- Emoji Skoru
- 327
- Puanlar
- 78
O derece yani. Ben o kızın yerinde olsam ödemezdim heralde.Ev kirasını da kız kardeş ödüyordur tabiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O derece yani. Ben o kızın yerinde olsam ödemezdim heralde.Ev kirasını da kız kardeş ödüyordur tabiii
aynı şeyi bende düşündüm yatak odası taksidini artık ödeme onlar yatcak falan dedim
Ya ben yaşadıklarımızı yazsam yemin ederim roman olur.çüüüüşşş ay kızlar yeter öfkemden bilgisayara saldırcam bunları okudukça.
vay arkadaş bu erkekler ne kadar azıyorki bütün bunları göze alıp katlanıyorlar offff offff hayatın gerçekleri işte !
hayır canım o kadar değilEv kirasını da kız kardeş ödüyordur tabiii
kendi anasından almış galibahiiiiihhh ay bide kadının bileziklerini kızlarına vermemiş de o kadınamı takmış eyvahlar olsun
konu sahibi kardeş sakın üzülme bunların gözünde bi görgü var Mevla gösterir yakında bu azgınlığın sonucunu
e işte dinsizin hakkından imansız gelirmiş ya öyle oluyor, ama tabi genede evlatların canı yanıyorrabbim bizlere güzel günler göstersin..maalsef bize çok otoriterdi babam.rahmetli annemede..şimdi böyle oldu..
tek iyi yön..oda olsa verirdi 2. hanıma bu baba..İyi bari evler paralar yokmuş
İkincilerin kukusun da altın var sanırım töbe töbeee...rabbim bizlere güzel günler göstersin..maalsef bize çok otoriterdi babam.rahmetli annemede..şimdi böyle oldu..
ayyy çok pardon günahını almıyım ozaman. ama yatak odasını kızına ödettirip bilezikleride o kadına takması çok fenakendi anasından almış galiba
bundan 5 ay önce annemi kaybettim.bekar bir kızkardeşim var.babamlaara yakınım.annem vefat ettikten sonra hergün babam ve kardeşimin yanında oldum evli olmama rağmen.zaman geldi babamlara gidip evlerinin işini yaptım kimi zaman orada pişirdim kimi zaman evime hatta hergün yemeğe çağırdım.babam 2 ay önce evlenme konusunu açtı erken dedim kötü oldum.ve birini bulduk kimmi annemin amcasının kızı.okadar şaşırdım ki.kurban bayramı arefesinde annemin mezarına gittim.orada ağlarken bir kadın ağlama özlem hasta olursun çocukların var kocan var dedi.sonra babam evlenme işi ciddiye binince kadının ismini söyledi.bu kadın bunu nasıl kabül edebildi anlamadım.babama evlilik konusunda karşı çıkınca babam neden arkamda durmuyorsunuz dedi.benim sizden başka kimsem yok dedi.ve tatlı yendi aldığı kadın bekar hiç evlenmemiş babam 52 kadın 45 falan.babam düğün eğlence hiç birşey istemiyoruz dedik kadın kabül etti.evinden kuran la çıkacaktı okadar.babay düğün salonu ortaya kattı.üstüne hem kına hem düğün ayrı ayrı 2 gece evet babam böyle istedi.bu akşam babamın kınası var.ve ben gitmedim eşim soğuk 2 çocukla rezil olursun dedi.babam bana bağırdı çağırdı ve gitti.dedimya babama annem vefat ettğinden buyana ben baktım ocaktan kaynar yemekleri önüne koydum. kız istemeye gittikleri gün ev sahibi nişanlısı yemek yapmış dediği cümle eşim öldü öleli boğazımdan sıcak yemek geçmedi.düğününe gitmezsem hgepimizi sileceğini söyledi.akıl verin ne olur çıkmazdayım.unutmadan annemin mezarının 2 ev ötesinden kadını gel,in çıkarıcaklar yarın ve yine annemin mezarının önünden (başka yol yok)kornaya basıp köyden merkeze gelecekler.lütfen
kesin canım kesintek iyi yön..oda olsa verirdi 2. hanıma bu baba..![]()
