Başın saolsun canım gerçekten bu hastalık malesef çok zorlu bir süreç elden bir şey gelmiyor ne kadar üzülme densede elden bir şey gelmiyor
eylül...kuzum...başın sağ olsun..bu kanserden bizlerde çok çektik...kendimde dahil..şimdi kim olursa olsun kanserde ölen kişilerin peşinden günlerdir yas çekiyorum...çok kötü bir hastalık acı içinde çekerek ölünüyor....acaba diyorum ne kadar acı çekmiştir...başka hastalıktan ölenlere eceli gelmiş diyorum...bu nalet olasıca hastalık yavaş yavaş sinsice ölüme götürüyor..senin ömrün uzun olsun..seni çok iyi anlıyorum bebeğim...kendine çok iyi bak üzülme...bizler de bu aşamalardan geçtik canım...
Bende babamı aynı hastalıktan 9 mayıs ta kaybettim. 1 Yıl boyunca koşuşturduk durduk onun canı acıdı bizimkisi daha çok acıdı ama takdir Allah tan yapabileceğimiz birşey yok. Acısı çok büyük yaşayan bilir.... ilk gün kü gibi tarif edilemez. Allah mekanlarını cennet etsin inşallah. Bizlere, sizlere sabır ve sağlıklı uzun ömürler versin.
Benim annem ve babam ben 5 aylıkken ayrılmışlar.Üvey annem var ve ben annemi hiç görmedim babam şuan akciğer kanseri ve her tarafa yayılmış.çok fazla yaşamaz diyolar gözümün önünde eriyo elimden bişey gelmiyo ne yapacağımı bilemiyorum ...
Allah acil hayırlı şifalar versin
Allahtan ümit kesilmez çok dua et ve herkesten dua iste
ya bir de şu tv de reklamları olan organik ilaçlar var
oradaki hastalar memnun olduklarını söylüyorlar
ne kadar doğrudur bilemem ama denemeye değer sevdiğin için belki
oradaki doktor da çok iddialı ismi mustafa eraslan
araştır istersen
Allah yardımcınız olsun
berat kandilinde babanın şifa bulması için eyyüp sultanda dua ettim
allah herkesin ve benim babamın da ruhuna gani gani rahmet etsin ve günahlarını bağışlasın inşallah
Eylül 907 Kardesime
Allah Rahmet eylesin Kardesim.Babanizin Mekani Cennetül Mekva olsun.
keske sizi 3 veya 4 ay önce tanisaydim,
kesin yardimim dokunurdu.ama ne yapalim,
Canabu Allah böyle istedi.
gecmis olsun Kardesim, Allah sana sabirlar diyarindan sabir nasip etsin,
saygilar
Sevdigini kaybetmenin acısını cok iyi bilirim bende annemi kaybettim 7 ay önce bir hastalıgı da yoktu. Bir gün hersey yolundayken bir anda yerde buldum onu annemin sebebi tansiyon oldu
Beyin kanaması gecirmis, ambulans beklerken annemin bilinci kapandı bir daha da gözünü hic acmadı. Oysa hersey o kadar normaldi ki o gün
15 gün hastanede yogun bakımda kaldı iki ameliyat gecirdi
Doktor yüzüme karsı sizin hastanızda umut yok, bir süre sonra baska seylerden patlak vericek falan demisti o anı unutamıyorum.. O hastaneyi görmeye tahammülüm yok, 52 yasındaydı daha beni ve en kücügümüz 17 yasında olmak üzere 3 evladını bırakıp gitti.. O bırakmak ister miydi ki.. Takdiri İlahi..
Basınız sagolsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?