yok canım yaa boşver. şimdi sen üzgünsün biz burdan hırslandık üzüldül, o yüzden şeytan dürttü işte.bana söylemiycekmisiniz
sen saygını göster mesafeli dur yeter. baban kaşınmış. çok yaklaşırsen sen kötü olursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım yaa boşver. şimdi sen üzgünsün biz burdan hırslandık üzüldül, o yüzden şeytan dürttü işte.bana söylemiycekmisiniz
benim aqklımdan geçen mi yoksayok canım yaa boşver. şimdi sen üzgünsün biz burdan hırslandık üzüldül, o yüzden şeytan dürttü işte.
sen saygını göster mesafeli dur yeter. baban kaşınmış. çok yaklaşırsen sen kötü olursun
Ne kadar kıymet verirsen o kadar tepene çıkar. Anneniz de kocamdır diip saygı duyup kıymetini vermiş ama babanıza yaramamış. Şimdi ki karısı yapacak mı böyle şeyler hayır çok kıymetli olacak ne kadar az değer verirsen o kadar kıymet görürsün bu böyledir. Böyle erkekleri şeyinden vuracaksın tövbe tövbe kusura bakmayın kızlaramin amin..kızkardeşimde annem rahmetli olduğunda yanındaydı..babamın üzüldüğünü hissetmediğini söyledi..ama 12 senedir annem gibi birini bulamadı..sürekli arkasındaydı kadıncağız..yemeyi suyu.havlusu..bulamazda..
annemde çok çekti canım babamdan hepsini biliyorum babam burnunu dikine giden biri şimdi yeni eşinin adını ağzuından düşürmüyor
erken olduğunu biliyoruz canım..tek sorun bu olmayacak zaten..yok bana burun kıvırdılar diyecek diyecekte diyecek kadın..zor işler..iyi günde kötü günde hepimiz için..annenin kaybı evlat için yıkım..sen bilirisn..gitmesende babanız size dönecek arayacak..sizi yönetebilmek için yapıyor..hepsi bize yaoıldı..kardeşinin elinden annenin bilezikleri alınmış..sanki kardeşin çocuk..terbiyesizlik..çalgı yada kuran okunması değil davam ki erken diyorum
CAnım kardeşin nerde şu an ? gitti mi o kınaya ?benim aqklımdan geçen mi yoksa
sizi üzmek niyetim yok tu.çok üzgünüm ama çaresizimAh ah, baska ne diyebilirimki. Basin sagolsun Özlemcim. Sen yine inat daima anneni ziyaret et, hep aklinda annecigin kalsin. Bu olaylari, pislikleri düsünme hiç.Gerçekten çok üzüldüm adina. Uzun zamandir bir konu beni bu kadar etkilememisti.
![]()
yüzüne bile tükürdü kadın bizim yanımızdaNe kadar kıymet verirsen o kadar tepene çıkar. Anneniz de kocamdır diip saygı duyup kıymetini vermiş ama babanıza yaramamış. Şimdi ki karısı yapacak mı böyle şeyler hayır çok kıymetli olacak ne kadar az değer verirsen o kadar kıymet görürsün bu böyledir. Böyle erkekleri şeyinden vuracaksın tövbe tövbe kusura bakmayın kızlar![]()
karşımda şuan gitmedi canımCAnım kardeşin nerde şu an ? gitti mi o kınaya ?
gitmesin bir şeycik olmaz..babanız sizi mumla arayacak...karşımda şuan gitmedi canım
başka bişey yedirsinmiş şimdi dicem banlanıcam ayıp olucak babanız hak etmiş.Allah ım anamızı eksik etme başımızdan. Evlenince de çocuklarımın başından beni eksik etme. ( amin ) Erkek milletinin napacağı belli olmaz.yüzüne bile tükürdü kadın bizim yanımızdababam ne yaptı bifteğinden parça koparıp kadına yediriyor..
demekki böyle kıymetli olunuyormuş
Sizinle mi kalıcak ? Kaç yaşında kardeşiniz ?karşımda şuan gitmedi canım
amin..ne olursa çocuklara oluyor..gariban boynu bükük oluyor insan..başka bişey yedirsinmiş şimdi dicem banlanıcam ayıp olucak babanız hak etmiş.Allah ım anamızı eksik etme başımızdan. Evlenince de çocuklarımın başından beni eksik etme. ( amin ) Erkek milletinin napacağı belli olmaz.
sizi üzmek niyetim yok tu.çok üzgünüm ama çaresizim
21 yaşında yanıma almayı düşünüyorum telefonu 2 dk geç açsa korkuyorumSizinle mi kalıcak ? Kaç yaşında kardeşiniz ?
yok canım aklından hiç bir şey geçirme senin sıkıntın sana yetiyor zaten çocukların var derinlere inip üzme kendini. adam kimseyi düşünmemiş hayatının merkezine kendini koymuş, o yüzden sende böyle biri için üzme kendini kardeşine destek ol. seninde merkezinde çocuklrın ve sen olsunbenim aqklımdan geçen mi yoksa
Evt canım benim çevrem de hem olumlu hem olumsuz o kadar örnek var ki olan çocuklara oluyor.amin..ne olursa çocuklara oluyor..gariban boynu bükük oluyor insan..
düğün konusunda gitmesin diyorsun değilmi..Yok canim, olur mu öyle birsey. Burda sen sadece içini döküyorsun, hani sorun degil. Sanirim benim annem ve babamda yaslandiginin farkina vardim bu konuyu okuyunca. Bir an annem vefat ederse babamda ayni seyi yaparmi diye düsündüm. Ve bunlari düsünmek beni daha çok üzdü. Kendini nasil hisettigini tahmin bile edemem. Anneni kaybetmisken bir nevi babanida kaybediyorsun. Sana bol sabir dilemekten baska birsey yapamiyorum ne yazikki![]()