Babam yaşında adam 😟

Antlym

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2021
42
23
18
31
Kızlar hala çok kötüyüm . Antalya da yaşıyorum ben.bilen bilir kapalı yol saat kulesini Antalya'nın merkezi her neyse 5 yaşındaki kızıma ayakkabı paten almak için çarşıya çıktık.kızım acıktım dedi simitle meyve suyu yedirmek için banka oturduk.zaten heryer dolu çok fazla kalabalık.yan tarafta babam yaşında adam 60 filan göz kırpıyor önce çocuğa dedim seviyordur filan sonra elinde sigara gezip duruyor göz kırpıyor naber der gibi el yüz. İfadesi çok berbat oldum baktım 4 5 kere yapıyor ilk başta noldunu anlamadım konduramamak gibi. Sonra bağırdım kaç yasinda adamsın ne kas göz işareti yapıyorsun diye oradakilerde çocuğu seviyordur filan dedi iyice sinir oldum yolda yürürken kapalı yolda sürekli arkama baktım durdum hala etkisindeyim. Adam ben bayana yanlış hareket yaptım demedi bile herkes o pisliği savundu yaşından dolayı

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun. Ayrıca hep sinirlenirim buna, madem tanımadığı çocuğu seviyor hareketlerine dikkat etmek zorunda. Bazı insanlar hala saçma sapan hareketlere "seviyordur" diyebiliyor ya çok sinir bozucu. Umarım bir daha kimsenin başına gelmez.
Pislik çocuğa değil bana yapıyor

Yaşlı insanlara karsi bizim milletin bi zaafi var herkes onlari melek saniyor ama gorunen oyle degil hem yaşlı hemde bu kadar cüretkar olacagini dusunmedilkleri icin tepki vermemis olabilirler Allah beterinden korusun keske polisi arayip şikayetçi olsaydiniz

Yaşlı insanlara karsi bizim milletin bi zaafi var herkes onlari melek saniyor ama gorunen oyle degil hem yaşlı hemde bu kadar cüretkar olacagini dusunmedilkleri icin tepki vermemis olabilirler Allah beterinden korusun keske polisi arayip şikayetçi olsaydiniz
Aklımdan geçti şerefsiz yapmadım diyecek hiçbir şey olmaz tecavüz uğrayıp rızası var denen ulkedeyiz

Ya delimi yok memlekette. Siz bir annesiniz daha sağlam durun, haddini verin ama bu kadar etki altında kalmayın, korkmayın.

Ben de Kadiköyde bankta oturuyordum, yaşlı bir adam, en az 65-70 oturabilir miyim dedi...memlekette kimseye medeni olmaya gelmiyor. Kızım napıyon, çalışıyon mu senden, 5 saniye de olay bir çay içelim miye döndü...

Mal herif dedim geçtim :D

Yasliysa yasliligini bilsin artik devir kotu babam yasinda herifler okuz gibi bakip duruyo bu yasimizda bile kizmakla iyi yapmissiniz hadsiz ben dahi cocuklari oyle goz kasla sevmem kadin olsamda cunku kimse guvenmez elin insanina ne olursa olsun bi muhabbetim yoksa cocuk gorsen gulumser ne tatlisin sen masallah der gecerim ne oyle kas goz kirpmalar devamli ay ben sinir oldun 😬 bi ayagi cukurda uckur pesindeler haysiyetsizler

aa niye herkes o kadar şaşırdı ya, böyle şeyler bir benim başıma mı geliyor, dışarıdan tipim saf gibi duruyor olabilir :D

Üniversite yılları, İETT deyim, yine bir dede yanımda, kızım ne okuyon.. bla bla mühendislik amca. Bak sen tesadüfe, kızım ben de lisede bunun öğretmeniydim, bana gel sohbet ederiz dedi :D :D he he olur amca :D

aa niye herkes o kadar şaşırdı ya, böyle şeyler bir benim başıma mı geliyor, dışarıdan tipim saf gibi duruyor olabilir :D

Üniversite yılları, İETT deyim, yine bir dede yanımda, kızım ne okuyon.. bla bla mühendislik amca. Bak sen tesadüfe, kızım ben de lisede bunun öğretmeniydim, bana gel sohbet ederiz dedi :D :D he he olur amca :D

Bana hiç dedeler denk gelmedi. 😂😂
Ama bu dedelerdeki ozguven beni daha çok sasirtiyor.
😳😳😳😳

Back