- 18 Haziran 2020
- 1.171
- 1.579
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yas sebebiyle saygı duyulmasını hiç anlayamamışımdır.Kızlar hala çok kötüyüm . Antalya da yaşıyorum ben.bilen bilir kapalı yol saat kulesini Antalya'nın merkezi her neyse 5 yaşındaki kızıma ayakkabı paten almak için çarşıya çıktık.kızım acıktım dedi simitle meyve suyu yedirmek için banka oturduk.zaten heryer dolu çok fazla kalabalık.yan tarafta babam yaşında adam 60 filan göz kırpıyor önce çocuğa dedim seviyordur filan sonra elinde sigara gezip duruyor göz kırpıyor naber der gibi el yüz. İfadesi çok berbat oldum baktım 4 5 kere yapıyor ilk başta noldunu anlamadım konduramamak gibi. Sonra bağırdım kaç yasinda adamsın ne kas göz işareti yapıyorsun diye oradakilerde çocuğu seviyordur filan dedi iyice sinir oldum yolda yürürken kapalı yolda sürekli arkama baktım durdum hala etkisindeyim. Adam ben bayana yanlış hareket yaptım demedi bile herkes o pisliği savundu yaşından dolayı
Al işte yine bi kadını hiçe sayma daha.. Kocaman kadın o yaşta adama neden bağırsın?? Yok efendim çocuğa yapmıştır yanlış anladın ne demek yaaa.. O adamdan önce o adamı savunanları Allah bildiği gibi yapsın..Kızlar hala çok kötüyüm . Antalya da yaşıyorum ben.bilen bilir kapalı yol saat kulesini Antalya'nın merkezi her neyse 5 yaşındaki kızıma ayakkabı paten almak için çarşıya çıktık.kızım acıktım dedi simitle meyve suyu yedirmek için banka oturduk.zaten heryer dolu çok fazla kalabalık.yan tarafta babam yaşında adam 60 filan göz kırpıyor önce çocuğa dedim seviyordur filan sonra elinde sigara gezip duruyor göz kırpıyor naber der gibi el yüz. İfadesi çok berbat oldum baktım 4 5 kere yapıyor ilk başta noldunu anlamadım konduramamak gibi. Sonra bağırdım kaç yasinda adamsın ne kas göz işareti yapıyorsun diye oradakilerde çocuğu seviyordur filan dedi iyice sinir oldum yolda yürürken kapalı yolda sürekli arkama baktım durdum hala etkisindeyim. Adam ben bayana yanlış hareket yaptım demedi bile herkes o pisliği savundu yaşından dolayı
Çok geçmiş olsunKızlar hala çok kötüyüm . Antalya da yaşıyorum ben.bilen bilir kapalı yol saat kulesini Antalya'nın merkezi her neyse 5 yaşındaki kızıma ayakkabı paten almak için çarşıya çıktık.kızım acıktım dedi simitle meyve suyu yedirmek için banka oturduk.zaten heryer dolu çok fazla kalabalık.yan tarafta babam yaşında adam 60 filan göz kırpıyor önce çocuğa dedim seviyordur filan sonra elinde sigara gezip duruyor göz kırpıyor naber der gibi el yüz. İfadesi çok berbat oldum baktım 4 5 kere yapıyor ilk başta noldunu anlamadım konduramamak gibi. Sonra bağırdım kaç yasinda adamsın ne kas göz işareti yapıyorsun diye oradakilerde çocuğu seviyordur filan dedi iyice sinir oldum yolda yürürken kapalı yolda sürekli arkama baktım durdum hala etkisindeyim. Adam ben bayana yanlış hareket yaptım demedi bile herkes o pisliği savundu yaşından dolayı
Bana dokunsa darp ederdim uğraş dur olurdumBastonlu bir dedenin elle tacizine ugramistim( bacagima dokunmustu) hastanede elbette kimseye soyleyememistim nasil anlatacagim kim bekler ?seninki de o hesap insan o bakisi anliyor pis pis bakiyorlar
