- 1 Nisan 2020
- 131
- 245
- 40
Allah rahmet eylesin. Bugün benim babamı kaybetmemim 4. Yılı doldu. Acısı tarifsiz... Rabbim evlatlariniza size hayırlı uzun ömürler versin. Mekanı cennet olsun babaciginizin. Sabırlar diliyorum.Çok acı çektim. Babam bir çekti ben on çektim. Şimdi o kurtuldu gitti yavrusuna kavuştu huzura erdi. Ben daha çok acı çekiyorum. Sizlerden ricam Mehmet Baysal yada ezanlı adı Aydın Baysal ruhuna bir fatiha okur musunuz.
Seni coook iyi anliyorumNerden başlasam bilmiyorum ama bodozlama giricem.
3 çocuklu bir ailenin en küçüğüyüm. Abim17 yaşında kazada vefat etti ben 5 yaşındayken. Annem babam acısına hastalandılar. Senelerce bu acıyla çok çektik birbirimize sımsıkı sarıldık. 5 yaşından beri anne babasının nefesini uyurlarken kontrol eden biri oldum hep. Evlendim bir kızım oldu. 6 yaşında. Şuanda da 23 haftalık hamileyim. Babam bu seneler süren süreçte çokça yoğun bakıma girdi çıktı şeker hastası. Şuan 72 yaşında. En son 1 ay önce idrarda kan sebebiyle acile kaldırdık ve yoğun bakıma aldılar. 1 hafta önce servise çıkmıştı kustu kustuğu ciğerlerine kaçınca müdahale edip yoğun bakıma geri aldılar. Bugün ben girdim yanına ağzı açık ağzının içi kurumuş kan yara, gözler tavanda. Bilinci açık ama ne bana baktı ne konuştu. En son sürem bitti baba çıkmak zorundayım dedim yarım yamalak beni bırakma dedi. O andan beri kendimde değilim. 1 aydır güçlü durmaya çalışıyodum anneme ablama kızıma güç olabilmek için karnımdaki yavrum için ama bugün kendime gelemiyorum. Ne ağlamamı durdurabiliyorum ne kendime gelebiliyorum. Karnında evladın var yapma üzülme sakin ol diyo herkes ama daha çok ainirleniyorum çünkü elimde değil elimde olsa bende bu halde olmam.
Babamı öyle görmek, bana beni bırakma demesi, bittim resmen nefes alamıyorum. Babam kalbim canım ciğerim ama karnımdakide evladım canım ciğerim biliyorum dikkat etmem gerek ama bu acıyla başedemiyorum. Çok korkuyorum bu acımın üstüne evladımın acısıda eklenir diye. Tavsiyelerinize, allah yavrunu korur korkma demenize, tecrübelerinize çok ihtiyacım var. İçimi dökmek istedim sadece. Çünkü çok acı çekiyorum.
Babacığınıza da allah rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olsun. Çok zor.. Rabbim kalanlara sabır ve sağlık nasip etsinAllah rahmet eylesin. Bugün benim babamı kaybetmemim 4. Yılı doldu. Acısı tarifsiz... Rabbim evlatlariniza size hayırlı uzun ömürler versin. Mekanı cennet olsun babaciginizin. Sabırlar diliyorum.
Çok acı çektim. Babam bir çekti ben on çektim. Şimdi o kurtuldu gitti yavrusuna kavuştu huzura erdi. Ben daha çok acı çekiyorum. Sizlerden ricam Mehmet Baysal yada ezanlı adı Aydın Baysal ruhuna bir fatiha okur musunuz.
Son mesajinizi yeni goruyorumSeni coook iyi anliyorum
Ayni surecleri yasadim bende
Hamileligimin son haftasinda doguma 8 gun kala annemin kanser haberini tak diye telefonda doktor ilk bana haber etti.
O an dunya basima yikildi. O son gunleri hic unutmuyorum suan tam 1 yil oldu bu olaylari yasayali. Ki ben asiri annesine duskun bi evladim. Dusunun bide hamilelik hormonlari. Dogumum mecburiyetten sezeryan olmustu yani 10 kadindan 9u normal sezeryan sureci yasamisken ben inanilmaz zor iyilestim. Dogumumun uzerine 5.gun dayim vefat etti. Allahim biturlu toparlanamadim.
