• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam öldü...

Kuasar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
1.659
7.456
108
33
40 gün oldu babam vefat edeli iyi değilim...
Hayatımda ilk kez kendimi bu kadar çaresiz hissediyorum.
Benimle aynı acıyı yaşayan var mi ? Tabiki Rabbim hiç kimseye yasatmasin...
Ama ilk kez tattığım bu acıda öyle çaresiz öyle dermansizim ki sizlerle paylaşmak istedim.
Daralıyorum nefes alamıyorum sanki delireceğim. Nasıl geçecek bunlar herşey bomboş...

4 sene olacak bende annemi kaybettim ikisininde yeri çok farklı unutamazsın eksikligi ömür boyu içinde olacak. Zamanla geçer demicem geçmiyor annesizlik babasızlık geçebilecek bir durum degil çok zor yaşayanlar bilir anlar. Zamanla alışacaksınız başka çare yok :( Allah mekanlarını cennet etsin. Öbür dünyada kavuşmayı nasip etsin bizlere de :(

Başınız sağolsun. Acınız daha çok taze ama eğer baba kız ilişkiniz çok problemli değilse zamanla acınız soğur. Sanki çok çok geçmişte kalmış gibi gelir anılarınız.
Babam sağ çok şükür ancak babam kadar sevdiğim dayımı kaybettik 1.5sene önce. Günlerce hissizmişim gibi gezdim, tüm anılarımızı, bildiğim kadarıyla tüm hayatını düşündüm. Ölüm de hayatın bir parçası ve Allahtan gelen bir şey. Kontrolümüz dahilende olup da can sıkan olaylar çok daha acı veriyor. Allahtan gelen çekiliyor da kuldan gelen daha zor oluyor.
Hayat devam ediyor, geride bıraktığımızda iyi hatırlanmak dışında bir gerçek yok sanırım.

Sokaga çıktıgımda sabah uyandıgımda yemek yerken gülerken aglarken hayatım bomboş derdim bomboş kalıyosun :(

4 sene olacak bende annemi kaybettim ikisininde yeri çok farklı unutamazsın eksikligi ömür boyu içinde olacak. Zamanla geçer demicem geçmiyor annesizlik babasızlık geçebilecek bir durum degil çok zor yaşayanlar bilir anlar. Zamanla alışacaksınız başka çare yok :KK43: Allah mekanlarını cennet etsin. Öbür dünyada kavuşmayı nasip etsin bizlere de :KK43:
Amin amin sagolasin.
Peki sende benim gibi oldun mu bu daralmalar nefes alamamalar ve bazen delirecek gibi olman.. bunları yaşadın mı?

Başınız sağolsun. Acınız daha çok taze ama eğer baba kız ilişkiniz çok problemli değilse zamanla acınız soğur. Sanki çok çok geçmişte kalmış gibi gelir anılarınız.
Babam sağ çok şükür ancak babam kadar sevdiğim dayımı kaybettik 1.5sene önce. Günlerce hissizmişim gibi gezdim, tüm anılarımızı, bildiğim kadarıyla tüm hayatını düşündüm. Ölüm de hayatın bir parçası ve Allahtan gelen bir şey. Kontrolümüz dahilende olup da can sıkan olaylar çok daha acı veriyor. Allahtan gelen çekiliyor da kuldan gelen daha zor oluyor.
Hayat devam ediyor, geride bıraktığımızda iyi hatırlanmak dışında bir gerçek yok sanırım.
Baba kız ilişkimiz çok şükür mükemmeldi. Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim

Amin amin sagolasin.
Peki sende benim gibi oldun mu bu daralmalar nefes alamamalar ve bazen delirecek gibi olman.. bunları yaşadın mı?

Çoook yaşadım 40 gün agzıma lokma ekmek koymadım 10 kilo verdim yaşamak istemedim uyku uyuyamadım düzdnimiz bozıldu iki ablam var ikisi evliydi ben babamla yanlız kalmıştım bi anda evin kadını oldum sprumluklarım artmıştı babam vardı çünkü herkesin yaptıgı yaşadıklarım anlamsız geliyordur hala da öyle anlamsız ama alıştım sadece

Başınız sağolsun, ben de yaşadım zor çok zor, alışamıyorsunuz sadece zaman acıları dindiriyor. Allah mekanlarını cennet etsin.

Mart ayında annemi kaybettim.
Acısı geçmiyor sadece alışıyorsun.Acınız çok taze bunlarını hissetmeniz normal.
Ben hala ağlıyorum.Bazen özlemekten delirecek gibi oluyorum.

Çoook yaşadım 40 gün agzıma lokma ekmek koymadım 10 kilo verdim yaşamak istemedim uyku uyuyamadım düzdnimiz bozıldu iki ablam var ikisi evliydi ben babamla yanlız kalmıştım bi anda evin kadını oldum sprumluklarım artmıştı babam vardı çünkü herkesin yaptıgı yaşadıklarım anlamsız geliyordur hala da öyle anlamsız ama alıştım sadece
Offf o zaman normalim. Allah hepimize sabır versin

Back