Çok geçmiş olsunKızlar hala çok kötüyüm . Antalya da yaşıyorum ben.bilen bilir kapalı yol saat kulesini Antalya'nın merkezi her neyse 5 yaşındaki kızıma ayakkabı paten almak için çarşıya çıktık.kızım acıktım dedi simitle meyve suyu yedirmek için banka oturduk.zaten heryer dolu çok fazla kalabalık.yan tarafta babam yaşında adam 60 filan göz kırpıyor önce çocuğa dedim seviyordur filan sonra elinde sigara gezip duruyor göz kırpıyor naber der gibi el yüz. İfadesi çok berbat oldum baktım 4 5 kere yapıyor ilk başta noldunu anlamadım konduramamak gibi. Sonra bağırdım kaç yasinda adamsın ne kas göz işareti yapıyorsun diye oradakilerde çocuğu seviyordur filan dedi iyice sinir oldum yolda yürürken kapalı yolda sürekli arkama baktım durdum hala etkisindeyim. Adam ben bayana yanlış hareket yaptım demedi bile herkes o pisliği savundu yaşından dolayı
Kızlar hala çok kötüyüm . Antalya da yaşıyorum ben.bilen bilir kapalı yol saat kulesini Antalya'nın merkezi her neyse 5 yaşındaki kızıma ayakkabı paten almak için çarşıya çıktık.kızım acıktım dedi simitle meyve suyu yedirmek için banka oturduk.zaten heryer dolu çok fazla kalabalık.yan tarafta babam yaşında adam 60 filan göz kırpıyor önce çocuğa dedim seviyordur filan sonra elinde sigara gezip duruyor göz kırpıyor naber der gibi el yüz. İfadesi çok berbat oldum baktım 4 5 kere yapıyor ilk başta noldunu anlamadım konduramamak gibi. Sonra bağırdım kaç yasinda adamsın ne kas göz işareti yapıyorsun diye oradakilerde çocuğu seviyordur filan dedi iyice sinir oldum yolda yürürken kapalı yolda sürekli arkama baktım durdum hala etkisindeyim. Adam ben bayana yanlış hareket yaptım demedi bile herkes o pisliği savundu yaşından dolayı
Beni de baya yaşlı bir adam tramvayda taciz etmişti. Tutunduğu yerden dirseğini kalçama değdiriyordu sürekli. Ben de aynı direğe tutunarak, kendisini de dövecekmiş gibi bakarak, dirseğimle kolunu itmiştim. Şaşırarak bakıyordu bir de, uzunca bir süre aklımdan çıkmadı bu olayBastonlu bir dedenin elle tacizine ugramistim( bacagima dokunmustu) hastanede elbette kimseye soyleyememistim nasil anlatacagim kim bekler ?seninki de o hesap insan o bakisi anliyor pis pis bakiyorlar
Ne lanet pis yerler oralar ya. Şehrin göbeği, turistlerin bikinilerle falan bile gezdiği bir yer oysa yazları. Gözleri doymuştur artık bu sapıkların diye düşünüyordum ben hep. Mimari açıdan güzel yerler, gezmesi oturması bir şeyler yiyip içmesi, ama insanı yüzünden oradan geçesim bile gelmiyor.Kızlar hala çok kötüyüm . Antalya da yaşıyorum ben.bilen bilir kapalı yol saat kulesini Antalya'nın merkezi her neyse 5 yaşındaki kızıma ayakkabı paten almak için çarşıya çıktık.kızım acıktım dedi simitle meyve suyu yedirmek için banka oturduk.zaten heryer dolu çok fazla kalabalık.yan tarafta babam yaşında adam 60 filan göz kırpıyor önce çocuğa dedim seviyordur filan sonra elinde sigara gezip duruyor göz kırpıyor naber der gibi el yüz. İfadesi çok berbat oldum baktım 4 5 kere yapıyor ilk başta noldunu anlamadım konduramamak gibi. Sonra bağırdım kaç yasinda adamsın ne kas göz işareti yapıyorsun diye oradakilerde çocuğu seviyordur filan dedi iyice sinir oldum yolda yürürken kapalı yolda sürekli arkama baktım durdum hala etkisindeyim. Adam ben bayana yanlış hareket yaptım demedi bile herkes o pisliği savundu yaşından dolayı