1 yil gecti psikolojik olarak yardimda aldim ama devam etmedim cok yoruyo beni tekrar dile getirmek hatirlamak
Dogumumu yapan doktor bebek o şokla olebilirdi dedi Allahim esirgesin suan yanimda yatiyo 1 yasinda. Cok zor bi durum ama olan oluyo herkes devam ediyo sen yasadiklarinla kaliyosun.
Annem suan tedavi goruyo ama cok zor surecten gectik o yogun bakim onunde komadayken bebek emzirmeyi hastanede bebekle git gel yapmayi birebir yasadim.
Halada anneme bise olsa ilk sahip cikan ben oluyorum (3 kardesiz hepimiz evliyiz hepimizinde maddi durumu iyi). Ama ben cok yipariniyorum bunu farkettim
Allah ona can verdiyse banada verdi. Suan grip oldum yatiyorum cocuklarim per perisan oluyo. Bunu onlara yasatmaya hakkim yok. Allah elden ayaktan dusurmesin saglik versin. Uzucu seyler yazip caninizi skmak istemiyorum ama hersey olacagina varir.
Rabbim sizi bebeginize bagislasin saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin insallah
Birebir siz nasılsanız bende öyleyim. Babam erkek kızım diye severdi beni. Herşeylerineben koşardım. Hamile halimle bezini değiştirdim kuyruk sokumu yatmaktan yara olmuştu acıyo diyodu pansuman yapmıştım tshirtünü değiştirmiştim. Şimdide iyiki yapmışım diyorum. Rabbim son kez gözünü kapatmayıda bana nasip etti. Her zaman yanındaydım bu son süreçtede gasilhane cami morg herşeyde ben yanında oldum. 2 ay yoğun bakımda yattı riskli gebelik geçiriyorum doktor yatıcaksın dedi her gün hasta eye babama koştum. Rabbim anneciğinize uzun ömür ve sağlık nasip etsin. Geri kalan herşey boş.Seni coook iyi anliyorum
Ayni surecleri yasadim bende
Hamileligimin son haftasinda doguma 8 gun kala annemin kanser haberini tak diye telefonda doktor ilk bana haber etti.
O an dunya basima yikildi. O son gunleri hic unutmuyorum suan tam 1 yil oldu bu olaylari yasayali. Ki ben asiri annesine duskun bi evladim. Dusunun bide hamilelik hormonlari. Dogumum mecburiyetten sezeryan olmustu yani 10 kadindan 9u normal sezeryan sureci yasamisken ben inanilmaz zor iyilestim. Dogumumun uzerine 5.gun dayim vefat etti. Allahim biturlu toparlanamadim.
1 yil gecti psikolojik olarak yardimda aldim ama devam etmedim cok yoruyo beni tekrar dile getirmek hatirlamak
Dogumumu yapan doktor bebek o şokla olebilirdi dedi Allahim esirgesin suan yanimda yatiyo 1 yasinda. Cok zor bi durum ama olan oluyo herkes devam ediyo sen yasadiklarinla kaliyosun.
Annem suan tedavi goruyo ama cok zor surecten gectik o yogun bakim onunde komadayken bebek emzirmeyi hastanede bebekle git gel yapmayi birebir yasadim.
Halada anneme bise olsa ilk sahip cikan ben oluyorum (3 kardesiz hepimiz evliyiz hepimizinde maddi durumu iyi). Ama ben cok yipariniyorum bunu farkettim
Allah ona can verdiyse banada verdi. Suan grip oldum yatiyorum cocuklarim per perisan oluyo. Bunu onlara yasatmaya hakkim yok. Allah elden ayaktan dusurmesin saglik versin. Uzucu seyler yazip caninizi skmak istemiyorum ama hersey olacagina varir.
