Rabbim şifa versin canım okurken içim titredi o kadar üzüldümki allah sesini duyarda şifasını tez zamanda verir inş. Acil çok acil şifalar canım umarım kötü günler geçer gider üstünüzden :)):
Amin bende onu umuyorum ama malesef beyne sıçramış şuan hastanede bünyesi zayıf olduğundan tedavı uygulamayılar ağrılarını dındırmeye çalışıyolar sadece
canım benım benım babamda akcıger kanserı senı cok ıyı anlıyorum canımın ıcı.dua et canım benım hep dua ve babann yanıda ol..ıyyıyı kotu kotuyu ıyı eden allah ondan ümit ksılmezz.Allah yar ve yardımcınız olsun..
allah yardımcınız olsun acil şifalar versin inşallah
allah yardımcınız olsun acil şifalar versin inşallah
Canım Allah yardımcınız olsun babanın ve senin.benim babam da akciğer kanseri seni çok iyi anlıyorum moralimizi yüksek tutmamız lazım bir de bizle uğraşıp üzülmesinler.çünkü babalar öyle ki o hasta hallerinde bile kızlarını düşünürler...
Allahım acil şifalar versin inşallah. ama moral en büyük ilaç o kadar çok bu hastalığı yenmiş insan tanıyorum ki... inanmak ve savaşmak gerekli. sizlerin desteği önemli.. herşey yoluna girer umarım. çok çok geçmiş olsun..
çok üzüldüm canım dualarım sizinle...
Kardeşim var.Aynı yerde değiliz.Doğrusu konu ile çok da alakadar değil.Yanındaki arkadaşlarım kadar,hatta şu an sizlerin verdiği destek kadar bile destek göreceğimi sanmıyorum.Eşim ve ben.Bunun üstesinden gelmek zorundayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?