- 27 Nisan 2012
- 15.015
- 17.541
Allah ım rahmet eylesin mekanı cennet olsun babacığınızınBirebir siz nasılsanız bende öyleyim. Babam erkek kızım diye severdi beni. Herşeylerineben koşardım. Hamile halimle bezini değiştirdim kuyruk sokumu yatmaktan yara olmuştu acıyo diyodu pansuman yapmıştım tshirtünü değiştirmiştim. Şimdide iyiki yapmışım diyorum. Rabbim son kez gözünü kapatmayıda bana nasip etti. Her zaman yanındaydım bu son süreçtede gasilhane cami morg herşeyde ben yanında oldum. 2 ay yoğun bakımda yattı riskli gebelik geçiriyorum doktor yatıcaksın dedi her gün hasta eye babama koştum. Rabbim anneciğinize uzun ömür ve sağlık nasip etsin. Geri kalan herşey boş.
Amin allah razı olsunAllah ım rahmet eylesin mekanı cennet olsun babacığınızın
Allah razı olsun kalben yanımda oluşunuzu hissettim eksik olmayınKeşke kelimelerin sihirli güçleri olsa ve şifasını dilediğimiz anda mevlam şifasını verse..
Ne yazacağımı bilemedim, içinizdeki acının bir parçasını hissettim.
Sizlere ancak dua edebilirim ve bende onu yapacağım.
Rabbim babanıza acil şifalar versin, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bu zor günleriniz çabucak ve kolaylıkla geçsin güzel günler görün inşaALLAH.
Yüreğinize, yüreklerinize inşirah ferahlığı diliyorum rabbimden, yar ve yardımcınız olsun.
Kemoterapimi alıyor babanız kaç kür aldı insalllah dahada iyiyie gider bizimki karaciger-kemik metastazlı akciger caTedavi görüyor hala dün pet-ct çekildi yine benim de doğumuma az kaldı çok şükür bu günümüze çocuk gibi bakıyoruz evde ilk zamanlardan daha iyi Rabbim sizin babanıza da ve bütün hastalara şifa versin inşallah hamileyiz bol bol dua edelim birbirimize çok geçmiş olsun
Birde babamın fiziki olarak hiçbir seyi yok sapasaglam acaba tedaviler sonrası cokmu düşüyor hastalarTedavi görüyor hala dün pet-ct çekildi yine benim de doğumuma az kaldı çok şükür bu günümüze çocuk gibi bakıyoruz evde ilk zamanlardan daha iyi Rabbim sizin babanıza da ve bütün hastalara şifa versin inşallah hamileyiz bol bol dua edelim birbirimize çok geçmiş olsun
6 kür aldı babam onun da beyine atmıştı metastaz beyine de 8 kür Işın tedavisi verildi benim babamın da şekeri tansiyonu başka bir hastalığı yok çok şükür kilosu da yok bunların hepsi tedavi için artı dedi doktor ilaçlardan dolayı çok sinirli oluyor sadece ama sonuçlarımız temiz geliyor çok şükür gerileme var diyor doktorlar ki biz çok ümitsizdik Rabbim o kadar büyük ki size bize ve bizim gibi olan herkese şifa versin inşallahBirde babamın fiziki olarak hiçbir seyi yok sapasaglam acaba tedaviler sonrası cokmu düşüyor hastalar
Aminn bizde aynı sekilde cok ümitsiziz hemde cok6 kür aldı babam onun da beyine atmıştı metastaz beyine de 8 kür Işın tedavisi verildi benim babamın da şekeri tansiyonu başka bir hastalığı yok çok şükür kilosu da yok bunların hepsi tedavi için artı dedi doktor ilaçlardan dolayı çok sinirli oluyor sadece ama sonuçlarımız temiz geliyor çok şükür gerileme var diyor doktorlar ki biz çok ümitsizdik Rabbim o kadar büyük ki size bize ve bizim gibi olan herkese şifa versin inşallah
Çok sordum özür dilerim ama babamızın sacı vs dökülme oldumu ve özel bu hastalıga iyi gelen besin varmı bildiğiniz6 kür aldı babam onun da beyine atmıştı metastaz beyine de 8 kür Işın tedavisi verildi benim babamın da şekeri tansiyonu başka bir hastalığı yok çok şükür kilosu da yok bunların hepsi tedavi için artı dedi doktor ilaçlardan dolayı çok sinirli oluyor sadece ama sonuçlarımız temiz geliyor çok şükür gerileme var diyor doktorlar ki biz çok ümitsizdik Rabbim o kadar büyük ki size bize ve bizim gibi olan herkese şifa versin inşallah
Rabbim babanıza cennetinde merhameti ile muamele etsin, sizlere de inşirah ferahlığı versin inşALLAHÇok acı çektim. Babam bir çekti ben on çektim. Şimdi o kurtuldu gitti yavrusuna kavuştu huzura erdi. Ben daha çok acı çekiyorum. Sizlerden ricam Mehmet Baysal yada ezanlı adı Aydın Baysal ruhuna bir fatiha okur musunuz.
Allah razı olsun çok teşekkür ederimRabbim babanıza cennetinde merhameti ile muamele etsin, sizlere de inşirah ferahlığı versin inşALLAH
Fatihamı okuyorum, ALLAH kabul etsin.
Evet maalesef savları bıyıkları hepsi döküldü işk defa babamı bıyıksız ve saçsız olarak görüyoruz ona da bize de çok zor geliyor genelde sürekli canının çektiği şeyleri yapmaya çalışıyoruz et ve balık en çok tükettiği besinlerÇok sordum özür dilerim ama babamızın sacı vs dökülme oldumu ve özel bu hastalıga iyi gelen besin varmı bildiğiniz