Rabbim sizi bebeginize bagislasin saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin insallah
Allah razı olsun düşünmeniz yeter.. Bir fatiha babacığım adına benim için dünyalara bedel.. Rabbim herkesin sevdiklerine uzun ömür sağlık nasip etsin inşallahSon mesajinizi yeni goruyorum
Yorum yaptikdan sonra gordum
Rabbim cennetine alsin
Cok zor biliyorum, anliyorum hele hele hamilelik hormonlariyla bu aciyi yasamak cok zor
Ama babaniz daha cok aci cekseydi daha zor olurdu inanin. Rabbim kalanlara saglik versin
Eger konusmak isterseniz ozelden bana yazabilirsiniz
Yardim almanizi tavsiye ederim kesinlikle
Canim benim sen herseyin fazlasini yapmisin vicdanin rahat olsunBirebir siz nasılsanız bende öyleyim. Babam erkek kızım diye severdi beni. Herşeylerineben koşardım. Hamile halimle bezini değiştirdim kuyruk sokumu yatmaktan yara olmuştu acıyo diyodu pansuman yapmıştım tshirtünü değiştirmiştim. Şimdide iyiki yapmışım diyorum. Rabbim son kez gözünü kapatmayıda bana nasip etti. Her zaman yanındaydım bu son süreçtede gasilhane cami morg herşeyde ben yanında oldum. 2 ay yoğun bakımda yattı riskli gebelik geçiriyorum doktor yatıcaksın dedi her gün hasta eye babama koştum. Rabbim anneciğinize uzun ömür ve sağlık nasip etsin. Geri kalan herşey boş.
Allah razı olsunCanim benim sen herseyin fazlasini yapmisin vicdanin rahat olsun
Yasını elbette tutacaksin ama lutfen bak cani gonulden yalvarircasina yaziyorum nolur derin bir nefes al bu durumu kabullen ve bebegine odaklan
Biliyorum cok zor, boyle soyleyince
Ama bebeginin sana ihtiyaci var
Allah korusun sana bise olsa ona kim bakacak. Onu dusun annesi
Tanıyorum galibaÇok acı çektim. Babam bir çekti ben on çektim. Şimdi o kurtuldu gitti yavrusuna kavuştu huzura erdi. Ben daha çok acı çekiyorum. Sizlerden ricam Mehmet Baysal yada ezanlı adı Aydın Baysal ruhuna bir fatiha okur musunuz.
Nereden acaba siz babamı tanıyorsanız bende sizi tanıyorumdur..Tanıyorum galiba
Başınız sagolsun
Mekanı cennet olsun insallahÇok acı çektim. Babam bir çekti ben on çektim. Şimdi o kurtuldu gitti yavrusuna kavuştu huzura erdi. Ben daha çok acı çekiyorum. Sizlerden ricam Mehmet Baysal yada ezanlı adı Aydın Baysal ruhuna bir fatiha okur musunuz.
Babanızın son dırumu nasıl acaba bende hamileyim ve babam aynı sekilde cok aglıyorunSeni o kadar iyi anlıyorum ki ben de hamile olduğumu öğrendim 11 haftalıkken bebeğim ense kalınlığı v.s down sendromlu olabilir dediler ben o dertle boğuşurken babacığım rahatsızlandı ve son evre akciğer kanseri dendi bütün vücuda neredeyse metastaz yapmış hem hamilelik hem bebeğim bir de babamın haberi babam şuan beynine ışın ciğerine kemoterapi görüyor evleri yüksek olduğu için kendi evimi anneme ve ona bıraktım baba evimde kalıyorum aylardır babamı öyle görmek üstüne bebeğimin durumu evimden uzak sürekli ağlıyorum dediğin gibi herkes bebeğini düşün diyor ama elimde değil yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz acaba babam bebeğimi görecek mi diye düşünmeden edemiyorum seni en iyi ben anlarım Rabbim babanıza da bebeğinize de sağlık sıhhat versin senin de yüreğine ferahlık versin.
Allah razı olsun sizinde babacığınıza Rabbim rahmet eylesinAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babacığınızın
çok ufak yaşta kaybettim babamı çok gençti trafik kazasından
şu yaşıma geldim halen biri yanımda baba dese içim sızlar
çok zor...
