Merhaba,
Babam akciğer kanseri.Yaklaşık 8 ay önce teşhis kondu.Kemoterapi ve radyoterapi aldı.Yapılan kontrolde ciğerdeki kitlenin donduğu,ancak böbrek ve böbrek üstü bezlerine sıçradığı söylendi.Kontrol verildi.Dün ise beyne sıçradığını öğrendim.Işın tedavisine başlanıyor.Doktorun yüzüme söylediği herşey yolunda giderse en fazla 9-10 ay ömrü var dedi.Babam,annem bunu bilmiyor.Doktor söyle bilsinler diyor.Bu nasıl söylenir kızlar ya.Karşılarına geçip bunu nasıl söylerim.Çok kötüyüm.Ne yapmalıyım bilmiyorum.Yok mu bunun bir çaresi.........
Nette gezerken herbalist atabay diye birinin sitesinde bu illetten iyileşmiş kişilerin yorumlarını okudum.Acaba denemeli miyiz diye düşünüyorum.Anneme söyledim sonunda.Üzerimden o yük gitti en azından.Böyle çaresiz kalmak ne kadar kötüymüş Allah'ım.Babamın durumu görüntüde kötü değil.Sadece halsiz.Yeni yürüyen çocuklar gibi yürüyor.Her an yüreği ağzında olmak çok zor.Allah herkese yardım etsin inşallah.Acaba bu bitkisel tedavi türlerini deneyenler var mı arkadaşlar????
Rabbim sabir versin babanda sifa canim .......
evet atabayları ben iyi tanıorum en azından çok faydasını gördüğüm kişilerdir. En az beş yıl önce bir hasta için başvurmuştum ama kız kardeşi elif güveloğluna götürdüğüm hastaya birtakım ilaçlar verdi inanın faydasını çok gördü.şu an hasta iyi durumda ve ben arayıp teşekkür ettim. Rabbim dert veriyorda dermanınıda sen ara bul diyor. Ara araki bulasın oturduğun yerde elin kolun bağlı nasıl şifa isteyeceksinki .ne olursa olsun allah yazmadıktan spnra doktor yada tıp bi yere kadar araştıracaksın elinden gelenin fazlasını yapacaksınki asla ilerde neden yapmadım etmedim diye pişman olmayacaksın.nette gezerken herbalist atabay diye birinin sitesinde bu illetten iyileşmiş kişilerin yorumlarını okudum.acaba denemeli miyiz diye düşünüyorum.anneme söyledim sonunda.üzerimden o yük gitti en azından.böyle çaresiz kalmak ne kadar kötüymüş allah'ım.babamın durumu görüntüde kötü değil.sadece halsiz.yeni yürüyen çocuklar gibi yürüyor.her an yüreği ağzında olmak çok zor.allah herkese yardım etsin inşallah.acaba bu bitkisel tedavi türlerini deneyenler var mı arkadaşlar????
benım babam için en fazla 15 gun bu şekilde gider diyolar inş. sizinkiler düzelir(
inşallah birşey olmaz canım moralini yüksek tut bende babamı bu hastalıktan kaybettim ama iyi olmayacak diye birşey yok bunu unutma
allah yar ve yardımcınız olsun
acil şifalar diliyorum
Rabbim yardım etsin en kısa zamanda şifalar nasip etsin...
evet atabayları ben iyi tanıorum en azından çok faydasını gördüğüm kişilerdir. En az beş yıl önce bir hasta için başvurmuştum ama kız kardeşi elif güveloğluna götürdüğüm hastaya birtakım ilaçlar verdi inanın faydasını çok gördü.şu an hasta iyi durumda ve ben arayıp teşekkür ettim. Rabbim dert veriyorda dermanınıda sen ara bul diyor. Ara araki bulasın oturduğun yerde elin kolun bağlı nasıl şifa isteyeceksinki .ne olursa olsun allah yazmadıktan spnra doktor yada tıp bi yere kadar araştıracaksın elinden gelenin fazlasını yapacaksınki asla ilerde neden yapmadım etmedim diye pişman olmayacaksın.
Allah acil şifalar versin çok zor bir durum bilirimBende babamı 3 sene önce kaybettim bu illet yüzünden. Çıkmadık candan ümit kesilmez derler ya dua edelim Allah yardımcınız olsun
Nette gezerken herbalist atabay diye birinin sitesinde bu illetten iyileşmiş kişilerin yorumlarını okudum.Acaba denemeli miyiz diye düşünüyorum.Anneme söyledim sonunda.Üzerimden o yük gitti en azından.Böyle çaresiz kalmak ne kadar kötüymüş Allah'ım.Babamın durumu görüntüde kötü değil.Sadece halsiz.Yeni yürüyen çocuklar gibi yürüyor.Her an yüreği ağzında olmak çok zor.Allah herkese yardım etsin inşallah.Acaba bu bitkisel tedavi türlerini deneyenler var mı arkadaşlar????
benimde kayınvaldem akciger kanseri yaklaşık 3 ay oldu ögreneli 4.cü evrede sadece tuvalete gidip gelebiliyor aşırı halsizligi var onun dışında sürekli yatıyor hiç hali yok tuvaletten gelince bile nefes nefese önümüzdeki hafta 4.cü kemoterapiye gidecegiz beyinede sıçrama vardı 5 gün ışın aldı şimdi doktor tamamen geçmiş hiç kalmamış diyor bana hiç inandırıcı gelmiyor aslında iki doktorda aynısını söyledi aranızda gerçekten 5 gün ışınla geçen varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?