Çok benzerini yaşadım ben de. Birkaç yorum yukarıda yazmıştım tekrar etmeyeyim.Benim otobüste yanına oturduğum 70 yaşlarında bir pörsük göğsüme koluya dokunmaya çalışmıştı. Sürekli kolunu bana doğru hareket ettiriyor başta emin olamadım da bembeyaz saçı sakalı ben de kolumla her teşebbüsünde engel oluyorum falan en sonunda emin oldum bildiğin dokunmaya çalışıyor. Kalkarken var gücümle bir dirsek attım kıpkırmızı oldu bu ama sesini çıkarmadı sonra indim 3 gün kolum sızlamıştı ama. Velhasıl ben yaşlılardan daha çok korkarım çünkü onlar daha cesaretli nedense benim de genelde yaşlı tarafından tacizler geldi başıma
Yok kuzum ya, çevredekiler fark etse anlasa bile asla bir tepki vermiyor bu durumlarda. Bir manyağın teki şort giyiyorum diye beni aracıyla takip etmişti yanımda yavaşlayarak benim hızımda gitmişti. Ortalık da kalabalık ha, öyle tenha değil. Korkudan aracın sığamayacağını düşündüğüm parkın içinden geçen patikaya girmiştim, şerefsiz aracıyla oraya da girmişti. Büyük de bi araçtı. Oradan gitmesi anormal. En az 10 erkekle göz göze geldim. Gözlerimle “lütfen yardım edin, bir şey yapın şuna” bakışları attım, kalabalık gruplar da dahil hiç kimse oralı olmadı. Bön bön baktılar. Arkadaşımın evine girmiştim de öyle kurtulmuştum.Evet sapıkta olabilir ama hastada olabilir. Öyle bir şey olsa dışardaki adamlar direk linç ederdi. Belki sizin anlamadığınız ama çevrenin belki farkettiği bir şeylerde olabilir yani yoksa biri çıkıp direk bir şey yapardı. Ama doğruda olabilir. İnsanlar artık belli şeylerde çekiniyor ve buna hak veriyorum. Haberlerde kadınlar bile kadınlığını kullanıp tanımadığı adamları tecavüz etti taciz etti diye linç ettiriyor. İnsanlar artık acaba demeye başladı yanlış anlaşılma vs olabilir diye
Yapmayın lütfen gündüz vakti parka da mı çıkmayacaksınız adam baktı diye.Tamam insana kendini kötü hissettiriyor bu taciz olayları da.Biri baktı diye evemi kapanılır zaten vermişsiniz cevabınızı bir tacizcinin hayatınızı etkilemesine izin vermneyin.Ben daha esimsiz gideceğimi sanmiyorum canım bugün son oldu yani
Deneyin bir kez ,düşündüğünüz gibi olmadığını görürsünüz.Sene 2006 yaz tatili ailemin yanındayım gece geç bir saatte kız kardeşimle birlikte bir yerden geliyoruz arabadan indik duraktan eve yürüyoruz bir araç pesimize takıldı yurume hızında yanımızda gıdıyor camdan 40 lı yaslarda pis tipli herifler kafalarını cıkarmış laf atıyorlar korktuk eve kadar takip edildik plakayı aldım ama korkudan arayamadım dışarda, eve gelınce aradık anneme de soyledık evın etrafında turluyorlar babam bu konularda tahammülsüz bir adam Allahtan yatmış görse olay çıkar. Neyse plakayı verdık yakalanmıslar ekıp otosu bızı de evden aldı sıkayetcı mısınız dıye sordular sıkayetcı olduk ve dava acıldı.Zaten yasadıgım sehırden bıle degıllermıs mısafırlermıs ve evlı adamlarmıs bunlar ustelık alkollu. O zamanın parası 5 er bin tl para cezasına odemedıklerı takdırde hapis cezasına carptırıldılar.O gece elbetteki ifadeden sonra serbest bırakılmışlardır o kısmı bılmıyorum acıkcası ama pesıne dusersenız cezasız kalmıyor.Polis ne yapacak sanki adam adamı bıçaklayıp serbest bırakıyorlar