Onkoloji - Kanser ve Türevleri Babam kanser ve ben ne yapacağımı bilemiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

bende 5 aydır çekıyorum benım suratıma söyledikleri tek şey artık çok fazla zaman kalmadı beynede geçmişş kemoterapi yada radyoterapi almadı çok zayfladığın dan çok zor bunlar allah herkeze yardım etsın gözümüzün önunde eriyo bişey yapamıyoruz

canım benim allah yardımcın olsun bence babana söyleme annenin ise bilmeye hakkı var hem sana destek olur hem babana

Allah Acil Şifalar Versin..

Nette gezerken herbalist atabay diye birinin sitesinde bu illetten iyileşmiş kişilerin yorumlarını okudum.Acaba denemeli miyiz diye düşünüyorum.Anneme söyledim sonunda.Üzerimden o yük gitti en azından.Böyle çaresiz kalmak ne kadar kötüymüş Allah'ım.Babamın durumu görüntüde kötü değil.Sadece halsiz.Yeni yürüyen çocuklar gibi yürüyor.Her an yüreği ağzında olmak çok zor.Allah herkese yardım etsin inşallah.Acaba bu bitkisel tedavi türlerini deneyenler var mı arkadaşlar????

canım benım babama herşeyi denedık bitkisel falanda ama artık bı çaresi yok işe yaramadı şimdide sağ tarafına felç geldi beynede geçmiş

evet atabayları ben iyi tanıorum en azından çok faydasını gördüğüm kişilerdir. En az beş yıl önce bir hasta için başvurmuştum ama kız kardeşi elif güveloğluna götürdüğüm hastaya birtakım ilaçlar verdi inanın faydasını çok gördü.şu an hasta iyi durumda ve ben arayıp teşekkür ettim. Rabbim dert veriyorda dermanınıda sen ara bul diyor. Ara araki bulasın oturduğun yerde elin kolun bağlı nasıl şifa isteyeceksinki .ne olursa olsun allah yazmadıktan spnra doktor yada tıp bi yere kadar araştıracaksın elinden gelenin fazlasını yapacaksınki asla ilerde neden yapmadım etmedim diye pişman olmayacaksın.

inşallah birşey olmaz canım moralini yüksek tut bende babamı bu hastalıktan kaybettim ama iyi olmayacak diye birşey yok bunu unutma

canım teşekkur ederım özel msjlara cvp veremıyorum benımde desteğe ihtiyacım var bu ara kendımı çok yanlız hıssedıyorum tanışmak isterim senınle uvey annem babama kötu davrandıpğı için babamın morelı çok kötu malesf ben işten çıkıp gece yanınnda kalıyorum morelini duzeltmeye çalışıyorum ama yetmıyo ona napcamı şaşırdım babamı kaybetmenınn acısı var zaten bıde uvey annem sorunlar çıkarıyo

Bu konuda sizinle görüşmek isterim.Ne olur yardım edin.Herkes bişey diyor.Az önce elif hanımın sekreteri ile görüştüm.Buraya getirmeniz gerek diyor.Faydası olacağına inansam 1 dk durmam ama(((

Allah acil şifalar versin çok zor bir durum bilirim Bende babamı 3 sene önce kaybettim bu illet yüzünden. Çıkmadık candan ümit kesilmez derler ya dua edelim Allah yardımcınız olsun

Allah acil şifalar versin çok zor bir durum bilirim Bende babamı 3 sene önce kaybettim bu illet yüzünden. Çıkmadık candan ümit kesilmez derler ya dua edelim Allah yardımcınız olsun

başın sağolsun çok zor bı durum şimdi eve getirdik hastaneden her gelenın arkasından ağlıyo helallik istiyo içim acıyo dua etmekten başka elimizden bişi gelmıyo malesef u illet yakaladımı bırakmıyo

canımım ilk once ALLAH tez zamanda acıl şıfalar versın..benım babamda akcıger kansrı gectıgımız ramazanda ogrendık ve 4.evrede oldugunu ogrendık.gırtlagınada sıcramıs ve sesı ozamandan berı ksık.. 6 seans kemoterapı gordu. cok acılar cektı. 45 kıloya kadar dustu.aglamaları ısyanları ıcımızı parcaladı..6 aylık kızım vardı onu gounce aglardı ben torunuml gezemeyecekmıyım dıye..annemı sureklı aglatırdı.. sınırlerıne hakım olmıyordu.. ve sonunda ne olduuu 6 seans bıttıgınde cekılen ped de yaraların ıyılestıgını soledı doktor 2 ay mola verdık martın basında doktora gıttık korkuyorduk acaba ıerledımı bu 2 ay surecnde dıye.. vee cekılen ped de yaraların ıyılesme surecı devm ettıgını soledı doktor 3 ay daha ara verdıler..kılosu 53 e cıktı..balgamı ver zorluo suaan kusturuyo ama ALLAHA SUKUR IYI YUZU GULUO...
BAKKALA GITMIS GECEN GUN BU BIZI OYLE COK SEVINDIRIYOKI CUNKU 2 AY ONCESINE KADAR YATAGINDAN KALKMIYORDU YORULUYORDU YEMEK YIYEMIYORDU.... YANI SONUC OLARAK SEN ILK ONCE TIBBA GUVEN BU TABAY FALAN BUNLARA INANMA PEK ERIM INANACAKSANDA DOKTORUNUZA SORUN ILK ONCE..CARESIZLIK COK KOTU BIRSEY HERSEYE INANIYORSUN BEN KENDIMDEN BILIYORUM..UMUT KAPISI NEDE OLSA... ALLAH TEZ ZAMANDA SIFA VERSIN .YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..

benimde kayınvaldem akciger kanseri yaklaşık 3 ay oldu ögreneli 4.cü evrede sadece tuvalete gidip gelebiliyor aşırı halsizligi var onun dışında sürekli yatıyor hiç hali yok tuvaletten gelince bile nefes nefese önümüzdeki hafta 4.cü kemoterapiye gidecegiz beyinede sıçrama vardı 5 gün ışın aldı şimdi doktor tamamen geçmiş hiç kalmamış diyor bana hiç inandırıcı gelmiyor aslında iki doktorda aynısını söyledi aranızda gerçekten 5 gün ışınla geçen varmı.

benım babamda 10 kere ışın gördu ama beynındekı tümorun buyumesıne engel olmadı inş. sizdeki kaybolmuştur.Benım babam yatalak şuan gözlerinide kaybedıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…