Okudum. Allah rahmet eylesin, başınız saolsun.Çok acı çektim. Babam bir çekti ben on çektim. Şimdi o kurtuldu gitti yavrusuna kavuştu huzura erdi. Ben daha çok acı çekiyorum. Sizlerden ricam Mehmet Baysal yada ezanlı adı Aydın Baysal ruhuna bir fatiha okur musunuz.
Allah razı olsunOkudum. Allah rahmet eylesin, başınız saolsun.
Başiniz sagolsun.bende 2aylik riskli gebelik geçirirken annemde kalp krizi geçirip yoğun bakıma alındı ki ambulansta kalbi durmuştu falan zor dödürmuslerdi.annemin yanında oldum.gozumden yaş hiç dinmedi.abimle babam var ama kendi havasindalar hiç destek olmadılar.1bucuk ay sonrası da kayinpederim Corona oldu ve yoğun bakıma alındı çok zorlu bir 20 gün geçirdik şu son dönemlerde adı geçen hastane yüzünden.20 sonrası vefat etti.birde onun üzüntüsu herşey üst üste geldi.doguma kadar hiç yüzüm gülmedi anlayacağınız.ama kızım çok sağlıklı doğdu hiç birşey olmadı çok şükür.simdi öyle bir seviyorum ki onu en zor zamanlarimda hep yanındaydım kızım diyorum.Nerden başlasam bilmiyorum ama bodozlama giricem.
3 çocuklu bir ailenin en küçüğüyüm. Abim17 yaşında kazada vefat etti ben 5 yaşındayken. Annem babam acısına hastalandılar. Senelerce bu acıyla çok çektik birbirimize sımsıkı sarıldık. 5 yaşından beri anne babasının nefesini uyurlarken kontrol eden biri oldum hep. Evlendim bir kızım oldu. 6 yaşında. Şuanda da 23 haftalık hamileyim. Babam bu seneler süren süreçte çokça yoğun bakıma girdi çıktı şeker hastası. Şuan 72 yaşında. En son 1 ay önce idrarda kan sebebiyle acile kaldırdık ve yoğun bakıma aldılar. 1 hafta önce servise çıkmıştı kustu kustuğu ciğerlerine kaçınca müdahale edip yoğun bakıma geri aldılar. Bugün ben girdim yanına ağzı açık ağzının içi kurumuş kan yara, gözler tavanda. Bilinci açık ama ne bana baktı ne konuştu. En son sürem bitti baba çıkmak zorundayım dedim yarım yamalak beni bırakma dedi. O andan beri kendimde değilim. 1 aydır güçlü durmaya çalışıyodum anneme ablama kızıma güç olabilmek için karnımdaki yavrum için ama bugün kendime gelemiyorum. Ne ağlamamı durdurabiliyorum ne kendime gelebiliyorum. Karnında evladın var yapma üzülme sakin ol diyo herkes ama daha çok ainirleniyorum çünkü elimde değil elimde olsa bende bu halde olmam.
Babamı öyle görmek, bana beni bırakma demesi, bittim resmen nefes alamıyorum. Babam kalbim canım ciğerim ama karnımdakide evladım canım ciğerim biliyorum dikkat etmem gerek ama bu acıyla başedemiyorum. Çok korkuyorum bu acımın üstüne evladımın acısıda eklenir diye. Tavsiyelerinize, allah yavrunu korur korkma demenize, tecrübelerinize çok ihtiyacım var. İçimi dökmek istedim sadece. Çünkü çok acı çekiyorum.
Tedavi görüyor hala dün pet-ct çekildi yine benim de doğumuma az kaldı çok şükür bu günümüze çocuk gibi bakıyoruz evde ilk zamanlardan daha iyi Rabbim sizin babanıza da ve bütün hastalara şifa versin inşallah hamileyiz bol bol dua edelim birbirimize çok geçmiş olsunBabanızın son dırumu nasıl acaba bende hamileyim ve babam aynı sekilde cok aglıyorun