olan bir psikiyatrist gelebilir belki eve
Az önce mesajıma cevap verdi Diş taktıracak bayramdan sonra.Bayramdan ve disten sonra diye yazmisBabanızı bir şekilde doktora gitmeye ikna ettiniz diyelim ilaçlarını kullanacağından emin misiniz? Bir avukatla görüşün savcılık izniyle hastanede tedavi görüyor bu şekilde şikayeti olanlar. Yarın öbür gün geri dönülmez kayıplar vermemeniz adına harekete geçmeniz şart bir sorun olmaz diyip üstünü kapatmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?