Onkoloji - Kanser ve Türevleri Babam kanser ve ben ne yapacağımı bilemiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Amin bende onu umuyorum ama malesef beyne sıçramış şuan hastanede bünyesi zayıf olduğundan tedavı uygulamayılar ağrılarını dındırmeye çalışıyolar sadece

Amin bende onu umuyorum ama malesef beyne sıçramış şuan hastanede bünyesi zayıf olduğundan tedavı uygulamayılar ağrılarını dındırmeye çalışıyolar sadece

canım benım benım babamda akcıger kanserı senı cok ıyı anlıyorum canımın ıcı.dua et canım benım hep dua ve babann yanıda ol..ıyyıyı kotu kotuyu ıyı eden allah ondan ümit ksılmezz.Allah yar ve yardımcınız olsun..

amin canım inş. başına gelmeden anlayamıyosun çok zor bi durum allah hepimize yardım etsin hastanede yattığında ben kalıyorum hep yanında bırakmak istemıyorum hiç yattığı yerden öylece gözümün içine bakıyo ağrılarını dındırıyım dıye ama bişey yapamıyoruz dua etmekten başka

çok geçmiş olsun Rabbim en yakın zamanda şifa versin...

Canım Allah yardımcınız olsun babanın ve senin.benim babam da akciğer kanseri seni çok iyi anlıyorum moralimizi yüksek tutmamız lazım bir de bizle uğraşıp üzülmesinler.çünkü babalar öyle ki o hasta hallerinde bile kızlarını düşünürler...

canım amın allah hepimize yardım etsın evet babam bu halde ağrısı olduğu zaman çıkartıyo benı dışarı ben üzülmıyım dıye senın baban nasıl ne durumda benımkı gittikçe kötu oluyo kemoterapı gormedği halde saçları çok dükuldu stresten sanırım saçı sakalıda çok beyazladı daha 43 yaşında sımsıyah olan saçlar beyaz oldu senın baban ne durumda ne kadardır boyle

Allah babanı sana bağışlasın canım daha çok gençmiş. umudunu kaybetme hiç bir zaman sadece dua et..

Allahım acil şifalar versin inşallah. ama moral en büyük ilaç o kadar çok bu hastalığı yenmiş insan tanıyorum ki... inanmak ve savaşmak gerekli. sizlerin desteği önemli.. herşey yoluna girer umarım. çok çok geçmiş olsun..

çok saolun dun ağırlaştı yoğun bakıma kaldırdık 3 kere krız geçirdi çok fala zaman kalmamış dıyolar dun bı ara kalbı durdu şokladılar kendıne geldi suanda kendınde değil

Merhaba,
Babam akciğer kanseri.Yaklaşık 8 ay önce teşhis kondu.Kemoterapi ve radyoterapi aldı.Yapılan kontrolde ciğerdeki kitlenin donduğu,ancak böbrek ve böbrek üstü bezlerine sıçradığı söylendi.Kontrol verildi.Dün ise beyne sıçradığını öğrendim.Işın tedavisine başlanıyor.Doktorun yüzüme söylediği herşey yolunda giderse en fazla 9-10 ay ömrü var dedi.Babam,annem bunu bilmiyor.Doktor söyle bilsinler diyor.Bu nasıl söylenir kızlar ya.Karşılarına geçip bunu nasıl söylerim.Çok kötüyüm.Ne yapmalıyım bilmiyorum.Yok mu bunun bir çaresi.........

üff canım ya aklıma babam geldi hemen,gercekten zor bi durum nasıl söylenir yani doktorlar alışmıs tabi(

Hemde nasıl zor.Allah düşman başına bile vermesin.Ümit etmek istiyorum.8 aydır ümit ediyorum ama olmuyor.Yerde miyim gökte mi bilmiyorum.En kötüsü en azından anneme söylemek zorundayım diyorum.Ama nasıl söyliycem onu da bilmiyorum.

Kardeşim var.Aynı yerde değiliz.Doğrusu konu ile çok da alakadar değil.Yanındaki arkadaşlarım kadar,hatta şu an sizlerin verdiği destek kadar bile destek göreceğimi sanmıyorum.Eşim ve ben.Bunun üstesinden gelmek zorundayız.

Allah yardımcın olsun canım babacığına da şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…