• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamı kanserden kaybettim

Babamı geçen hafta akciğer kanserinden kaybettim.
Bundan 8 ay önce son evrede teşhis edildi.
Tedavilere cevap vermedi.
Ağrıları çok şiddetliydi ve içtiği suyu bile kusuyordu.
En son yattığı serviste helallik istedim ve el salladım. Maviş gözleri aklımdan çıkmıyor.
Ölüm acılarını dindirdi ama bizim yüreğimize düşen acı nasıl dinecek?
Günlük hayatta kendimi meşguliyetlere veriyorum ama aniden durup ağlıyorum.
En çok canımı yakan onu canlı kanlı görememek.
Ruhu hissediyor biliyorum.
Babacığım seni çok seviyorum..

Benim gibi süreçlerden geçen dostlar siz nasıl buna alışarak devam edebildiniz?
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun kardesim bnde yasadim hemde en aci sekilde bende kardesimi kaybettim demişsinya nasil alışiyosunuz diye asla alışamiyosun ben halâ kardesimin öldüğunu kabulllenemiyom bazen yasiyo saniyom kardesim askere gidecekti ama o😢😢geride sevdigini ailesini ve hayallerini birakti 19 yasinda denizde bogularak can verdi benim kardesim en kucugumuzdu o bizim oyle masumduki o ama iste bisey geliyo ve bizi sevdigimizden ayiriyo😞 senin yasadigin aciyi cok iyi anliyorum bunu yasamayan bilmez bazen kahkahalar atsakta icimizde hep bi aci hep bi huzun oluyo Rabbim onlarin mekanini cennet etsin 😢😢

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun kardesim bnde yasadim hemde en aci sekilde bende kardesimi kaybettim demişsinya nasil alışiyosunuz diye asla alışamiyosun ben halâ kardesimin öldüğunu kabulllenemiyom bazen yasiyo saniyom kardesim askere gidecekti ama o😢😢geride sevdigini ailesini ve hayallerini birakti 19 yasinda denizde bogularak can verdi benim kardesim en kucugumuzdu o bizim oyle masumduki o ama iste bisey geliyo ve bizi sevdigimizden ayiriyo😞 senin yasadigin aciyi cok iyi anliyorum bunu yasamayan bilmez bazen kahkahalar atsakta icimizde hep bi aci hep bi huzun oluyo Rabbim onlarin mekanini cennet etsin 😢😢
Kardeşinizin mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin... 😔
Söyleyebilecek söz bulamıyorum.
Susunca acılarımız konuşuyor.
Ama senin çok merhametli bir abla olduğunu kardeşinin ruhu farkında.
Canlarımızı anılarla yaşatacağız inşallah 🙏

Ben de canim ablami kaybettim 6 ay önce kanserden.4 sene mucadele etti olmadı. Yogun bakima gotururlerken son görüşüm oldugunu biliyordum ellerini ayaklarıni öptüm ama sedyenin arkasından bakamadım yüzümü duvara döndüm.Olmuyor unutulmuyor hergün heran aklımda ama başka sehir de yaşadıği icin sanki ölmemiş hala orada yaşıyor gibi geliyor.Bu acıyla yaşamaya alışıyorsunuz yerini büyük bir özlem alıyor.Allah rahmet eylesin başınız sagolsun

En son yattığı serviste helallik istedim ve el salladım. Maviş gözleri aklımdan çıkmıyor.

Bu mübarek günlerde rabbım kalbınıze ferahlık versın. Başınız sağ olsun. Allahım babanızı cennetıne alsın

Başınız sağ olsun kardeşim. Inşallah yattigi yer nurla dolsun, mekani cennet olsun. Rabbim sizlerede sabir versin. Allah buyuk, bolca sabir dile. Babanizda sizin bu denli uzulmenizi asla istemez kiyamazdi. Belki babaniz icin bunu deneyebilirsiniz. Babaniza dua ederek bi nebze babaniz icin guclu kaldiginizi vede ona dua ile iyilik ettiginiz gercegiyle sakinlesirsiniz Inşallah.

Başınız sağolsun.
Acınız çok yeni, yasınızı dibine kadar yaşayın. Vefat edenin yakınlarının kalbinde 40 mum yanarmış, geçen zamanla hepsi tek tek söner sadece birisi sonsuza kadar yanmaya devam edermiş.
Zamanla acınız azalmayacak ama idare edebilmeyi öğreneceksiniz.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Back