Pislik çocuğa değil bana yapıyorÇok geçmiş olsun. Ayrıca hep sinirlenirim buna, madem tanımadığı çocuğu seviyor hareketlerine dikkat etmek zorunda. Bazı insanlar hala saçma sapan hareketlere "seviyordur" diyebiliyor ya çok sinir bozucu. Umarım bir daha kimsenin başına gelmez.
Kusura bakmayın yanlış anlamışım ama bu da çok kötü. Çok çok geçmişler olsun.Pislik çocuğa değil bana yapıyor
Hastaysa tedavi olsun bunu bana yaşatmaya ne hakkı varHastadir diye dusundum ama
Elbette yok yani akil hastasidir demek istedim.normal mi durduk yerde kas goz yapmak.delidir yani diyorumHastaysa tedavi olsun bunu bana yaşatmaya ne hakkı var
Bilemiyorum hasta değilse Allah'ın da bulsunElbette yok yani akil hastasidir demek istedim.normal mi durduk yerde kas goz yapmak.delidir yani diyorum
Aklımdan geçti şerefsiz yapmadım diyecek hiçbir şey olmaz tecavüz uğrayıp rızası var denen ulkedeyizYaşlı insanlara karsi bizim milletin bi zaafi var herkes onlari melek saniyor ama gorunen oyle degil hem yaşlı hemde bu kadar cüretkar olacagini dusunmedilkleri icin tepki vermemis olabilirler Allah beterinden korusun keske polisi arayip şikayetçi olsaydiniz
aa niye herkes o kadar şaşırdı ya, böyle şeyler bir benim başıma mı geliyor, dışarıdan tipim saf gibi duruyor olabilir
Üniversite yılları, İETT deyim, yine bir dede yanımda, kızım ne okuyon.. bla bla mühendislik amca. Bak sen tesadüfe, kızım ben de lisede bunun öğretmeniydim, bana gel sohbet ederiz dedihe he olur amca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?