babam yüzünden ilişkilerimde ikinci kadın olmayı istemem

Babam her gün farklı kadınlar ile görüşüyor dediniz sonra sadece bir kadından bahsettiniz. Maşallah kadını da baya iyi süzmüşsünüz kirpiklerine varana kadar
Hikaye de bir sürü tutarsuzlıklar olmasına rağmen eğer ki gerçekse lütfen gidip tedavi olun

Gercek değilsiniz ama yinede tedavi olun. Hadi inandım diyelim.......Babanizin metresine benzemek için metres olmak iyiymiş Böyle yaparak cezayı kendinize ve masum annenize kesmişsiniz.Zavalli kadın ne eşten gülmüş,ne evlattan Güzelce okuyup kadına destek olmak beraber tertemiz bir hayat yaşamak bir başta çözüm yoluydu ama siz kolaya kaçmişsiniz.Fake olduğunuzu düşünüyorum.........Bu msj böyle ailede yaşayan kızlar için okuyun kendinizi, çevrenizi guzellestirin başkası için değil kendinizi için yaşayın.

Böyle hoşumuza giden kötü şeyler yapar zaman geçince de herhalde şu travmamdan oldu diye sorumluluğu da ona atıveririz. Bir sürü ihtimal vardı ve seçtiğin bu, hayatının sorumluluğunu al. Önüne bak. Baban böyle biriyse en fazla kızım kötü yoka düşmüş der sana zehir eder dünyayı, bundan kutsal bir ışık görüp kendine falan da gelmez.

Bu konu bana geçmedi sallıyo gibisin. Eğer sallamıyorsan Seninle Başlamadı kitabını oku ailenle problemlerini çöz tedavi alamıyorsan sana iyi gelir. Ama tekrar söylüyorum sallıyo gibisin

Çok afedersiniz de böyle biri olmanız sizin seçiminiz baba sorunlarının üzerine atıp kurtuluyorsunuz . Sizin gibi yüzlerce kadın var babasız büyümüş veya babası annesini aldatmış dövmüş. Kimse sizin girdiğiniz yollara girmemiş. Çok güzel sığınmışsınız bunun arkasına tv dizilerinin içsel etkileri kötü baba= metres olan kız.

Yaniii oturup anneni o kadına benzetseydin de babanın dikkatini çekmek için bari niye kendini benzettin bacım.evet insanlar sevgi eksikliğinde hatalar yapar ve sen hata yaptiginin farkındasin ama hala buna devam ediyosun demekki hoşuna gidiyo boyle olmak.bu arada babanin sana yaptığını sende annene yapiyosun galiba o kadar yazıda annenin yanında durduğundan sevgiden hiç bahsetmemissin annenle ol.

20 yaş genç bir yaş psikyatri destekli psikolog öneriyorum. Bu senaryoyo yazan da olsan yaşayan da olsan kafa iyi bir kafa değil. Biz burada çözemeyiz.

her annesi aldatılan gidip metres olsun gibi bişey. ya Allah aşkına çocukluk travmalarınız var diye her yaptığınızı haklı çıkartmayın. kırmızı odayı izleyen herkes yaptığı pisliklere bir kulp bulup kendini haklı çıkartma çabasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…