Onkoloji - Kanser ve Türevleri Babam kanser ve ben ne yapacağımı bilemiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

eylul1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
53
0
46
İstanbul
Benim annem ve babam ben 5 aylıkken ayrılmışlar.Üvey annem var ve ben annemi hiç görmedim babam şuan akciğer kanseri ve her tarafa yayılmış.çok fazla yaşamaz diyolar gözümün önünde eriyo elimden bişey gelmiyo ne yapacağımı bilemiyorum ...

ah canım benim güçlü ol lütfen bırakma kendini evet zor biliyorum ama Allaha sıgın. Allah seninde babanında yardımcısı olsun. bizden istedign ne tatlım?

panik atak var bende ileri seviyede herkez güçlü ol dıyo ama yapamıyorum artık gücüm kalmadı ne yapacağımı bilmiyorum.

canım çok üzüldüm allah yardım etsin sana babana acil şifa versin inşallah umarım atlatır ben canım babamı 2 yıl oldu kaybedeli babamın yokluğu çok acı allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın

başınız sağolsun çok zor onun haberi yok gözümüzün içine bakıyo her doktora gittiğimizde iyi bişey söyleyelim diye ama doktorlar 3 ay diyo içim acıyo ondan başka kimsem yok üvey annemle ben ne kadar savaşabilcem bunuda bilmiyorum ondan sonra

Ne yazıkki kanser artık çağımızın illeti...Allah yardımcınız olsun...keşke elimizden bir şey gelse..ama sen daha güçlü olursan inan baban da daha mutlu olabilecektir...

Konunuzu ilgili bölüme taşıdım..
Çok geçmiş olsun..acil şifa diliyorum..

çok zor bi durum. Benim babamda aynı hastalıktan çok çekti ne yazıkki. Allah tez amanda acil şifalar versin. Bence hiç beklemeden tedaviye başlayın, kemoterapi radyoterapi şuanda tıp çok ilerledi. Belki kesin bi çözüm yoktur ama en azından ağrıları hafifler yaşama süreci uzar.
Bide ne önemlisi moral, siz güçlü olunki oda öyle olsun.

sağolun benım babam için çok herşey kemoterapi yada diğer tadaviler için geç kalınmış her yarını sarmış tümör kalbe yaklaşıyomuş kalbe yaklaştığında ölcek ileşme ihtimali yok ( benelimden geleni yapmaya çalışıyorum ama oda artık anlıyo çok zor bi durum bu sonuç belli en acısı o aprılar içindeyken elimizden bişey gelememsi

Allah acil şifalar nasip etsin. Zor bir durum elbette kardeşim fakat tıp çok gelişti. Artık kanserin çözüm yolları var eskiden tek bir çözüm yoktu. mesela En yakın arkadaşlarımdan biri lösemiye yakalandı evlerden ırak olsun. İlaçlarını kullandı, kemoterapi gördü ve EN ÖNEMLİSİ MORALİNİ TEK BİR AN OLSUN BOZMADI. YAŞAMA TUTUNDU. olay bu kardeşim. Morali yüksek olacak. İyileşeceğinden kuşkusu olmayacak bir an bile. Siz yakınlarına da çok şey düşüyor. Onun yanında ağlamak yok karamsarlık yok aksine onu yaşama bağlayın daha çok bağlayın. Allah onu size bağışlasın.

Hiçbir şey için geç değil. Yaşadıkça umut kesmek yok asla. Alternatif tıbba da bakmayı ihmal etmeyin. Temiz dağ havası gibi şeyler de mucizelere sebep oluyor unutmayın. Şifa doğada.

İyileşme ihtimalinin olmamasını aklınızdan silerek işe başlayın kardeşim Allah yardımcınız olsun.

çok teşekürler ilginiz için onun yanında gülüyoruz morelimizi yuksek ttuyorz bı umudummuz var ama gittikçe eriyo yataktan kalmıyo bacaklarında güç yok biz götürüyoruz lavaboya falan iyice eridi yatmaktan yaralarda çıktı tümor buymuş ve kalbe yaklaşıyomuş morelini yuksek tutmaya çalışıyoruz ama sigaryııda bırakmadığı için hızlı yayılıyo

Son düzenleme:
çok üzüldüm moralınızı yuksek tutun lutfen allah yardımcınız olsun

Rabbim şifa versin canım okurken içim titredi o kadar üzüldümki allah sesini duyarda şifasını tez zamanda verir inş. Acil çok acil şifalar canım umarım kötü günler geçer gider üstünüzden :)):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…