hayy zıkkım ! uyuz oldum şimdi!yüzüne bile tükürdü kadın bizim yanımızdababam ne yaptı bifteğinden parça koparıp kadına yediriyor..demekki böyle kıymetli olunuyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayy zıkkım ! uyuz oldum şimdi!yüzüne bile tükürdü kadın bizim yanımızdababam ne yaptı bifteğinden parça koparıp kadına yediriyor..demekki böyle kıymetli olunuyormuş
Almanız çok mantıklı olur. Sizin ve eşiniz için sorun yoksa tabi. Babanızın kardeşinize sahip çıkacağını düşünmüyorum. Peki babanızın maddi durumu nasıl ?21 yaşında yanıma almayı düşünüyorum telefonu 2 dk geç açsa korkuyorum
güçlü ol neden çaresizsinki..allahın iizni ile sorumlulukların var çocuğun kardeşin,eşin..güçlü olduğunu hissedeceksin şu an şoktasın..zamanla daha sağlıklı düşünmeye başlayacaksın..bu işin tek çaresi zaman..sizi üzmek niyetim yok tu.çok üzgünüm ama çaresizim
maalesef öyle..insanın gairbine gidiyor ama oh olsun dedim içimden rabbim affetsinhayy zıkkım ! uyuz oldum şimdi!
kötüymüş..anasından dört bilezik kalmış..şimdiki hanımına takmış..birde emekli maaşı..Almanız çok mantıklı olur. Sizin ve eşiniz için sorun yoksa tabi. Babanızın kardeşinize sahip çıkacağını düşünmüyorum. Peki babanızın maddi durumu nasıl ?
sıradan emekli ev kiraAlmanız çok mantıklı olur. Sizin ve eşiniz için sorun yoksa tabi. Babanızın kardeşinize sahip çıkacağını düşünmüyorum. Peki babanızın maddi durumu nasıl ?
yüzüne bile tükürdü kadın bizim yanımızdababam ne yaptı bifteğinden parça koparıp kadına yediriyor..demekki böyle kıymetli olunuyormuş
iyi demişsin az bile! mumla arasınlar kıymet bilmediklerini!maalesef öyle..insanın gairbine gidiyor ama oh olsun dedim içimden rabbim affetsin
düğün konusunda gitmesin diyorsun değilmi..
çüüüüşşş ay kızlar yeter öfkemden bilgisayara saldırcam bunları okudukça.
Ciddi misin sen , benim üvey anam babama kızların o... demişti .
Koltukta uyuyordum bağırışmalarla uyandım , babam boğazlamaya başlamıştı .
13 yaşın da bir kız ne kadar o.. olabiliyorsa o kadar o.. dum işte.
Sinirlerim bozuldu iyice benim .
rabbim bizlere güzel günler göstersin..maalsef bize çok otoriterdi babam.rahmetli annemede..şimdi böyle oldu..
Ciddi misin sen , benim üvey anam babama kızların o... demişti .
Koltukta uyuyordum bağırışmalarla uyandım , babam boğazlamaya başlamıştı .
13 yaşın da bir kız ne kadar o.. olabiliyorsa o kadar o.. dum işte.
Sinirlerim bozuldu iyice benim .
İyi bari evler paralar yokmuşsıradan emekli ev kira
Ev kirasını da kız kardeş ödüyordur tabiiiİyi bari evler paralar yokmuş
babasının yaptığı izinlerini almak değilde dayatmak,zorlamak mecbur bırakmak..ayıp ediyor..zaten blöf yaptığını düşünüyorum..gitmeseler bile kendisi arayacak..şimdi kızlar gidip vicdan yapacaklarına gitmesinler daha iyi..Elbette gitmesin. Ben baskalarini bilmem fakat benim için annemi kaybetmek ruhumun bir parçasini kaybetmek gibi olur. Yani 5 ay sonra hiç bir dügüne gidecek halim olmazdi. Özelikle anneme karsi aslinda ihanet edip, serefsizlik eden babamin dügününe hiç gitmezdim. Yani bu benim bakis açim, ben olayi böyle yasardim diye tahmin ediyorum.
hiiiiihhh ay bide kadının bileziklerini kızlarına vermemiş de o kadınamı takmış eyvahlar olsunkötüymüş..anasından dört bilezik kalmış..şimdiki hanımına takmış..birde emekli maaşı..
aynı şeyi bende düşündüm yatak odası taksidini artık ödeme onlar yatcak falan dedimSakın kardeşinizi bırakmayın, çalışıyor madem kendi düğün masrafıni çıkarsın. O evde kaldıkça bütün parasını alırlar onlar. Yatak odası takımını bile o ödüyormuş yani, onu da ödemesin artık ona güveniyorlardır sakın kız kardeşinizi harcatmayın onlara.
maalesf gerçek..çüüüüşşş ay kızlar yeter öfkemden bilgisayara saldırcam bunları okudukça.
vay arkadaş bu erkekler ne kadar azıyorki bütün bunları göze alıp katlanıyorlar offff offff hayatın gerçekleri işte !