vallahi geldi kadıne işte dinsizin hakkından imansız gelirmiş ya öyle oluyor, ama tabi genede evlatların canı yanıyor
bundan 5 ay önce annemi kaybettim.bekar bir kızkardeşim var.babamlaara yakınım.annem vefat ettikten sonra hergün babam ve kardeşimin yanında oldum evli olmama rağmen.zaman geldi babamlara gidip evlerinin işini yaptım kimi zaman orada pişirdim kimi zaman evime hatta hergün yemeğe çağırdım.babam 2 ay önce evlenme konusunu açtı erken dedim kötü oldum.ve birini bulduk kimmi annemin amcasının kızı.okadar şaşırdım ki.kurban bayramı arefesinde annemin mezarına gittim.orada ağlarken bir kadın ağlama özlem hasta olursun çocukların var kocan var dedi.sonra babam evlenme işi ciddiye binince kadının ismini söyledi.bu kadın bunu nasıl kabül edebildi anlamadım.babama evlilik konusunda karşı çıkınca babam neden arkamda durmuyorsunuz dedi.benim sizden başka kimsem yok dedi.ve tatlı yendi aldığı kadın bekar hiç evlenmemiş babam 52 kadın 45 falan.babam düğün eğlence hiç birşey istemiyoruz dedik kadın kabül etti.evinden kuran la çıkacaktı okadar.babay düğün salonu ortaya kattı.üstüne hem kına hem düğün ayrı ayrı 2 gece evet babam böyle istedi.bu akşam babamın kınası var.ve ben gitmedim eşim soğuk 2 çocukla rezil olursun dedi.babam bana bağırdı çağırdı ve gitti.dedimya babama annem vefat ettğinden buyana ben baktım ocaktan kaynar yemekleri önüne koydum. kız istemeye gittikleri gün ev sahibi nişanlısı yemek yapmış dediği cümle eşim öldü öleli boğazımdan sıcak yemek geçmedi.düğününe gitmezsem hgepimizi sileceğini söyledi.akıl verin ne olur çıkmazdayım.unutmadan annemin mezarının 2 ev ötesinden kadını gel,in çıkarıcaklar yarın ve yine annemin mezarının önünden (başka yol yok)kornaya basıp köyden merkeze gelecekler.lütfen
babasının yaptığı izinlerini almak değilde dayatmak,zorlamak mecbur bırakmak..ayıp ediyor..zaten blöf yaptığını düşünüyorum..gitmeseler bile kendisi arayacak..şimdi kızlar gidip vicdan yapacaklarına gitmesinler daha iyi..
annem vefat etmedn önce 4 bilenziğim var bir özlemin 3 tanesi kardeşinin demişti.babam benim param dedi annene biriktirsin diye verdim dediayyy çok pardon günahını almıyım ozaman. ama yatak odasını kızına ödettirip bilezikleride o kadına takması çok fena
Ama ilerde bu tip sorunlarla karşılaşır kardeşiniz, bilezikler annenizindi değil mihayır canım o kadar değil
boşver canım..iyi insanlarda var..bak eşim iyi biri çıktı..babam çok fena idi allah affetsin..bir gün huzur vermedi..ama allahım sınıyor işte..sen olumlu düşün olurmu..Ya ben yaşadıklarımızı yazsam yemin ederim roman olur.
Bir gün topluca tatile gidicez, üvey anam önden gitti , biz de babamın evin de bir gece kalıp gittik tatil yerine ama aksilik yüzüğümü komodinin üstün de unutmuşum .
Yemiş babamı yemiş biz büyü yapıyormuşuz ona .
Biz de kavga ederlerken duyduk ,yahu orta okula giden çocuk ne bilir büyüyü .
Hadi anam yaptıracak olsa hasta o dönem kendine hayrı yok .
Bu erkekler var ya bu erkekler , nefret eder oldum artık .
Dİyecek bir şey bulamıyorum. Ama anneniz ölürken kardeşiniz babanızın üzülmediğini hissetmiş. ERkek milleti işte karısızlığa dayanamaz...........babam o kadar iyi biriydi nasıl oldu anlamadım ben eşimi unutamam dedi.her gittiği yerde beenim iki kızım dan başka kimsem yok derdi.şimdi ne oldu anlamadım.