- 1 Mart 2025
- 13
- 12
- 3
- 33
- Konu Sahibi sonbaharlikahve
Annenizin mekanı cennet olsun.. Vakit ayırıp yazdığınız için teşekkür ederim kardeşim...Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanızın.
çok üzüldüm sürecinizi tahmin ediyorum ne kadar zor olduğunu sizi anlıyorum.
Bende annemi 4 sene önce kanserden kaybettim.
Mekanları cennet olsun o Özlem geçmiyor ya yaşıyorsun sonuçta hayatın akışında ama öyle anlar geliyor ki çok özlüyorsun of yanımda olsa da bir kahve içsek şimdi karşılıklı diyorum bazen şöyle bir sarılsam sonra biliyorum ki yok o duyguyu hemen bastırıyorum sağlıklı olanı ne bilmiyorum.
Ama geriye babam kaldı ona çok bağlandım bende eskiden annemi kaybetmekten çok korkardım şimdi de babamı Allah geriye kalanlara sağlık versin![]()
Acılarımız aynı acı. Beni anlıyorsun. Sağ olasın.
Kardeşinizin mekanı cennet olsun inşallah... Rabbim sizlere ve bizlere sabır versin.bende kardeşimi kaybettim 2023 yılında aniden annem aradı kardeşin fenalaşmis hastaneye gtmis dedi koşarak hastaneye gittim ve canım kardesim 31 yasinda anı kalp krizinden vefat etti.Bunun acısı geçmiyor sadece onsuz yaşamaya alışmaya çalışıyorum ama deki 1 sn bile aklından çıkıyor mu yokkyağmur yağıyor canm acıyor kar yağdı bnmde kalbim onla birlikteydi neseki bu dünyada olum var ins kavuscagimiz günü bekliyoruz ailecek
Babaciginizin Allah mekanını cennet eylesin bütün ölmüşlerin